tamam :) Haklisiniz. Beklemeye devam . Bu sefer ben de acayip bir rahatlik var insA sonu husran olmaz. Yani biblo bebek gibi degilim gayet cool um isime gidiyorum araba kullaniyirum su an avm de yemek yiyotum mesela... Artik bir unarsizkik var sanirim. Ama iyi ki sizler varsiniz burasi benim kutsalim. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insAllah.
Sizi yanlış yönlendirmek istemem ama benim 5. Gün emb. 5. Gün hem de ucuz testte çıkmıştı tabii çok silikti:)

Kızlar bir şey sormak istiyorum.şimdi ben normalde ilaçsız adet görmüyorum.Erken menopozda olanlar transferden sonra negatif alırlarsa üzerine kendiliğinden adet görüyorlar mı ?

Kendimi geçtim artık .sizlerin bebisleri olsun insallahhh o guzel haberlerinizi alalim canim mutlu olalim sizlerin mutlu olduğunu gideyim de bu bana yeter.
Lütfen böyle deme..hepimiz kadar şansın var..sen de anne olacaksın..bazı arkadaşlar daha şanslı bazılarımız daha da mücadele sonucunda anne oluyoruz..tek fark bu..duamdasın artık sen de..Allah’ım yardım etsin al kucağına bebeğini inşallah

ayy olsun da neolursa olsun :) 5.ci gun embryosu 5 gun sonra testte cikar mi? :)
Ben dördüncü gün gördüm silik de olsa pozitifi..ama çok silik bekledim bi saat sonra görünür oldu..korkuyorum yap demeye öte yandan çok istiyorum bir an önce senin adına mutlu olmayı..❤️❤️

Kızlar bir şey sormak istiyorum.şimdi ben normalde ilaçsız adet görmüyorum.Erken menopozda olanlar transferden sonra negatif alırlarsa üzerine kendiliğinden adet görüyorlar mı ?
İnşallah bu cevabı yaşayarak öğrenmeyeceksin..iki negatif donsayonda da negatiften sonra kanama oldu ama diğer ay ilaçsız yine regl olamadım

Ben dördüncü gün gördüm silik de olsa pozitifi..ama çok silik bekledim bi saat sonra görünür oldu..korkuyorum yap demeye öte yandan çok istiyorum bir an önce senin adına mutlu olmayı..❤❤
miratech in erken gebelik testi var ya ondan aldim 2 tane cantamda ... yarin en gec pazar yaparim senin icinn . Gecen sefer hic cikmamisti ustelik hormonlar tavandi ama sonra en ucuz testte cikmisti hatta onu da cikmadi diye kenara atmistim sonra baktim positif hemen gidip predictor almistim ve positifdi.. ondan Normalde 5.ci gun embryosu 7 gun sonra cikabilir. Ama inanirmisin ne embryonun kalitesjni ne gununu hic bisi sormadim. 22 si esim ornek verdi 27 si de bana transfer 3 tane de donmusum kaldi tek bildigim bunlar. Umarim olmustur ne diyeyim . Olmazsa da ucak yolculugunda ki strestendir gercekten cok stresli bir ucustu... Hormon alinca benim endise seviyem artiyor malesef. Dunyayi geziyorum kibris ucuslari kabus :) Anormalik kanimda var :)

Kendimi geçtim artık .sizlerin bebisleri olsun insallahhh o guzel haberlerinizi alalim canim mutlu olalim sizlerin mutlu olduğunu gideyim de bu bana yeter.
Hepimiz mutlunolalim... Neler atlattik... Bir daha asla dedik.. Donduk geri geldik.. Merkezde oyle hikayelere sahit oluyorum ki anlatamam. Bu sefer beni cok beklettiler o arada masallah herkesle sohbet ettim.
Ne hikayeler ne hikayeler ...
Rabbim hepimizin yuzunu guldursun. Emeklerimiz zayi olmasin

İnşallah bu cevabı yaşayarak öğrenmeyeceksin..iki negatif donsayonda da negatiften sonra kanama oldu ama diğer ay ilaçsız yine regl olamadım
Bel ağrısı kasık ağrısı var.mesela şuan da var ama işte adet belirtileri mi bebek mi bilemediğim için soruyorum.bekleyeceğiz artık 😊

Kızlar benim bebekler beni buraktı malesef
Transferin 20 günü şidetli sancı ve bel kopmasıyla tuvalete avuç avuç pıhtılar atım
Kabus gibi gün
Allah kimsenin hayallerini çöp etmesin
Benim hayaller yine çöp oldu
Düşükten sonra dün kan değerim 1433 düştü
Rahim içide boşalmış
Doktorları geziyorum deli gibi 2 gündür
Rahim ve kavitede sorun yok
Tedavim ideal
Bu ne beladır beni takip ediyor anlayamadım

Transferin 20 günü şidetli sancı ve bel kopmasıyla tuvalete avuç avuç pıhtılar atım
Kabus gibi gün
Rahim içide boşalmış
Tedavim ideal
Canımıniçi çok üzgünüm.neler hissettiğini çok iyi anlıyorum.
Rabbim tez zamanda tekrar yüzünü güldürsün inşallah.
Diyecek kelime bulamıyorum : (
ne desem teselli edemez zaten seni.
Rabbim sana sağlık versin benim kıymetli arkadaşım.

Kabus gibi gün
Rahim içide boşalmış
Tedavim ideal
of ya biraz evvel seni sordum ... Zaza neden olmus ne olmus hic mi biri aciklamaz... Bu ne ciledie boyle. Sana sevgi ile sariliyorum. Acini paylasiyorum. Bagir cagir agla kiz istan et ama buralara dokul sakin icine atma sakin. Ben artik ne diyorum biliyor musunuz positif cikip sevinip canli bebek kucagimiza alamayacaksak ya direkt negatif ciksin mleswf sonrasi cok cok cok aci oluyor.

Kabus gibi gün
Rahim içide boşalmış
Tedavim ideal
İnanmıyorum. Aman Allahım çok üzüldüm yazamıyorum bile

Kabus gibi gün
Rahim içide boşalmış
Tedavim ideal
yutkunamadim o derece üzüldüm. Ne diyeceğimi hiç bilemedim. Rabbim kalbine ferahlık versin :(

Kabus gibi gün
Rahim içide boşalmış
Tedavim ideal
Diyecek sözüm yok çok üzgünüm çok.. senin güzel canına bişey olmasın..teselli kelimesi de bilimiyorum..ağlıyorum acını paylsşıyorum ah zazam kurban olayım iyi ol:(((

Kabus gibi gün
Rahim içide boşalmış
Tedavim ideal
😔

Back
X