Canim bazen ben de okuyorum gazatelerden Allah korusun ozellikle uzak koylerdw saglam bebek dogurupta olu diye eve yolluyolar bebekleri satiyolar falan, bazen de bilmeden sansizliktan ozeller de bile bebekler karisa biliyor benim ablam iki cocuj dogurdu ona sen artik cok abartiyosun diyordum , dogumdan once tum gun kafasinda kuruyodu acaba bebegim karisirmk falan dige, biri devlet digerini ozelde sezaryanla dogurdu , bebek cikar cikmaz hemen eline koluna bakmis yuzune falan, koluna yaziyolarya isimlerini surekli onu kontrol etmis acaba ilk yazildigi gibimi sonradan mi tekrar yazildi kondu diye

suan bende ikiz tek sorum bu hastanede bugun baska bi ikiz dogurduMu olucak, insanlarin kafasi karismasi ve boyle huylanmasi cok dogal, benim esimden iki kez istenmisdi sperm uzun sure acaba bize soylemeden esimin spermiyle donasyonmu yaptilar diye kafam kurcalandi, sonra doktor defalarca biz bi kac donorun bir iki yumurtasiyla deniuoruz bakiyoruz hangi yumurtayla sizin sperm iyi anlasiyorsa onunla devam ediyoruz diye izah etmisdi, simdi sizin boyle huylanmaniz bana gore dogal , ancak merdiven alti yerler aramayi. Allah korusun sagliginizdan olursunuz, baku daha uygun fiyatli orayi arastirin derim