- 4 Kasım 2015
- 352
- 846
- 103
Bu donasyon konusunda doktorlar neden bu kadar katı anlayamıyorum. İşlemi kendileri yapmayacaklar, donörü onlar bulmayacaklar sadece eğer Allah nasip ettiyse tutmuş olan embriyoyu inceleyecekler. Normal gebelik süreci gibi... ama sanırım donasyon olduğunu illaki söylememiz gerekiyor
Merhaba o testin sonucı pozitif negatif diye çıkmıyor. Eğer herhangi bir gende problem görülürse mthr 677 gibi kromozom değeri yazıyor kağıtta. Benim ilk yapılan 5 transferimde de clexan iğne verdiler ki embriyolarımın tutmayacağı belliymiş.. öylesine kızgınım ki.. son gittiğim merkez sen taşıyıcısın şu an sokakta 10 kadın durdursak 7 si taşıyıcıdır , hiç gerek yok iğneye dedi. Başka bir doktor da bu kadar emek veriyorsun, hadi diyelim ki tuttu sırf iğne vurulmadığın için bebeği kaybetmeyi nasıl göze alabilirsin dedi. Bu iğne işi çok muallakta bir konu anlayacağınız. Bir de kuzenime aynı iğne çok yüksek dozda verildi, hastalığa ya da taşıyıcılığa göre değişiklik gösterebiliyor.Kızlar bir şey soracağım bir de kanda pıhtılaşmaya bakıldığında negatif çıktığı taktirde o clexan iğneleri kullanmamız gerekecek mi yine :/// eğer gerekmiyorsa ben o tahlili yaptıracağım. Ha ille de baktırsan iyi olur derseniz yine de yaptırayım. Sevgili doktorlarım bana hiçbir öneride bulunmuyorlar hep kafama göre yapıyorum. Ailede çölyak yatkınlığı var erkek kardeşim de çölyak hastası. Onun için de tahlil verdim sonuç bekliyorum.