zaza fi

olsun fitilde yapabilir şimdi varmı kanaman yoksa fitildendir telaşlanma sakin ol bebegi düşün boş yere stres yapma normal çok az olması ee bebiş büyüyor annesi ve senınle zazam
Az önce yine tuvalete gitim kanama yok çok şükür🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Kızlar bugün transfer sonrası 17 gün saat 7 de ilaçlarımı yaptım yatım
Kasıklarda ağrı oldu umursamadım
2 saat sonra tuvalete kalktım ve açık renk kan gördüm fitilde pembe düştü
Yataktayım
Beni korkutan acayip adet sancısı 10 dakikada gelip giden belime vuran
Bu normalmi sizce
Yoksa ben düşürüyorum
Proluton depot vurdu yatıyorum
Canim o gordugun kan degil fitil icerde kalip renk degistiyor , dr ile konustum bunu defalarca kez ayni sey oldu halende oluyo, 5.6.7 haftaya kadar hep lekelenmem oldu , buda implantasyon sen daha iyi bilirsin, curutme icini, dinlen tamam ama korkma lutfen , insallah benim dedigim gibidir

Arkadaşlar sperm donasyonu için merkez aramaktayım tavsiyeleriniz nelerdir azerbaycan mı kıbrısmı daha önce söylmiştim ama pek kimse oralı olmadı geçmiş konuları okuyorum sürekli ve o kadar birikmiş bilgi kirliliği varki aklım acayip karıştı maddi gücümüz çok yok eşim azosperm tek çare donasyon sizlerin tavsiyeleri nelerdir tecrübeli arkadaşlar görüş bildirirse çok sevinirim Allahım herkesin gönlüme göre verir inşallah. Allah kimselere evlat hasreti çektirtmesin.
Canim baki oldukca uygun fiyat konusunda senin yumurtanda sorun yoksa gorus derim, bi foyat al ordakilerle gorus, simdi biz ne desek bos. Gonlunden hangisi gecip butcene uyarsa onu yap

Canim o gordugun kan degil fitil icerde kalip renk degistiyor , dr ile konustum bunu defalarca kez ayni sey oldu halende oluyo, 5.6.7 haftaya kadar hep lekelenmem oldu , buda implantasyon sen daha iyi bilirsin, curutme icini, dinlen tamam ama korkma lutfen , insallah benim dedigim gibidir
İnan eğer ağrım olmasaydı hiç umursamazdım bu pembe akıntıyı
Bildiyin adet sancısı kasıklarda ara sıra giren sancı ve belim kopuyordu
Dedim şimdi foşur foşur kan gelicek
Ama çok şükür silindim pembe renk geldi kırmızı olmadı
İnşallah bir daha olma
Uzanıyorum artık

Kızlar bugün transfer sonrası 17 gün saat 7 de ilaçlarımı yaptım yatım
Kasıklarda ağrı oldu umursamadım
2 saat sonra tuvalete kalktım ve açık renk kan gördüm fitilde pembe düştü
Yataktayım
Beni korkutan acayip adet sancısı 10 dakikada gelip giden belime vuran
Bu normalmi sizce
Yoksa ben düşürüyorum
Proluton depot vurdu yatıyorum
Canim hatrlarsa. Bende de aynisi olmustu, benim adet 24 gelicekti ayni gun agri sanci ve iki gun oncesinden kahve lekelenmem vardi lekelenmeye normal diyolardi, baya peceteye kan gelince pruluton depot vurdurdum sonrasinda her hafta vurdudum gunlukte iki kez progestoron igne bi kez fitil kullaniyordum 3 ayinan sora haftalik prulutona devam dedi kendi doktorum ama bi kac hafta durdurmustu tip bebek doktorum, progestoronu ve prulutonu eksik etme bisiy olmaz 😘

Cok sukur 🤲 bence ikiz gebelik progestoron yetmiyo bu yuzden oluyo boyle sey bana boyle soylemisti hastanede kizlar
Beni korkutan sancılanmamdı
Rahim kasıldı,kasıklarım sancılandı ,belim koptu
Prolutondan sonra bitti çok şükür
Progestan iğne her gün bir defa yapıyorum ve fitil 2 sabah 2 öğlen 2 akşam
Ozaman haftada birde proluton ekliyecem👍

