Merhaba canim ben shemsim gozun aydin kuzum umarim hayirlisiyla evladini (lar) kucagina alirsinTesekkur ederim amin insallah arkadasim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canim ben shemsim gozun aydin kuzum umarim hayirlisiyla evladini (lar) kucagina alirsinTesekkur ederim amin insallah arkadasim
Aaaa nerdesin sen hesabin aktif degildi nasil merak ettim. Sagol tesekkurler asil sen nasilsin lutfen bana herseyin yolunda oldugunu soyleMerhaba canim ben shemsim gozun aydin kuzum umarim hayirlisiyla evladini (lar) kucagina alirsin ❤❤
En fazla 7.5 6.3 5.4 degisiyor.Amin inşallah sizin kac çıkıyor rahim
Cok sukur hee sey yolundaAaaa nerdesin sen hesabin aktif degildi nasil merak ettim. Sagol tesekkurler asil sen nasilsin lutfen bana herseyin yolunda oldugunu soyle![]()
Ayy ay ay cok sevindim coklk. Habersiz koyma bizi. Ilaclarini kullaniyormusun halen? Nasil gidiyo bulantin filan? Senin ilk kan testi kac cikti, ? Bugun embriolog asli hanima yolladim sonucu 11. Gun icin baya yuksek ikiz olabilir yarin sonucu gorelim bakalim dedi?Cok sukur hee sey yolunda❤❤❤ Evet bikac farkli gmail ile hesap acmsya calistim ama engellendim bugun oylesine bi denedim bilemyorum bana ozelMi yoksa zormu bura uye olmak
surekli girip girip baktim cok sukur sonuc guzel
bu hafta tekrar bebuslerimi gormeye gidicem
Bende 10 ve 12 gunlerde verdim ilki 509/1960 gibi cikti sonuclar ucude tutmus diye biraz korkuyordum sonucta onemli olan saglikla kucagimiza almamizAyy ay ay cok sevindim coklk. Habersiz koyma bizi. Ilaclarini kullaniyormusun halen? Nasil gidiyo bulantin filan? Senin ilk kan testi kac cikti, ? Bugun embriolog asli hanima yolladim sonucu 11. Gun icin baya yuksek ikiz olabilir yarin sonucu gorelim bakalim dedi?
Ay ne guzel canim ya umarim hep boyle gitsin hepBende 10 ve 12 gunlerde verdim ilki 509/1960 gibi cikti sonuclar ucude tutmus diye biraz korkuyordum sonucta onemli olan saglikla kucagimiza almamizilk 5,6,7 haftalarda baya bulanti falan vardi ben bittim artik dedim nasil calisicam bu iki bebek cok zayif olucak falan diyodumki gecti sadece bi kez kustum oda gece artik bulantidan uyuyamiyodum birazda kendi irademle kusup rahatca uyudum
kap atisina kadar cok korkuyordum biri cok kucuktu ne yalan soyleyim donasyon oldugu icinn ikisi olmasini daha cok istiyordum ilerde bi saglik sorunu olursa bir birlerine kan can olsunlar diye insan aklina hersey geliyo sonucta ayni kadinu bulupta tekrar yaptirmak biraz zor. Cok sukur iki kez ikisininde kalplerini duydum bu hafta tekrsr kontrol var kendi doktorum ve celal bey ekibiylede surekli iletisim halindeyim. 10 haftasina kadar bisuru kan tahlilleri var her ikisininde soylediklerine baktirdim ilaclarima devam kucucuk bi kanama olmustu pruluton ve progestoron falan vurduruyodum son kontrolde progestoronu gunde bire indirdik cok sukur bazen hicbisey hiss etmiyorym diye korkuyorum ama daha cok erken bisihlee hissetmek icin
Bildigjm tek sey cok harija bi duygu bazen unutuyorum haraketlerimi kismiyorum bu sabah iyle bi enine boyuna esneyerek uyandimki anlatamam
hala bisiy oodumu diye korkuyorum
![]()
Tabi canim ben senden bu kac hafta ondeyim bi sorun olursa mutlaka yazAy ne guzel canim ya umarim hep boyle gitsin hepBende iletisimdeyim Baku deki ekiple , hepsi cok sevindi ayri ayri tebrik etti. Iykide guvenmisim onlara ikinci denemede gorduk pozitifi , rabbim tum isteyenlere versin insallah . Miniklere iyi bak canim haberlesiriz
Benim merkezimde gynolife canim Hayırlı olsun tedavin insallahTesekkurler zoryol :) gyno life benım merkezim.Tez zaman da şifalar diliyorum.yolun zor değil, kolay olsun ,güzel olsun inşalllaaaahhhh
CanımsınY
Öncelikle yakınlarinı, canlarını kaybeden arkadaşlara ben de başsaglıgı diliyorum.
Size katiliyorum quest34; 13 haftalik ikizlere hamileyim ben de, içim buzz gibi oldu bu mesajlari okuyunca, hic boyle bir dusuncem de hissim de yoktu ama ansızin ya öyleyse sorulari donmeye basladi icimde.... çok zor bir durum biliyorum, herkes kayıplar veriyor ama yaradan "birini verirse digerini alır"a inandirmayin kendinizi ve kötüyü cagirmayin ne olur... Vakti, zamanı gelen olur hepimiz biliyoruz, yoksa ne etsen nafile...Güzel düşunelim guzel olsun, aklımıza kötü seyler getirmeyelim.
Sevgili Zaza 2020 senin yılın, hic durma yolunu yürü bence...hiç konusmadık, hic yazışmadık ama dualarım seninle....
