Baküye uçak biletleri çok pahalı ve konaklamada pahalı haberin olsun
Birde biotexcomun en güvenilir paketi garanri paketi
10 bin euro,bizim gibi zor vakalara garantili
Melis gürcüstana 10 binden fazla harcadı ama ortada bir şey yok ve yaptırmaya kalksa yine masraf
Biotexcomda bir garanti paketini alıyorsun ve 5 deneme hakın var,olmasa paranıda iade ediyor
cnm hepsıne imeil attım bazıları döndü bende netten hiç bir sözleşme imzalamak istemiyoruz o yuzden biraz masraflı olacak ama olsun ön görüşme çok istiyorum kalbım nereye ısınırsa oraya gitmek istiyorum cnm

Daha öncede yazdım gürcistanda 3 deneyim hepside negatif fiatlara gelince 5000 bin dolar verdik ilk dondurmak için 1.500 dolar 2 ci transfere 1.500 dolar 3 cü yeni donör tekrar 5000 dolar sadece tek farkı donör sadece size kullanılıyor dendi benim denediğim yer atlas klinik
Gürcistan hiç de ucuz değişmiş. Bakü daha tercih edilebilir belki.

Gürcistan hiç de ucuz değişmiş. Bakü daha tercih edilebilir belki.
tabıkı degıl toplamda 17 bın dolar harcamısız ki 6 adet dondurulmuş emriyomuz var eşim bır merkezde 3 sefer olumsuzssa başka yere bakalım diyor bizde ukraynada karar verdik hakkımızda hayırlı olur inşaalah

tabıkı degıl toplamda 17 bın dolar harcamısız ki 6 adet dondurulmuş emriyomuz var eşim bır merkezde 3 sefer olumsuzssa başka yere bakalım diyor bizde ukraynada karar verdik hakkımızda hayırlı olur inşaalah
baya bir bütçe kız bu fiyat yazık günah ve her defsında ne gatif kagıdıallahım o acıları yaşatmasın ya bana bize hepimize

arkadaşlar histereskopi öyle rahim filmi hsg gibi birşey değil. giriyorlar içeri, yapışıklıklar, şinesiler varmı sadece bakmıyorlar varsa kesip açıyorlar polip varsa alıyorlar. sadece bakıp ne var ne yok tespit edilip cıktıkları tarz da var ona ofis histereskopi deniyor ama ne anlamı var eger yapışıklıkları açtırmayacak çizik attrımayacaksanız bakıp çıkacajlarsa o paraya değmez. yani anestezi ile girsinler ufak tefek yapışıklık ne varsa açsınlar çizik atsınlar ama sadece çizik atılacaksa transferden çok önce yapmak istemiyorlar çünkü çizik iki ayda iyileşiyor etkisi geçiyor. çoğu doktor o çiziğe inanmıyor boş yere rahme zarar verdirmeyin diyorlar. gerçi hepsi başka birşeye inanıyor birbirini beğenmiyor. bir de dip not kürtaj olup uzun süre kanaması devam edenler hemen cylo progonova diye ilaç başlasın çünkü sürekli kanama rahmi inceltiyor inceldikçe kanama durmuyor kısır döngü.. benim doktor kanama normal dedi durur dedi yurtdışına gitti çok incelmişti başka doktor ilaç verdi rahmin çok incelmiş dedi.. 5ayda ancak toparladı. transfer yapamayıs 6mm 7mm dediler prp yaparız dediler sonra iyileşti 9 10mm oluyor çatlatmadan önce prp gerek kalmadı akapunktura da gittim belki oda yaramıştır

arkadaşlar baküde batumda dönor sayısı seceneği çok azmış diye okudum.. düşündüm ki o zaman bize benzeyen yada yumurta sayısı çok olan dönor bulamayabiliriz. hele hep aynı dönorlardan kullanıyorlarsa hepimiz aynı dönorlardan alıyor olmayalım. oralarda yaptıranlar donor seceneklerinden, nasıl seçim yaptıklarından, ortalama kaç yumurta çıktığından bahsedebilir mi

arkadaşlar histereskopi öyle rahim filmi hsg gibi birşey değil. giriyorlar içeri, yapışıklıklar, şinesiler varmı sadece bakmıyorlar varsa kesip açıyorlar polip varsa alıyorlar. sadece bakıp ne var ne yok tespit edilip cıktıkları tarz da var ona ofis histereskopi deniyor ama ne anlamı var eger yapışıklıkları açtırmayacak çizik attrımayacaksanız bakıp çıkacajlarsa o paraya değmez. yani anestezi ile girsinler ufak tefek yapışıklık ne varsa açsınlar çizik atsınlar ama sadece çizik atılacaksa transferden çok önce yapmak istemiyorlar çünkü çizik iki ayda iyileşiyor etkisi geçiyor. çoğu doktor o çiziğe inanmıyor boş yere rahme zarar verdirmeyin diyorlar. gerçi hepsi başka birşeye inanıyor birbirini beğenmiyor. bir de dip not kürtaj olup uzun süre kanaması devam edenler hemen cylo progonova diye ilaç başlasın çünkü sürekli kanama rahmi inceltiyor inceldikçe kanama durmuyor kısır döngü.. benim doktor kanama normal dedi durur dedi yurtdışına gitti çok incelmişti başka doktor ilaç verdi rahmin çok incelmiş dedi.. 5ayda ancak toparladı. transfer yapamayıs 6mm 7mm dediler prp yaparız dediler sonra iyileşti 9 10mm oluyor çatlatmadan önce prp gerek kalmadı akapunktura da gittim belki oda yaramıştır
akapunktur hakkında bılgı verırmısın nasıl yapıldı rahime iyi geldı merak ettım benımde rahim ince kalıyorda

arkadaşlar baküde batumda dönor sayısı seceneği çok azmış diye okudum.. düşündüm ki o zaman bize benzeyen yada yumurta sayısı çok olan dönor bulamayabiliriz. hele hep aynı dönorlardan kullanıyorlarsa hepimiz aynı dönorlardan alıyor olmayalım. oralarda yaptıranlar donor seceneklerinden, nasıl seçim yaptıklarından, ortalama kaç yumurta çıktığından bahsedebilir mi
CANIM DONÖRLER AYNI OLSA NE FARK EDECEK Kİ

Yemin olsun gözüm korktu histeroskopiden ben ofis historoskopi yapicam 5 kere laparoskopi oldum zaten 6.ciya vücudum dayanirmi bilemiyorum laporoskobude öyle kolay bise deil valla 2 gün hastanede yatıyorum ama bana 2 günler 2 yıl gibi gelmişti hastaneden kaçmak bile istedim uyumuyorum kollarindaki iğneli şeyden düşündükçe benim tansiyonum düşüyor rabbim bir daha kimseye yaşarmasın o laparoskopik ameliyatı fizikten müzikten vazgeçtim zaten ofis historoskopi olucam sadece varsada bisey yakışıklıları alet aciyomus diye duydum polip molip varsada yandım zaten tekrar ameliyat allahım kurtarsın düşündükçe sinirlerim bozuldu

Back
X