Benim kanama yine başladı 😔 sanki koyun boğazlamışlar gibi aklım çıktı 😔 bebek iyi ama plesanta aşağıda olduğu için risk devam ediyor. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Hayal sen kımıldadıkcamı oluyor bu kanama?
Hastanede her halde kan durdurucu vuruyorlar
Canım kardeşim önründen ömür gitti
Rabbim içine ferahlık getirsin🙏🏻🙏🏻

Ağzına sağlık yazıcam yazamıyorum yanlış anlaşılmak gibi olur diye sen yazdın canım ohhh. Gebeliğim boyunca hergün sağ işaret ve orta parmağı göbek deliğinin üzerine koyup 11 kere.
El mübdi dedim. Sancım olduğunda çok fayda gördüm içim rahatlıyordu.kanaması olanlar lütfen yapın inanarak içten hergün. Anlamı yoktan var eden can veren dir allahın adlarıdır şifadır ayrıca oturup ve kalkarken herseferinde besmele çekin alışkanlık edinin.
Sllah hepinizden razı olsun hemen yapıcam
Hayal sende yap
Allah büyük

Merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum eşim azosperm ve artık sperm donasyonu yaptrmak istıyoruz. Ama neresi daha iyi hiç bi fikrimiz yok o kadar arada kaldım ki anlatamam. Öğrendiğin bişry varsa benimle de paylaşır mısın lütfen
Kızlar üşenmeyin 3000 sayfadan buyana okuyun
Çok bilgileneceksiniz
Eline kalem al ve notlarınıda al

Benim kanama yine başladı 😔 sanki koyun boğazlamışlar gibi aklım çıktı 😔 bebek iyi ama plesanta aşağıda olduğu için risk devam ediyor. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Canim rabbime duam ınsallah en kısa zamanda iyi olacaksın canim lütfen canim lütfen kendini ve bebeğini yorma canim ınsallah iyi olacaksın sapasağlam atlacaksin ınsallah canim dualarımız seninle canim benim lütfen habersiz bırakma .

Tamam hemen o sayfadan itibaren okuyacagım. Memnun kaldgnz yerleri yazmayıyo musunuz peki? Bu arada cokkk tesekkür ederim yardımınız için

Hayal sen kımıldadıkcamı oluyor bu kanama?
Hastanede her halde kan durdurucu vuruyorlar
Canım kardeşim önründen ömür gitti
Rabbim içine ferahlık getirsin🙏🏻🙏🏻
Dün ne güzel kesilmişti akşam tuvalete girdim bir başladı çeşme gibi kalkamıyorum yatağa geçtim inanırmısınız 5 dk için her yer göl oldu. Bebek gitti diye korkudan ağlamaktan içim çıktı.😔 Allahım bu nasıl bir sınavdır iki hamileliğimde İnan 10 yaş attım 😔

Şimdi ki durumum çok şükür bebek iyi, kanama şu anda azaldı. Ama anladım ki bunlar hep sahte iyileşmeler 😔

Canım seni sürekli takip ediyorum. sabah aklıma geldin dün iyiydin sanki sonra dua ettim sana. çok üzülüyorum bu duruma. İnşallah geçecek bu günler de. Sağlıcakla evladını kucaklayacaksın Allahın izniyle. Hani yattığın hastaneyi bilsem yanına bile gelmek istedim belki bir yardımım olur diye. Allah yar ve yardımcın olsun... :KK200:

Tamam hemen o sayfadan itibaren okuyacagım. Memnun kaldgnz yerleri yazmayıyo musunuz peki? Bu arada cokkk tesekkür ederim yardımınız için

