Canim basari orani cok yuksek senin!! Kesin gozuyle bakiyorum!!Evet embriyo donasyonu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim basari orani cok yuksek senin!! Kesin gozuyle bakiyorum!!Evet embriyo donasyonu
Verdim britishe başlıcaz kısmetseNasılsın canım. Karar verebildin mi :)
Bende aynisisini düşünüyorum canim başarı oranı yüksek doğru söylüyorsun sana katılıyorum.Canim basari orani cok yuksek senin!! Kesin gozuyle bakiyorum!!
ben dogusta yaptırıyorum. 3 ledım :) Hıc dr la konusmadım ben adamı bır tek transferı yaparken goruyorum. Sureklı embryolog ıle gorusuyorum. Bu da acıkcası hosuma gıdıyor cunku mutfakta O var. Bu sefer de ıdrar testlerınde cıkmıyor 9.cu gundeyız. 8 subat kan testı gunum ama sanırım olmadı. Sımdı orada donmuslar var. Ben de oraya mı gıtsem yoksa baska yerle mı yenıden yapsam dıye dusunuyorum ama bır de su var 3 ten sonra sansın cok duustugunı de soylemıslerdı bana. Yanı bır de madem genc yumurta embryo fılan neden tutmadı kı... Sozum ona rahımde de problem yok... Hıcbır sey anlamıyorum. Komple kalbıme acıları gomup vazmı gecsem dıyorum yas oldu 47 nerede ıse .. Ne yapayım ben
Ne zaman başlıyosunuz british teVerdim britishe başlıcaz kısmetse![]()
İnşallah canımCanim basari orani cok yuksek senin!! Kesin gozuyle bakiyorum!!
İnşallah canımm inşallahh hepimiz güzel haberler alalım![]()
Slm arkadaşlar bugün test günümdü maalesef negatif nasip değilmiş çok üzgünüm
ben dogusta yaptırıyorum. 3 ledım :) Hıc dr la konusmadım ben adamı bır tek transferı yaparken goruyorum. Sureklı embryolog ıle gorusuyorum. Bu da acıkcası hosuma gıdıyor cunku mutfakta O var. Bu sefer de ıdrar testlerınde cıkmıyor 9.cu gundeyız. 8 subat kan testı gunum ama sanırım olmadı. Sımdı orada donmuslar var. Ben de oraya mı gıtsem yoksa baska yerle mı yenıden yapsam dıye dusunuyorum ama bır de su var 3 ten sonra sansın cok duustugunı de soylemıslerdı bana. Yanı bır de madem genc yumurta embryo fılan neden tutmadı kı... Sozum ona rahımde de problem yok... Hıcbır sey anlamıyorum. Komple kalbıme acıları gomup vazmı gecsem dıyorum yas oldu 47 nerede ıse .. Ne yapayım ben
Kuzum heyecanliyim canim 1 günlük kaldı evetİnşallah canım![]()
Hele ben nasıl heyecanlıyım.Eşim benden daha heyecanlı.Dün nöbetçi eczanelere baktım gece sonra dedim sabah uyanınca karar veririm.Sabah uyandım şimdi de diyorum bu kadar bekledin bari bir gün bekleKuzum heyecanliyim canim 1 günlük kaldı evet
Ilk denememde bende sizin gibiydim korkumdan hiç test yapamamıştım sonra 11.günün akşamı dayanamamıştım :) inşallah çift çizgi yada yüksek bhcg görürsünüz:)Hele ben nasıl heyecanlıyım.Eşim benden daha heyecanlı.Dün nöbetçi eczanelere baktım gece sonra dedim sabah uyanınca karar veririm.Sabah uyandım şimdi de diyorum bu kadar bekledin bari bir gün bekle![]()
Hadi hayirli ugurlu olsunVerdim britishe başlıcaz kısmetse![]()
İnşallahhhhIlk denememde bende sizin gibiydim korkumdan hiç test yapamamıştım sonra 11.günün akşamı dayanamamıştım :) inşallah çift çizgi yada yüksek bhcg görürsünüz:)
kan testin 8 Şubat mi? Dur hele karalar bağlama. Belli mi olur belkide pozitif. İnşallah öylede olurben dogusta yaptırıyorum. 3 ledım :) Hıc dr la konusmadım ben adamı bır tek transferı yaparken goruyorum. Sureklı embryolog ıle gorusuyorum. Bu da acıkcası hosuma gıdıyor cunku mutfakta O var. Bu sefer de ıdrar testlerınde cıkmıyor 9.cu gundeyız. 8 subat kan testı gunum ama sanırım olmadı. Sımdı orada donmuslar var. Ben de oraya mı gıtsem yoksa baska yerle mı yenıden yapsam dıye dusunuyorum ama bır de su var 3 ten sonra sansın cok duustugunı de soylemıslerdı bana. Yanı bır de madem genc yumurta embryo fılan neden tutmadı kı... Sozum ona rahımde de problem yok... Hıcbır sey anlamıyorum. Komple kalbıme acıları gomup vazmı gecsem dıyorum yas oldu 47 nerede ıse .. Ne yapayım ben
Güzel haberlerini bekliyoruz arkadaşımHele ben nasıl heyecanlıyım.Eşim benden daha heyecanlı.Dün nöbetçi eczanelere baktım gece sonra dedim sabah uyanınca karar veririm.Sabah uyandım şimdi de diyorum bu kadar bekledin bari bir gün bekle![]()
Gyno life de 3.gun embriyosu idiCanim sen nerde denedin ve kacinci gun embriyosuydu