Kızlar bende güzel haber vereyim.Rahim kalınlaşmaz diye korkuyordum bugün adetin 11. Günü kontrolüm vardı.10 mm olmuş hatta bazı yerleri daha kalınmış.Doktor öyle dedi.Güzel dedi.günde 1 kere 3 estrofem kullanıyordum.yine aynı şekilde devam dedi.donörün yumurtalarını bekliyoruz yani.İnşallah güzel yumurtalar oluşur.Bu rahim kalınlaşması iyi mi bir daha ne zaman ölçerler ve en fazla kaç olmalı?Tecrübelerinizden yararlanmak isterim 🥰
Artık her şey güzel ve yolunda
Ölçtürmeye gerek yok
İnşallah güzrl bebişleri al sende gel

Kızlar bende güzel haber vereyim.Rahim kalınlaşmaz diye korkuyordum bugün adetin 11. Günü kontrolüm vardı.10 mm olmuş hatta bazı yerleri daha kalınmış.Doktor öyle dedi.Güzel dedi.günde 1 kere 3 estrofem kullanıyordum.yine aynı şekilde devam dedi.donörün yumurtalarını bekliyoruz yani.İnşallah güzel yumurtalar oluşur.Bu rahim kalınlaşması iyi mi bir daha ne zaman ölçerler ve en fazla kaç olmalı?Tecrübelerinizden yararlanmak isterim 🥰
Canım 14 ün üstünde transfer yapmıyorlar diye biliyorum. Sen transfere kadar bi kaç kez daha ölçüme git derim, kontrol altında tutmakta fayda var. Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım

Gözünüz aydın 🙏

Z Zaza74 abla ananas ne kadar iyi bilmem ama benim gebe kaldığım tedavide ben hiç yemedim öncekilerde yemiştim 😂 sonra sonuncuda da yemedim o da olmadı. Ne kadar işe yarar tartışılır. Bu işin yemeyle içmeyle olduğınu da pek düşünmüyorum artık. Biz sonrasında ACABA dememek için yiyip içiyoruz bunları. Elimizden geleni yaptığımızı düşünmek ve sonrasında pişmanlık duymamak için yapıyoruz hepsini ❤️ Allah ol desin olsun artık lütfen 🙏

Artık her şey güzel ve yolunda
Ölçtürmeye gerek yok
İnşallah güzrl bebişleri al sende gel
Tamam canımın içi
Aynı şeyleri yapıcam
Otelde ananas burakmadım hep yiyorum😄
Canim ilk transferimde beni burda yönlendirdikleri doktor bana çiğ kabak çekirdeği ye demişti sadece bir avuç ye demişti ben yemedim kavrulmuş yedim ama çiğ kabak çekirdeğinin tutunmaya daha çok etkisi varmis canim bunu doktor bana söylemişti canim bide avakado dedi canim

Burada kimse size bir yer önermez bu kadar sadece size ait bence ancak bu sayfaları baştan sona okursanız ancak o zaman bir fikir sahibi olabilirsiniz
6000 mesaj var 1 saattir okuyorum gözlerim ağrıdı 😄 daha çok sohbet muhabbet dönmüş.. tecrübelilerden merkez önerisi talep ediyorum konusmak istiyorum sperm donasyonu icin ❤️ Geçen sene bahçeci ile görüştüm ama pek
içime sinmedi

Zazam güzel kalpli zaza hergün sana dua ediyorum etmeyede devam edeceğim sabırsızlıkla güzel haberlerini bekliyoruz sen herkesin hayatında iyiki varsın

6000 mesaj var 1 saattir okuyorum gözlerim ağrıdı 😄 daha çok sohbet muhabbet dönmüş.. tecrübelilerden merkez önerisi talep ediyorum konusmak istiyorum sperm donasyonu icin ❤ Geçen sene bahçeci ile görüştüm ama pek
içime sinmedi
Canım iyi olan 3 dört merkez var bunlarla tek tek telefonda kendin konuşmalısın iyice araştırmalısın her merkezi ara sonunda içine sinen bir yer olur kalbinin sesini dinle.bizler o sayfaları aylarca okuduk.

Canım iyi olan 3 dört merkez var bunlarla tek tek telefonda kendin konuşmalısın iyice araştırmalısın her merkezi ara sonunda içine sinen bir yer olur kalbinin sesini dinle.bizler o sayfaları aylarca okuduk.
Elbetteki içine sinen bir yer olacak inşallah hakkında hayırlısı olsun rabbim yar ve yardımcın olsun

Canim ilk transferimde beni burda yönlendirdikleri doktor bana çiğ kabak çekirdeği ye demişti sadece bir avuç ye demişti ben yemedim kavrulmuş yedim ama çiğ kabak çekirdeğinin tutunmaya daha çok etkisi varmis canim bunu doktor bana söylemişti canim bide avakado dedi canim
Transfer sonrasında sonucu alana kadar bende hergün bir iki dilim ananas ve bir avuç çiğ kabak çekirdeği yemiştim. ayrıca 3 litreye yakın su içiyordum. Faydası oldu mu bilmem ama denemekten zarar gelmez zazacım 😘

Canım 14 ün üstünde transfer yapmıyorlar diye biliyorum. Sen transfere kadar bi kaç kez daha ölçüme git derim, kontrol altında tutmakta fayda var. Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım

Ben bunu doktorlara sormustum zamaninda 7 nin uzerinde problem yok demislerdi canim. Hatta daha altinda bile basari elde ettiklerini soylemislerdi.

Evli olup eşi sperm üretmeyen kişiler için sperm donasyonu seçiminde eşimize en yakın DNA ya sahip olan donör bulunduğu doğru mudur arkadaşlar böyle duyduk ve istiyoruz

Evli olup eşi sperm üretmeyen kişiler için sperm donasyonu seçiminde eşimize en yakın DNA ya sahip olan donör bulunduğu doğru mudur arkadaşlar böyle duyduk ve istiyoruz
Arama kısmından merkezler hakkında mesajlara kolaylıkla ulaşabilirsiniz.. ispanya sanırım en yakin dna dediginiz olayla ilgileniyor.

6000 mesaj var 1 saattir okuyorum gözlerim ağrıdı 😄 daha çok sohbet muhabbet dönmüş.. tecrübelilerden merkez önerisi talep ediyorum konusmak istiyorum sperm donasyonu icin ❤️ Geçen sene bahçeci ile görüştüm ama pek
içime sinmedi
Bizler o sayfaları tm 15 günde okudum oyle 1 saat te biticek bir şey değil

Back
X