Ağlatın beniZazam değer...arkadaşım 19.denemede gebe şu an...4-5 tanesi donasyın üstelik..sen bu uğurda en çok acı çeken emek verensin..şimdi vazgeçersen o kadar emek nolcak?? Çok zor haklısın 3 donasyınla maddi manevi tükendik hayal edemiyorum ötesini...sen çok güçlü ve iyi bi kadınsın..belki de artık sıra sende belki de daha üç beş dememe daha yapıp yine olmayacak ama denemenden bilemezsin..paran varsa sağlığın aşırı zorlamıyorsa vazgeçme..2020 senşn anne olma yılın olacak..ben buna inanıyorum tüm kalbimle..dua ediyorum..vazgeçme..bu da benim görüşüm...
Ohh süper haberSimdi aldim canim 148![]()
Amin canim sagol, yesilada hakli onca emek caba sakin pesetme ! LutfenOhh süper haber
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Çokkkkkk sevindim sonuna kadar sağlıkla gitsin gebeliğin..dilerim ikiz olur ben şimdi kızımı zar zır uyuttım oğlanı emziriyorum uyudun diye tam da böyleyken dua ettim sana:) tüm burdaki arkadaşlarıma..allahıö Çifter Çifter doldursun kucaklarınızı tek derdiniz yorgunluk uykusuzluk olsun :)Arkadaslar cok heyecanliyim. Kan testi sonucu 148 !!!
Ikici test icin hastanedeyim yarin onuda ogrenicem .
Rabbim herkese ama herkese istedigi evlatlari versin, ben idrar testini evde yapmistim silik cikti. Bekleyemedim esime mujde ettim. Salya sumuk sevincten agladiginda gercekten ben bu insana bunu vermeliyim diye dusundum. Cok istiyordu cunku. Yolladigim mesaja bakip bakip agladi yanimda demek baba oluyorum diye.
bazi arkadaslar yorum yapmis biraz kafalar karismis. Donasyon yada degil o yada onlar benim sevdigim adamin parcasi ustelik ben buyutup ben emziricem , ben yetistiricem! Bunun manevi degeri hic birsey ile olculmez bence, umarim gebeligim saglikla ilerler ve ben bebegimi kucagima aldigim da sizleri duygularimi daha da iyi aktarabilirim,
İlaçlarını günlük kullanırsan sorun olmaz merak etme. Kısa zamanda istenilen seviyeye gelecektir değerlerin. Doktora söylemende bir sakınca yok derim ben. Belki takviye ilaç verir.teşekkür ederim cevabın için. dahiliyeden randevu aldım.bulundugum sehırde endoktinoloji yok mecburen yarına dahiliyeden aldım randevu. tutmazsa dıye cok korkuyorum bu sebeple. peki doktora donasyon yaptıracagımı söylememe gerek var mı sizce? normal tüp bebek desem sorun olur mu acaba?
Allah tamamına erdirsin inşallah. Böyle güzel haberler aldıkça umutlarımız yeniden yeşeriyor.Arkadaslar cok heyecanliyim. Kan testi sonucu 148 !!!
Ikici test icin hastanedeyim yarin onuda ogrenicem .
Rabbim herkese ama herkese istedigi evlatlari versin, ben idrar testini evde yapmistim silik cikti. Bekleyemedim esime mujde ettim. Salya sumuk sevincten agladiginda gercekten ben bu insana bunu vermeliyim diye dusundum. Cok istiyordu cunku. Yolladigim mesaja bakip bakip agladi yanimda demek baba oluyorum diye.
bazi arkadaslar yorum yapmis biraz kafalar karismis. Donasyon yada degil o yada onlar benim sevdigim adamin parcasi ustelik ben buyutup ben emziricem , ben yetistiricem! Bunun manevi degeri hic birsey ile olculmez bence, umarim gebeligim saglikla ilerler ve ben bebegimi kucagima aldigim da sizleri duygularimi daha da iyi aktarabilirim,
Canimsin sagol bu kez cok dua aldim dualariniz sayesinde boyle oldu inaniyorum. Rabbim hayirli evlat etsin hepimizinkinide . Uykusuzluk yorgunluk gecici elbet unutucaz buyuyunce yeterki onlar saglikla buyusun arkadasim. Guzel dileklerin icin sagolÇokkkkkk sevindim sonuna kadar sağlıkla gitsin gebeliğin..dilerim ikiz olur ben şimdi kızımı zar zır uyuttım oğlanı emziriyorum uyudun diye tam da böyleyken dua ettim sana:) tüm burdaki arkadaşlarıma..allahıö Çifter Çifter doldursun kucaklarınızı tek derdiniz yorgunluk uykusuzluk olsun :)
Benim kurduğum cümleye SIZ saçma diyemezsiniz. Bu yazım size mantıklı gelir yada gelmez bu size kalmış.Her mesajımız herkes tarafından onay alacak diye bişey yok zaten.Töbe bismillah... başınız sağolsun o ayrı da birçok donasyon yaptıran arkadaşımız ailesinden bir parçasını yitirdi cümlesi saçma olmuşrna yla sütle gen gecer muhabbetinden daha da saçma...Kimse kimsenin ne kaderine ne de doğumuna ölümüne sebep olabilir. Söylediğiniz söz ilme,dine uymadığı gibi bu yöntemle umut arayanlarda ya da tek seceneği kalanlarda yaratacağı etki... hani bi düşünseniz...
Baş sağlığın için çok teşekkür ederim canım.Canım sen hamileliğin tadını çıkar. Her şey vakit saat işidir. Benim duygularım acımın sıcağından. Anneciğim hastaydı zaten. Diğer arkadaşlar da tesadüf olmuş. Yüreğin sıcacık olsun kuzum. Kuzucuğunu mutsuz etme. Herkesin fikri duygusu farklı olabilir. Bu ara boyleyim ben. Gönlünü ferah tut