Bilmiyorum ne sorduysam bi degişik cevaplar sinirliydi verdi yüzüme bakmadı. Boyle durumda insan biraz güler yüz bekliyo ne bılım
Patavatsız insan
Bazen düşünmüyor önündeki hastaları nakadar eziyor ve kalp kırıyor

Ben de geçen hafta gitmiştim muayenehanesine istanbula, fazla ilgili gelmişti ama ukala bir tarafı var o kesin. Yapılan bütün işlemlere gereksiz dedi hiçbir şeyi beğenmedi en son mitokonri naklinde ikna etti ama eşimle konuştuk ona biraz saçma geldi daha sonra burdaki yorumlardan da çok olumlu düşüncelerim oluşmadı açıkçası ve vazgeçtim o merkezden. Ama tabi başarılı olduğu hastaları illaki var, hakkımızda hayırlısı o olsun hepimizin
Basit rahminde sorun olmayan hastayı merdiven altı yere git ordada hamilelik başarılı olur

Ben de geçen hafta gitmiştim muayenehanesine istanbula, fazla ilgili gelmişti ama ukala bir tarafı var o kesin. Yapılan bütün işlemlere gereksiz dedi hiçbir şeyi beğenmedi en son mitokonri naklinde ikna etti ama eşimle konuştuk ona biraz saçma geldi daha sonra burdaki yorumlardan da çok olumlu düşüncelerim oluşmadı açıkçası ve vazgeçtim o merkezden. Ama tabi başarılı olduğu hastaları illaki var, hakkımızda hayırlısı o olsun hepimizin
Benimde götürdüğüm dosyaları laf etti, muayene etti sag yumurtada yapışıklık gordüğünü soyledi yanındaki hemşireye bende ne oluyor kotu bişey mı diye sordum cevap vermedı🙄 yanındaki hemşire mi asistanı mı bilemicem ona sordum ilaç yazılcak mı diye yazılmıcagını soyledi. Ben tabı yapışıklığı duydum ya sabaha kadar agladım hiç bir acıklama yapmadgı için ertesi gun başka doktora gttım megerse enfeksiyonmuş sagolsun ilaç yazdı bana. Aynen memnun kalanlarda var fakat ben güler yüzde beklıyorum zaten psikolojık cöküğüm 😞 gitmeden önce okumuştum cok övuyolardı ben o yuzden cok heveslenmiştim..hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun artık🙏

Ben de iyiyim ara ara aynı belirtiler oluyor.biraz önce farkettim dilim benim bembeyaz olmuş.neden acaba ya? Korktum biraz enfeksiyon falan mı var ilaçlardan mı acaba?

Patavatsız insan
Bazen düşünmüyor önündeki hastaları nakadar eziyor ve kalp kırıyor
Ben de once kendım gormustum kıbrısta gorusmelerde acayıp hayran olmustum. Sonra esımle ist de ki ofısıne gıttıgımızde acayıp dalgın, ters ve serttı esım cok irrite oldu. Pek net cevaplar vermedi vs ama sanıyorum aşırı yogunluktan yorgundu. Yoksa galiba cok kisi anne baba oldu sayesınde. Bir de hemsırelerı cok tatlı ve ılgılı idi. Ama o gorusmede bızı kaybettı malesef.

Back
X