Ben de iyiyim ara ara aynı belirtiler oluyor.biraz önce farkettim dilim benim bembeyaz olmuş.neden acaba ya? Korktum biraz enfeksiyon falan mı var ilaçlardan mı acaba?
Canım benim ilkinde olmuştu dilim bembeyaz doktor ilânlardandır demişti sen içini ferah tut

Merhaba bugün adetin 3 günü tahlillerde TSH 0.85 FSH 8.94 Prolaktin 19.4 Estradiol 5 LH 4.45 çıktı iki tanede miyom varmış biri 30x22 diğeri 16x14 mm Endo. Kalınlığı 1.87 çift duvar dedi doktor buradaki doktorun biri devlet hastanesi doktoru transfere engel derken özel hastane engel değil dedi ve Halil İbrahim Bey'in asistanı da doktorun engel olmadığını söylediğini söyledi ne yapmalıyım sizce miyomu aldırıp mı gitmeliyim yoksa küçük engel olmaz ara vermeden devam mı etmeliyim yaşayan oldumu bu durumu sormak istedim sizlere
bende de polip var dediler ne yapmayı düşünüyorsun?

arkadaşlar merhaba, yardımınıza ihtiyacım var? ne olur yardım edin. halil ibrahim bey de tedavi görüyorum. rahim kalınlığı için muayeneye gidince rahimde polip olabileceğini söyledi. sonra hit in hemşiresine söyleyince onun polip olmayacağını, fotoğrafta öyle birşey görmediğini söyledi. bende emin olmak için 4 doktora daha gittim. ama rahim kalınlaştırmak için ilaç kullandığımdan dolayı rahim kalınlaştı ve görüntü ilk ölçümdeki gibi net olmadı. bu tarz şeyleri belirlemek için rahim kalınlığı ince iken yani adetin 4. günü bakılması gerekiyormuş. gittiğim 4 doktorda orda bir yoğunluğun olduğunu, ve etrafının hafif parlak olduğunu polip olabileceğini söyledi. ama net şudur diyemediler. hepsini söyleyip hite ultrason fotoğrafı gönderdiğimde hiç birini önemsemedi ve gel transsferi yapalım dedi. hitin söylediği orda vücuttn atılmayan bir sıvı birikimi, yada rahimin bir katlantısı olabileceğini savunuyor. ben histeroskobi yaptırmak istiyorum tedaviyi erteleyelim deyince de, buraya gelsin ben bakayım eğer birşey görürsem histeroskobi yaparım demiş. ama histeroskobi rahimin en kalın olduğu zaman değil, en ince olduğu zaman yapılıyor. nasıl olacak anlamadım. bir de bu kadar neden ısrar ettiklerini sorduğumda, dışarıda yapılan histeroskopilerden sonra rahimin toparlanmadığını veya sorun çıktığını, beni düşündükleri için dışarıda değil kendisinin yapmak istediğini söyledi. bu arada embriyolar dondurldu zaten.ne yapacağım bilmiyorum ne olur yardımcı olun??*

arkadaşlar merhaba, yardımınıza ihtiyacım var? ne olur yardım edin. halil ibrahim bey de tedavi görüyorum. rahim kalınlığı için muayeneye gidince rahimde polip olabileceğini söyledi. sonra hit in hemşiresine söyleyince onun polip olmayacağını, fotoğrafta öyle birşey görmediğini söyledi. bende emin olmak için 4 doktora daha gittim. ama rahim kalınlaştırmak için ilaç kullandığımdan dolayı rahim kalınlaştı ve görüntü ilk ölçümdeki gibi net olmadı. bu tarz şeyleri belirlemek için rahim kalınlığı ince iken yani adetin 4. günü bakılması gerekiyormuş. gittiğim 4 doktorda orda bir yoğunluğun olduğunu, ve etrafının hafif parlak olduğunu polip olabileceğini söyledi. ama net şudur diyemediler. hepsini söyleyip hite ultrason fotoğrafı gönderdiğimde hiç birini önemsemedi ve gel transsferi yapalım dedi. hitin söylediği orda vücuttn atılmayan bir sıvı birikimi, yada rahimin bir katlantısı olabileceğini savunuyor. ben histeroskobi yaptırmak istiyorum tedaviyi erteleyelim deyince de, buraya gelsin ben bakayım eğer birşey görürsem histeroskobi yaparım demiş. ama histeroskobi rahimin en kalın olduğu zaman değil, en ince olduğu zaman yapılıyor. nasıl olacak anlamadım. bir de bu kadar neden ısrar ettiklerini sorduğumda, dışarıda yapılan histeroskopilerden sonra rahimin toparlanmadığını veya sorun çıktığını, beni düşündükleri için dışarıda değil kendisinin yapmak istediğini söyledi. bu arada embriyolar dondurldu zaten.ne yapacağım bilmiyorum ne olur yardımcı olun??*
Özelden senin soruna cevrp verdim ve burdanda verim.tedavini iptal etir,transferi ertelenmesini talep et,bu senin doğal hakın.bukadar doktor fikri aynı anda üst üste olduysa vardır bir bildikleri.halil histeroskopi beceremiyor,bunu sana eskilerde bir arkadaşımın neler yaşadığını yazdım.
Histeroskopini ol polipten kurtul 2-3 siklüs sonra rahat transferine git

