Canim sen nasilsin bugün ınsallah az kaldı senin haberinize alıcaz canim
İyiyim çok şükür canım.Yatıyorum kalkıyorum turluyorum evde.kitap okuyorum,dua ediyorum vakit geçiriyorum.Beklemek zormuş ama ya.Sonu güzel olsun da beklemeye razıyım 🙏 bugün 3. Gün oldu tutunma gerçekleşmiştir inşallah.İnşallah yuvalarını yapıyorlardır yavrucuklarım 😊🙏

İyiyim çok şükür canım.Yatıyorum kalkıyorum turluyorum evde.kitap okuyorum,dua ediyorum vakit geçiriyorum.Beklemek zormuş ama ya.Sonu güzel olsun da beklemeye razıyım 🙏 bugün 3. Gün oldu tutunma gerçekleşmiştir inşallah.İnşallah yuvalarını yapıyorlardır yavrucuklarım 😊🙏
Insallah canim benim rabbimin izniyle tutulmuştur ınsallah bebislerin canim biraz beklemek zordur vakit geçmez ama sonu güzel olacak inşallah 🤲🤲🤲🤲🤲🤲

Aslında ben bahceci düşünüyordum fakat bahceci kıbrısta kapatmış galıba o yuzden kararsız kaldım, eskilere bakıyorum şimdi genel olarak bahceci diyorlar.. Allah hepımızın yardımcısı olsun ❤

Bahçeci isim değişikliği yapmıştı yazmayı unutmuşum şimdiki adı britısh olmuş :)

İinşallah canım inanıyorum ki herşey yolunda. Allahın izniyle bebeklerini kucağına aldığın haberlerini bekliyoruz :KK200:

Bahçeci isim değişikliği yapmıştı yazmayı unutmuşum şimdiki adı britısh olmuş :)
Benim anladıgım bahceci kıbrıstan cekilmiş azerbeycana gitmişler, fakat doktorlar orda kalmış. Okudugum kadarıyla insanlar zehra hanımdan memnun kalmışlar. Ayyyy cok kafam karışık cokkk zorrrr

Benim anladıgım bahceci kıbrıstan cekilmiş azerbeycana gitmişler, fakat doktorlar orda kalmış. Okudugum kadarıyla insanlar zehra hanımdan memnun kalmışlar. Ayyyy cok kafam karışık cokkk zorrrr
Ah canim bu çok zordur en zor aşama seçme aşamasıdır ince eleyip sık dokumak lazım bunu hic unutma kalbinin götürdüğü yere gitmen onemli

Canım aeman öztürk derken anlayamadım ve tam olarak nerede bu doktor iletişim bilgilerini özelden yollarsan çok sevinirim ayrıca sperm donasyonu yaptıran arkadaşlarınla irtibat kurabilirsem aklımdaki bütün soruları giderebilirim yardımcı olmak isterlerse bana numaralarını verebilirsen çok sevinirim. Sağ salim bebeğşni kucağına alırsın inş. Çooookkkl teşekkürler.
Canim bu dr baku de , sperm donasyonu yapan ark dan nasil isteyeyim ben bu dedigini sonucta ozel bir durum kimse konusmak istemez degilmi? Aklindaki sorulari dr yada hastane cevaplar canim, kendin bizzat ara konus, kafana ne takiliyorsa ogren , ozelden cep yaziyorum

ilk açildığında bahçeciydi sonra british oldu sonra tekrar bahçeci şimdi tekrar british oldu. Ancak bu isim değişikliği değil. Tüm türkiyedeki bahçeci ortaklıkları değişip başka ülke meyşei oluyor.Türkiyedeki fulya bahçeciye telefon açıp sorsanız kıbrısda şubelerinin olmadığını söyliyecekler.işlem yapan doktorlarıda değişti. Orası British tüpbebek merkezi

