- 12 Mart 2015
- 555
- 1.037
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkma canim benim inan bak rabbimin izniyle herşey güzel olacak rabbim seninde yar ve yardımcın olsunDün regl oldum kızlar regl sonrası histereskopi istemişti dr hasan, çizik atılacak sonraki ay da transfer olacak dedi. Ama ben çekiniyorum ya yeniden kötü sonuçlar alırsam diyekorkuyorum başlamaya
Teşekkür ederim desteğin içinKorkma canim benim inan bak rabbimin izniyle herşey güzel olacak rabbim seninde yar ve yardımcın olsun
Hiç korkma arkadaşım çizikten sonra rahim canlanıyor,yenileniyor.İmkanın el veriyorsa çizik sonrası dene derim .Elinden geleni yap biri olacak inşallahTeşekkür ederim desteğin içiniyi ki varsınız hepiniz
İnşallah çok teşekkür ederimHiç korkma arkadaşım çizikten sonra rahim canlanıyor,yenileniyor.İmkanın el veriyorsa çizik sonrası dene derim .Elinden geleni yap biri olacak inşallah![]()
Herzaman canim benim herzaman birbirimize destek olucaz sizlerde iyiki varsınız canimTeşekkür ederim desteğin içiniyi ki varsınız hepiniz
Doğru söylüyosun canim yılmadım henüz ınsallah rabbim hepimizin dualarını kabul ederTradiaos seni o kadar iyi anlıyorum ki, içinde deneme, mücadele isteği bitmediyse,her seferinde yeniden yola çıktıysan demekki kabul olabilir bir duan var.Bir şans, bir ihtimal neden olmasın
kesin yaptır, hsg bence cok etkili oluyor. Hıc korkma zaten olmayacaksa olmayacak... Denemek zorundasın ama... Kendı vıcdanın icin. Her seyı denedım diyebilmek icin.Dün regl oldum kızlar regl sonrası histereskopi istemişti dr hasan, çizik atılacak sonraki ay da transfer olacak dedi. Ama ben çekiniyorum ya yeniden kötü sonuçlar alırsam diyekorkuyorum başlamaya
Deneyeceğimkesin yaptır, hsg bence cok etkili oluyor. Hıc korkma zaten olmayacaksa olmayacak... Denemek zorundasın ama... Kendı vıcdanın icin. Her seyı denedım diyebilmek icin.
gercekten 10.cu gün cıkan var mı? Umıdımı sıkıntutayım o zmn. Kaynaklar 5.ci gun embryosu 7.cı gunden cıksr dıyordu. Ondan negatıfı gorunce artık olmadı dıyebınanmıstım.DeneyeceğimSen de üzülme arkadaşım 10. Gün idrardan baktı negatif aynı gün kan verdi pozitif. Burada da okuyoruz görüyoruz. İnşallah kanda pozitif çıkar benim hala umudum var. Ama ben önceden bakmaktan hiç yana değilim. tamam pozitif olup erkenden görenler için harika, stresi azalıyor erkenden öğrenip rahatlıyor. Peki ya ikinci çizgiyi görmeyenler? Onlar için tam bir stres kaynağı
Dün doktorumu aramıştım ilacımı bittiğini söylemek için enfeksiyon ilaçlarımı almam gerekti bu mücadelemi gördüğü halde bana bazen olmuyorsa zorlamamak lazım dedi kalbimi acıttı bu sözü çekemeyen anlamaz dedim bende kapativerdim suratına bunlar niye bukadar acımasız yoksa benmi çok alınganım anlamadim.insallah rabbim isteyen herkese mis kokulu evlat nasip etsin.
Hiç korkmayın bunca şey yaptınız, cesurca bu kararı aldınız yolunuza devam edin. Emin ol bundan sonrası daha güzel olacak.Dün regl oldum kızlar regl sonrası histereskopi istemişti dr hasan, çizik atılacak sonraki ay da transfer olacak dedi. Ama ben çekiniyorum ya yeniden kötü sonuçlar alırsam diyekorkuyorum başlamaya
Dün doktorumu aramıştım ilacımı bittiğini söylemek için enfeksiyon ilaçlarımı almam gerekti bu mücadelemi gördüğü halde bana bazen olmuyorsa zorlamamak lazım dedi kalbimi acıttı bu sözü çekemeyen anlamaz dedim bende kapativerdim suratına bunlar niye bukadar acımasız yoksa benmi çok alınganım anlamadim.insallah rabbim isteyen herkese mis kokulu evlat nasip etsin.
8.ci gun transfer gununu sayarsanız 9 sabah test yaptım hic eser yok silik milik hıc bırsey yok .
Evet ben kendim şahidimgercekten 10.cu gün cıkan var mı? Umıdımı sıkıntutayım o zmn. Kaynaklar 5.ci gun embryosu 7.cı gunden cıksr dıyordu. Ondan negatıfı gorunce artık olmadı dıyebınanmıstım.
Var canim var 10.gün sınra çıkan bile var sen hic üzülmegercekten 10.cu gün cıkan var mı? Umıdımı sıkıntutayım o zmn. Kaynaklar 5.ci gun embryosu 7.cı gunden cıksr dıyordu. Ondan negatıfı gorunce artık olmadı dıyebınanmıstım.
cnm türkiyede yapan hiç bir yer yok bu yüzden herkes yurt dışına gidiyorTurkiyede varmi yumurta sperm donasyonu yapanyer
Nedemek istedin cnm anlamadim kafam karisik ya buaraJasmine endişelerin için 6 bin küsür sayfayı güzelce okuma nı tavsiye ederim.