Benim birkaç tane poliplerim vardı o zaman adette oluyordum hatta son adetimmis rahim o sıralar kalındi hatta
Ultrasyonda Polip olduğu çıktı
Sonra ofis histeroskopi oldum
En sonda ufak bi ameliyatla aldılar. Korkulacak bi durum değil
Doktorların dediği aldirmalisin kanaman durmaz
Hamilelikte düşüge sebep olur dediler
Hemde devlette yaptırdım tertemiz yapmışlar. Gidip oralarda yaptırma bence. Bide dikkat et temizlendiginde Polip yapışıklik oluşabiliyor
Dediğine göre doktorun olmusta. Baktiracagim artık
Maddi manevi sıkıntı olmasın dikkat et

Merhaba
Dün gynolifede transferim gerçekleşti. İki tane biri 4aa biride 4ab iki embriyo yerleştirildi fakat geriye hiç dondurulmuşum kalmadı. Sizce şansım var mı?

Tabiki de var kaliteleri çok iyi. bu düşüncelerle kendinizi tedirgin etmeyin :KK200:

Genelde okuduklarim taze embriyolarin tutmadigi yönünde bir algı oluştu bilemedim bir de hiç bir probelm yok her şey güzel 5 embriyo var dediler şimdide iki transfer diğerleri kötü dediler 😀 bilemedim anlamadım bir sey... Dün söylemeyip bu gün arayıp bilgi verdiler.. din günü birlik gittik geldik eşimle çok çabuk oldu her şey anlamadım ....😀 Daha önce hiç transfer aşamasına gelememiştim. Bilemiyorum hayırlısı tuhaf hissediyorum. Geriye embriyo kalsaydı daha rahat olurdum ama bakalım.... Nasip

Merhaba
Dün gynolifede transferim gerçekleşti. İki tane biri 4aa biride 4ab iki embriyo yerleştirildi fakat geriye hiç dondurulmuşum kalmadı. Sizce şansım var mı?
Merhaba. Bende gynolife ta transfer oldum. Embriyo kalitelerimin ikiside 4ab idi. 10 haftalık olduk şuan. Darısı başına :)

Benim birkaç tane poliplerim vardı o zaman adette oluyordum hatta son adetimmis rahim o sıralar kalındi hatta
Ultrasyonda Polip olduğu çıktı
Sonra ofis histeroskopi oldum
En sonda ufak bi ameliyatla aldılar. Korkulacak bi durum değil
Doktorların dediği aldirmalisin kanaman durmaz
Hamilelikte düşüge sebep olur dediler
Hemde devlette yaptırdım tertemiz yapmışlar. Gidip oralarda yaptırma bence. Bide dikkat et temizlendiginde Polip yapışıklik oluşabiliyor
Dediğine göre doktorun olmusta. Baktiracagim artık
Maddi manevi sıkıntı olmasın dikkat et
Sen o polipi histeroskopi ile mi aldirdin? Yoksa ameliyat gibi birşey mi? Histeroskobi sonrasında da yapışıklık oluyor mu acaba

Back
X