Kizlar suan evdeyim,az once yanlis anlatdim mobilya kirmizi renk ve parca yani ahsap digil, yaklasik 10dak falan oturmustum cok yok cunki meyve saatiydi, ayaga kalktigimda kendimi islanmis hiss etdim hemen oturdugum yere baktim baya yasti, elimle kontrol etdim, acaba cocuklarmi buraya bisi dokmus diye bi bakindim su falan varmi yerde yani baya sanki bi bardak suyu bosaltmissin oyle suluydu, bi baktimki elbisemde yas herhalde ordan gecti dedim .bide benden ince baska bi ogretmenin dersiydi belki o adet gormus oyle olmus diye kendimi yiyorum elbisemde kan olsada ic camaasirin gorene kadar temkiinli olayim falan diyorum. Bi baktim beyaz yani renk yok ic camasirima baktim dahada islak, ozanan dank etdiki bu su benden gelmis, hicbisey hissetmemistim, normalde akinti olunca baya insan hiss ediyo bisiyin geldigini ve bukadar fazla ve su gibi olmuyo en azindan bende oyle, gitdim velilerimi ariycaktim odada sira beklerken hamile is arkadasima sordum onda ikinci hamilelik, canim boyle bisiy oldu herhalde akintidir falan sen dogum zamani suyun geldiginde hiss etdinmi aci falan oldumu acaba falan diyordumki kiz sen ne diyosun git hemen doktor odasinda yat doktorunu ara suyun gelmis ola bilr diyince biran

Sok gecirdim, doktoruma yazdim, oda idrar ola bilr duyo ama idrar digil kesinlikle benim idrarim koyudur ic camasirinda leke birakir en azindan pecetete sari olur bembeyazdi diyorum, o szaman bekle tekrar olrsa doktora git dedi o zaman anladimki bugun hastenede digil,sordum gerekse eve gidip yatayimc tamam o zaman gide biliyosan git diyo.. salakmisin diyorum icimden diktora onemliyse neden soylemiyosun diyorum, esimi aradim yazik o kadar yolu 10 dak gelmis, Aglayarak doktorlarn odasina gitdim orda yatdim esim gelince en yakin hastaneye gitdim , ultrasonda her sey yolunda dedi doktor daha once hastasi olmadigiM icin kese icinin normal olcude oldugunu fakat ikisinden birinde sizinti ol bilecegini soyledi, test yapmam gerekti icerden sivi alindi fakat bana icerden de bakildi rahim agzi acikligina gore ve o ultrason cihazina bisiy suruyolar ya onun bi etkisi varmi bilemiyorum test sonucuna gore amniyo sivi digil gelen cok sukur

Bu kadar detayli yazmamda neden lutfen arkadaslar cok zorluklarla gebe kaliyoruz boyle fazla akintida bile hemen kontrol edin. Allah korusun sivi keseden gelseydi giderek azalir ve bitdiginde kanama ve agri olur bazen o bile olmaz ve swdece doktor randevusunda bebegin gitdigini ogrenirsin rabbim korusun suan yatak pozisyondaym bu hafta gitmem herhalde ise ...

Diger qrupta yazmistim allah korusun basina gelen varsa ve ya boyle bisiy olrsa mutlaka doktora gitsin

Bu arada hastanede benim suyum gelmis ola bilr dedigim icin beni tekerlekli arabayla goturduler o kadar zorduki... hastane cikisinda en az 7,8 kez bebeklerini almaya gelmis ciftler vardi guzel muzik caliyordu cekim falan vardi o kadar agladimki... rabbim kimsenun elini o hastaneden bos cikarmasin diye... hamile kalana kadar insan farkli oluyor

Aslında ben bahceci düşünüyordum fakat bahceci kıbrısta kapatmış galıba o yuzden kararsız kaldım, eskilere bakıyorum şimdi genel olarak bahceci diyorlar.. Allah hepımızın yardımcısı olsun ❤️
Eski bahçeci şimdiki british geçiyor ismi
Aslında 2 sene öncede ismi britishti ve ozamanlarda bahçeci ortaktı
Şimdi bahçeci ortaklığı buraktı

Aslında ben bahceci düşünüyordum fakat bahceci kıbrısta kapatmış galıba o yuzden kararsız kaldım, eskilere bakıyorum şimdi genel olarak bahceci diyorlar.. Allah hepımızın yardımcısı olsun ❤️
Birde unutmayın önemli olan labaratuvar
British(bahçeci) labaratuvar hiç bir yere ayrılmadı ve embriyolog Önder bey yerinde❤️

Bahçeci min ismi değişti british oldu yine aynı yer yani Dr değişti benim oradan tedavim eylem hanım dı gönlün fikrin aklın nereyi derse orayı seç hayırlısı olsun.
Şimdi Dr Hasan Banköroğlu hem baş hekim ve şahane insan

Back
X