- 2 Ekim 2018
- 100
- 110
- 53
- 49
yok histereskopiden gözün korkmasın laporoskopi gibi ameliyat değil basit giriyorlar yapışıklıkları açıyorlar açmayacaklarsa amlaöı yok korköa laporoskopi de zor değülde damaryoşu açık yayması dert. ben 1akşam kaldım o da kontroş aöaçlı yolsa hiç kanamam olöadı. ama kolumda elimde damar yolu açık latater takılıydı o rahatsız etti hemşire gece çıkarmadı serumum bittiği haldeYemin olsun gözüm korktu histeroskopiden ben ofis historoskopi yapicam 5 kere laparoskopi oldum zaten 6.ciya vücudum dayanirmi bilemiyorum laporoskobude öyle kolay bise deil valla 2 gün hastanede yatıyorum ama bana 2 günler 2 yıl gibi gelmişti hastaneden kaçmak bile istedim uyumuyorum kollarindaki iğneli şeyden düşündükçe benim tansiyonum düşüyor rabbim bir daha kimseye yaşarmasın o laparoskopik ameliyatı fizikten müzikten vazgeçtim zaten ofis historoskopi olucam sadece varsada bisey yakışıklıları alet aciyomus diye duydum polip molip varsada yandım zaten tekrar ameliyat allahım kurtarsın düşündükçe sinirlerim bozuldu