Canim baki oldukca uygun fiyat konusunda senin yumurtanda sorun yoksa gorus derim, bi foyat al ordakilerle gorus, simdi biz ne desek bos. Gonlunden hangisi gecip butcene uyarsa onu yap

Canım ilgin için teşekkür ederim yazdıklarım hep askıda kalıyordu bir sen gördün mutlu ettin beni çok sağol bu konularda çok yeniyim sizin başlıca tavsiyeleriniz nelerdir baküdeki bildiğiniz yerler hangileri nerelerle görüşeyim bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevirim forum kuralını çok fazla bilmiyorum alanen yazmak yasak ise özelden dönüş yapabilir misin. Konu hakkında bilgisi olan tüm hasretdaşlarımın yardımlarını bekliyorum.

Canim hatrlarsa. Bende de aynisi olmustu, benim adet 24 gelicekti ayni gun agri sanci ve iki gun oncesinden kahve lekelenmem vardi lekelenmeye normal diyolardi, baya peceteye kan gelince pruluton depot vurdurdum sonrasinda her hafta vurdudum gunlukte iki kez progestoron igne bi kez fitil kullaniyordum 3 ayinan sora haftalik prulutona devam dedi kendi doktorum ama bi kac hafta durdurmustu tip bebek doktorum, progestoronu ve prulutonu eksik etme bisiy olmaz 😘
Benimde 24 aralıkta adetim olmuştu son adetim
İnşallah ona bağlıdır
Birde sağ şakaktan baş ağrısı,tıpkı adete olduğu gibi

Babycim beni korkutan adet sancısı ve bel kopması oldu.şimbi ağrım azaldı çok şükür
Kanda açık açık pembeydi hiç kırmızı olmadı
Proluton depot vurdum yatıyorum
Seninki transferin kaçıncı günü oldu
Canım Allah korusun Rabbim sana bağışlasın ayaklarını biraz dik yastık üstüne kanamada Dr o şekilde uzan diyordu düzelmiş olmasına sevindim hareket etme yat yine canım

Canım Allah korusun Rabbim sana bağışlasın ayaklarını biraz dik yastık üstüne kanamada Dr o şekilde uzan diyordu düzelmiş olmasına sevindim hareket etme yat yine canım
Allahım omurgam kopuyor uzanmaktan
Ama yapıcak bir şey yok
Canım sendede oldumu sancı kanama

İnşallah bir daha olma
Uzanıyorum artık
Bende cok agri yasadim canim her an kosa kosa tuvalete gidip kontrol ediyordum, halende oyleyim inanki, bi sey hissetsem gidip kontrol ediyom akinti oluyo zaman zaman, elimiz bogrumuzde kucagimiza alana dek bitmicek bu tatli stresler;) agrilar cogu zaman iyiye isaret bence. Bebis yer yapiyo kendine annesi korkma ve lutfen olumlu dusun olurmu, once ben sonra sen ve sonrada burda tum isteyenler kavusucak yavrusuna Insallah🙏

Beni korkutan sancılanmamdı
Rahim kasıldı,kasıklarım sancılandı ,belim koptu
Prolutondan sonra bitti çok şükür
Progestan iğne her gün bir defa yapıyorum ve fitil 2 sabah 2 öğlen 2 akşam
Ozaman haftada birde proluton ekliyecem👍
Evet doktorna da soyle oyle yap canim, sanci aynu adet ve daha beter bu sanciydi bende de

Ama yapıcak bir şey yok
Sancı çok az kasıklarda oldu kanama olmadı 1.5 aylıkken 6. Haftada oldu şırıl şırıl acilde iğne filan 20 gün yattım okumuşsundur zaten ama herkese aynı olmaz belirtiler tutunmadır senin ki içini ferah tut birşey olmaz

İnşallah bir daha olma
Uzanıyorum artık
Allah esirgesin zaza allah yardımcın olsun.Kötü düşünme yat dinlen canım

Ama yapıcak bir şey yok
Zazam hatırla beni..regl olcam sanıyordum kasık ağrısından..purluton depot vurulmuşsun zaten o iyi gelecek sana..ikizlerde ağrı lekelenme kanama oluyor Zazam..asla kötü biley geçmiyor aklımdan alacaksın kucağına gönlünü ferah tut canım benim

Back
X