Burada yazılan merkezler belli başlı bir kaç yer. British, Gynolife, Bahçeci, Bakü-Azerbeycan, imkanlarınız varsa Avrupa'da İspanya hatırlayamadıklarım da olabilir. ama genelde buralar yazılıyor. ama neresi çok iyi derseniz o kişiden kişiye değişiyor. Birine iyi gelen diğerine gelmiyor. Bu biraz da kısmet meselesi. Nasipse merdiven altı diye tabir edilen yerlerde de oluyor, nasip değilse İspanya'da bile olmuyor. Ben uzun zamandır burayı takip ediyorum şayet karar verirsem okuduklarımdan aklımda bir yer oluştu. Direk gidip orada yaptıracağım. Sağolsun arkadaşlar öyle yararlı bilgiler veriyorlar ki ne soracağımı ne yapacağımı ne yemem gerektiğini hatta nasıl yatmam gerektiğini bile öğrendim :) Evet okumak biraz sıkıcı olabilir ama öğrendiklerinizin değeri paha biçilemez. Bence oturup yazılan yerleri tek tek aramanız ve hangisi ile elektiriğiniz uyuşuyorsa oraya gitmeniz. Bu işlerde en önemli şey moral ve uyum. Allah yar ve yardımcınız olsun. Kucak dolusu sevgilerimle... :KK200:

Burada yazılan merkezler belli başlı bir kaç yer. British, Gynolife, Bahçeci, Bakü-Azerbeycan, imkanlarınız varsa Avrupa'da İspanya hatırlayamadıklarım da olabilir. ama genelde buralar yazılıyor. ama neresi çok iyi derseniz o kişiden kişiye değişiyor. Birine iyi gelen diğerine gelmiyor. Bu biraz da kısmet meselesi. Nasipse merdiven altı diye tabir edilen yerlerde de oluyor, nasip değilse İspanya'da bile olmuyor. Ben uzun zamandır burayı takip ediyorum şayet karar verirsem okuduklarımdan aklımda bir yer oluştu. Direk gidip orada yaptıracağım. Sağolsun arkadaşlar öyle yararlı bilgiler veriyorlar ki ne soracağımı ne yapacağımı ne yemem gerektiğini hatta nasıl yatmam gerektiğini bile öğrendim :) Evet okumak biraz sıkıcı olabilir ama öğrendiklerinizin değeri paha biçilemez. Bence oturup yazılan yerleri tek tek aramanız ve hangisi ile elektiriğiniz uyuşuyorsa oraya gitmeniz. Bu işlerde en önemli şey moral ve uyum. Allah yar ve yardımcınız olsun. Kucak dolusu sevgilerimle... :KK200:
Aslında ben bahceci düşünüyordum fakat bahceci kıbrısta kapatmış galıba o yuzden kararsız kaldım, eskilere bakıyorum şimdi genel olarak bahceci diyorlar.. Allah hepımızın yardımcısı olsun ❤️

Hit de yaptırmıştım.. kan testi sonucu yok daha yaptırmadım bir de kalp atışları kese veya keseler görülmeden insan yine de inanamıyo
Hitten memnun kaldınız mı? Halil beye muayeneye gttım cok sinirliydi hiç rahat konuşamadım o yuzden biraz endişelerim var

Allahım sana yardım etsin.Dualarımız seninle canım.Kendini yıpratma geçecek inşallah sabır diliyorum🙏🙏🙏 inşallah kanaman en kısa zamanda durur.

Aslında ben bahceci düşünüyordum fakat bahceci kıbrısta kapatmış galıba o yuzden kararsız kaldım, eskilere bakıyorum şimdi genel olarak bahceci diyorlar.. Allah hepımızın yardımcısı olsun ❤️
Bahçeci min ismi değişti british oldu yine aynı yer yani Dr değişti benim oradan tedavim eylem hanım dı gönlün fikrin aklın nereyi derse orayı seç hayırlısı olsun.

Ah canim benim rabbim yanında olsun gecen sene mayis ayında senin su an yaşadıklarını yaşadım rabbim kimseye göstermesin canim tuvalete bile kalkma allahım yardım etsin

Back
X