Kızlar transferim gerçekleşti biri 4AA diğeri 5AA olmak üzere iki tane transfer gerçekleşti.güzel dedi doktor.iki taneyi de donduruyoruz.Allah hayırlısını nasip etsin.Hepinize dualarınız için teşekkür ederim 🌺🥰
Merak ettim seni canim hadi hayırlısı olsun şükür iyiymiş ınsallah senin hamile haberinize duyucaz

Kızlar transferim gerçekleşti biri 4AA diğeri 5AA olmak üzere iki tane transfer gerçekleşti.güzel dedi doktor.iki taneyi de donduruyoruz.Allah hayırlısını nasip etsin.Hepinize dualarınız için teşekkür ederim 🌺🥰
Allah gönlünüzdekini nasip etsin, emeklerinizi karşılıksız bırakmasın inşallah. Sağlıkla gelsin kuzucuklar

Hayde hayirlisi kuzummmm bebisler sana insallah tutunur 🤲🤲🤲

Kızlar canlarım sabah doktor çıkmıştı tv de embiriyolar hakkında bilgi veriyordu 4 ve 5 hucrelilerin aaa olanların şansı yüksek oluyormuş ama 8 hucrelilerin tutunma şansı zor yüzde bir oranı dedi özellikle biri sormuş h kalitesi ne diye olmayan şans dedi benimde 8 hücre li h kaliteside demekki ben boşuna doldurmuşlar sanırım yine şansım 0 🙁🙁🙁

Benim ki ilaca karşı bir doktor 🙄 ısrarla sordum o da ısrarla gerek yok dedi. Bulunduğum yerde ki en iyi prof. lardan biri
Arkadaşım o prof. ne derse desin sen progesteron kapsül ve 3 günde 1 proluton depot mutlaka vurdur.
Progestan kendi yumurtası olan kadınlarda doğal yolla salgılandığında 4 ayda bırakılıyor.
ama yumurta donasyonlarında bir çok arkadaşımız son güne kadar kullanıyor.Çünki o bebeğin besini.
Rabbim kuzunu korusun ve insallah sağlıkla kucağına al.Geraniy arkadaşım son zamana kadar hep kullandı.Doktor ne derse desin o hep kendi doğrularını uyguladı şimdi çok şükür kızı adım atıyor.Yerim onu : )

Son düzenleme:
Kızlar canlarım sabah doktor çıkmıştı tv de embiriyolar hakkında bilgi veriyordu 4 ve 5 hucrelilerin aaa olanların şansı yüksek oluyormuş ama 8 hucrelilerin tutunma şansı zor yüzde bir oranı dedi özellikle biri sormuş h kalitesi ne diye olmayan şans dedi benimde 8 hücre li h kaliteside demekki ben boşuna doldurmuşlar sanırım yine şansım 0 🙁🙁🙁
Sen 3 günlük mü dondurdun embriyolarını ?
3 günlük emb. 8 hücreli olması gayet iyidir.
Ama 3 günün aaa sı olmaz.
5 günlük emb. harfsel değeri olur o da zaten hücre sayısı söylenmez çunki hücre sayısı ortalama 120 civarındadır
Yani hem aaa olup hem 4_5 hücre olmaz

Bütün hikayeyi biliyor kuzum bilmez mi hiç 😔 tam çıkaracaklardı çok şiddetli bir kanama oldu Su fışkırır gibi hemen koştular bebeğin suyu olabilir dediler. Yemin ederim ömrümden ömür gitti 😔 ultrasonla baktılar bebeğin suyu iyimiş rahimde açıklık yok kanama alanı hala bitmemiş. Transamine serum taktılar proluton iğne yaptılar kıpırdamadan yatıyorum 😔
Allahıma kurban olurum seni ve yavrunu korusun
Tüm kalbimle size dua ediyorum canım arkadaşım
Bundan sonra bence hiç eve gitme nolursun
Yat hastanede,gerekirse 32-34 haftasına kadar yat
🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Allahıma kurban olurum seni ve yavrunu korusun
Tüm kalbimle size dua ediyorum canım arkadaşım
Bundan sonra bence hiç eve gitme nolursun
Yat hastanede,gerekirse 32-34 haftasına kadar yat
🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Canım özel hastanedeyim ona can dayanmaz gecesi 1500 liraydı geçen hamileliğimde 😔 bakalım bunda ne çıkaracaklar

İnşallah Rabbim biri kız biri erkek iki evlat versin sana artık kıbrısa sadece tatile gidesin evlatlarınla🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Morkanatlıma 3 tane üç günlük koydular ikisi kucağında,öyle düşünüp modunu düşürme

Allah yardimci
Hepinize teşekkür ediyorum kızlar. Kanama hala devam ediyor 😔 benim diğer hamileliğimde de kanama çok olmuştu ama hiç bu kadarını yaşamamıştım. İğne yaptılar iki tane serum taktılar. Bebeğe baktılar durumu iyi suyu iyi rahim uzunluğu iyi . Kanama alanı varmış plesantadan sızıntı olmuş. Sabah tekrar bakacaklar hayırlısı artık Allahım inşallah yavrumu benden ayırmaz 🙏
Allah yardimcin olsun
Rabbim sizi korusun

Morkanatlıma 3 tane üç günlük koydular ikisi kucağında,öyle düşünüp modunu düşürme
Çok şükür 2 gündür çok sıkıntıdayım ağrılarım var kasiklarimda adet bitti ağrılarım bitmedi pztesi doktora gidicem mor kanatlarında aynısı benim kalitedeydi galiba insallah benimde sonucu iyi olur ikincisinde rabbim sonunu iyi eder insallah.

Hepinize teşekkür ediyorum kızlar. Kanama hala devam ediyor 😔 benim diğer hamileliğimde de kanama çok olmuştu ama hiç bu kadarını yaşamamıştım. İğne yaptılar iki tane serum taktılar. Bebeğe baktılar durumu iyi suyu iyi rahim uzunluğu iyi . Kanama alanı varmış plesantadan sızıntı olmuş. Sabah tekrar bakacaklar hayırlısı artık Allahım inşallah yavrumu benden ayırmaz 🙏
Sevindim rahatladim simdi, merak etme bebek iyi korkma canim pozitif dusun

Hayirli olsun canim rabbim sana tutundursun 😘🙏

Back
X