Bizler o sayfaları tm 15 günde okudum oyle 1 saat te biticek bir şey değil
yahu vakti olmayabilir sayfa oku yazana kadar sorduğu soru hakkinda bilginiz varsa yazarsınız nolcak okuyunca ne oluyor dert üstüne dert ekleniyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizler o sayfaları tm 15 günde okudum oyle 1 saat te biticek bir şey değil
Ben kıbrısta yaptırdım benim gittiğim klinikte sadece kan grubunun aynı olmasına dikkat ediyorlar sonra da o kan grubuna ait donorlerden birini kendin seçiyorsun. B beril19 un dediği gibi ispanyadaki kliniği araştırınEvli olup eşi sperm üretmeyen kişiler için sperm donasyonu seçiminde eşimize en yakın DNA ya sahip olan donör bulunduğu doğru mudur arkadaşlar böyle duyduk ve istiyoruz
Yarın dönüyorumCanim ilk transferimde beni burda yönlendirdikleri doktor bana çiğ kabak çekirdeği ye demişti sadece bir avuç ye demişti ben yemedim kavrulmuş yedim ama çiğ kabak çekirdeğinin tutunmaya daha çok etkisi varmis canim bunu doktor bana söylemişti canim bide avakado dedi canim
Sperm donasyonu güzel sonuç alan üç arkadaşım var,hepsi farklı merkezlerde6000 mesaj var 1 saattir okuyorum gözlerim ağrıdıdaha çok sohbet muhabbet dönmüş.. tecrübelilerden merkez önerisi talep ediyorum konusmak istiyorum sperm donasyonu icin ❤ Geçen sene bahçeci ile görüştüm ama pek
içime sinmedi
dualarımdasınız. İnş rabbim herkezin gönüne göre verirYarın dönüyorum
Burda yeteri kadar ananas yedim
Evdede kabak çekirdeyi yerin
Çok teşekkür ederim kızlar
Canim kac haftalij?Kızlar merhaba bugün kanamam geldi dün akşam da hissetmiştim rengi pembe idi sabah kahve tonlarında kanama gördüm doktor a gideceğim ne oluyor bilen var mı yardım eder misiniz
Canım benim, geçen hamileliğimde de bu hamileliğimde kanamalarım çok oldu. Sancı ağrı olmadığı sürece korkma benim doktorum takip için ped koy 1 saat sonra bakalım diyordu. Ped dolusu bir kanaman yoksa bunlar olabiliyor. Ben artık tecrübe edindim sakin ol ve uzan kalkma geçecektir . Bebişini strese sokma herşey yoluna girer. Kötü bir şey olduğunu sanmıyorum ama tabi ki doktoruna da mutlaka git. Sonuçtan haberdar et bizideKızlar merhaba bugün kanamam geldi dün akşam da hissetmiştim rengi pembe idi sabah kahve tonlarında kanama gördüm doktor a gideceğim ne oluyor bilen var mı yardım eder misiniz
Transfer sonrasında sonucu alana kadar bende hergün bir iki dilim ananas ve bir avuç çiğ kabak çekirdeği yemiştim. ayrıca 3 litreye yakın su içiyordum. Faydası oldu mu bilmem ama denemekten zarar gelmez zazacım![]()
Kuzum dikkat et kendine çok kötü bisey yoktur içini ferah tut sen kardeşim bebislerin bisey olmaz merak etme sen rabbim seni ve bebislerini korusun bizede haberdar et canimKızlar merhaba bugün kanamam geldi dün akşam da hissetmiştim rengi pembe idi sabah kahve tonlarında kanama gördüm doktor a gideceğim ne oluyor bilen var mı yardım eder misiniz
Canım kaç hafta oldunuzki sizKızlar merhaba bugün kanamam geldi dün akşam da hissetmiştim rengi pembe idi sabah kahve tonlarında kanama gördüm doktor a gideceğim ne oluyor bilen var mı yardım eder misiniz
Evet halilin çalıştığı yerKizlar,crown ivf ile hit ayni yer mi?
doktor baktı 11 haftalık benim şu anda geriye yolunda görünüyor dedi hatta kalp atışlarını da dinledik teşekkür ederimCanim kac haftalij?
İnşallah canımzaza74 ltfn dinlen . Izin al yat dinlen kendini simart. Bunu yap ve ltfn Meryem suresini telefondan ac yanina koy ve dinlet karin tarafina.Sen anne olacaksin.
Bende ayni 11 haftalik ve agrilar var bende sanki heran adet olucakmis gibiyim bi hafta sora detayli ultrasona gircem umarim hersey yolundadirdoktor baktı 11 haftalık benim şu anda geriye yolunda görünüyor dedi hatta kalp atışlarını da dinledik teşekkür ederim
Canım benim de oldu kanama hem de üç kez..çok yoğun değildi azdı..çok yakın arkadaşımın su gibi bir ay kanaması oldu iki hafta hastanede yattı şimdi Kızı iki aylık dünya güzeli bi kız..sakın canını sıkma rahat ol..purlutın depot çok işe yarıyordoktor baktı 11 haftalık benim şu anda geriye yolunda görünüyor dedi hatta kalp atışlarını da dinledik teşekkür ederim
Kizlar Nesaybudan bi haber varm? Kac gundur girmiyo qaliba
Umarım iyidirKizlar Nesaybudan bi haber varm? Kac gundur girmiyo qaliba