- 6 Ağustos 2016
- 8.965
- 35.054
- 548
- 50
Üzülme kuzum dondurulmuş embriyolara güvensizlere kacıncı gunde transfer yapıldı acaba?
Burda kaç kızlar ilk embriyolardan negativ sonrakılardan pozitiv aldılar
Benim bu gebelikte transfer siklüsün 17 günü oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzülme kuzum dondurulmuş embriyolara güvensizlere kacıncı gunde transfer yapıldı acaba?
Diline,kalbine,eline sağlık canım kardeşimKızlar yazmak istemedim ama okuyorumda şu transfer işlerine başlamadan eşimizle ince detaylarına kadar olumlu ve olumsuzlukları yapılacak üç kağıtları konuşalım iyice karar verelim transfermi evlatlıkmı olsun yada hiç mi olmasın diye. Şu saatten sonra burada bunları konuşmak yazmak, donasyon kararı almış olan, başlayan, hamile olan yada doğum yapan evladı olan kardeşimizi incitebilir düşüğe sebep olabilir soğuyabilir yada birşey olmaz... yok sperm, yok Dna, yok kardeş yumurta, bunlar fasafiso bu yola girdiysek.sülalemde kimse kimseye benzemiyor şartmı benzemek. Dna gen çok önemli değilmi kaç kişimizin anne ve babası yanında evlat olarak evli olup ana babamıza aynı çatı altında sahip çıkıyoruz memleket te huzurevi yetmiyor bumu Dna bumu gen Ayyy olmasın benden doğuran ben olayım babası eşim olsun ha olmadı komple embriyo olsun ne olacak hayırsız olacaksa sağlıksız olacaksa kendimizden olanda kişiliksiz olur sağlıksız olur. Merkezlere güven konusu ise evet paramız sağlığımız duygularımız söz konusu ama kendimize yetmediğimiz yaşa gelince yada erken menopozsak yada yolunda gitmeyen tedaviler varsa bizi buralara getiriyor evlat istiyorsak buna mecburuz. Kafamızı bulandırmayalım herşeyi hazmederek yola çıkanlar var buraya üye olmadan takipçiler var anne olmak için yanıyorsa içleri herşeyi göze aldılarsa onları incitmeyelim. Eşlerimizle konuşalım detayları bu benim fikrim. Ben pişman değilim rencide olmayacak karakterim de var anne olmak istedim Rabbim nasip etti mutluyum mutluysam olay bitmiştir kararı vermek önemli ya böyle ya evlatlık ya hiç yazarken kırıcı olduysam affedin. Bunlar benim düşüncem.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Sağlıklı ,Nurtopu gibi evlatlarınız doğsun inşallahBebeklerin kiloları olması gerekenin altında hala 31+0 deler 1400 gr lar ikiside. Şimdi de serviksin kısalmış 1.5 cm e inmiş. Kızın kafasıda iyice aşağıda. Nolucak bilmiyorum. Bilinmezlik içinde bekliyorum
Inşallah eşin bebeğinizi kendi yavrusu gibi bağrına basar.Biraz rahatlayın diye anlatıyorum bunları kızlar :)
Tüp desen ,ne gerek var donasyon demeye,sonuçta aynı hesap tedavi yollu gebelik oluşmuş.Kızlar gittiğiniz doktora donasyon olduğunu söylediniz mi? Söylemezsek anlar mı?
Canım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dualarım sizinleSancım geldi hastaneye yattım dualarınızı bekliyorum
Duamdasın arkadaşım Allahım nolur iyi olsun her şeySancım geldi hastaneye yattım dualarınızı bekliyorum
Canım bebeklerin sağlıkla ve vaktiyle dünyaya gelsin inşallah.Allah önce sana sonra onlara güç versin.Sağlıkla kavuşunSancım geldi hastaneye yattım dualarınızı bekliyorum
Allah yardımcın olsun sizi korusun korkma kardeşim herşeyin zamanı saati Allah tan sağlıkla kucakla inşallah kuvez den çıkınca.Sancım geldi hastaneye yattım dualarınızı bekliyorum
Canim kac aylikki? Rabbim yardimcin olsunSancım geldi hastaneye yattım dualarınızı bekliyorum
Numarayı verirmisin canımBaku Medical Plaza , Dr Celalettin Ornek
istersen asistanin telefonunu verebilirim
Zazacım Türkiye demi yaşıyorsun. Kendi ülkende bu işlem yapılırken neden Kıbrıs I tercih ettin?Ben azeriyim
Ama hiç azeri donör istemiyorum
Estrofem kullanırken 10-12 günlerde eğerki endometriyum hazırsa progesteron başlanırSevgili zaza ,transfer günleri ve pozitif gebelik sonuçları başarı oranı tahmini için yol yani 14-17-18
Tüp desen ,ne gerek var donasyon demeye,sonuçta aynı hesap tedavi yollu gebelik oluşmuş.
Eğer rahim zarı hazır değilse estrofem sürecini 20 güne kadar uzatmak olurZaza yazamışım mesajı şunı demek istemiştim transfer günü oldukça önemli değil mi ,en ideali nedir?
Canım arkadaşım sağ salim kucağına al inşallahSancım geldi hastaneye yattım dualarınızı bekliyorum
sperm donasyonu mu yaptınız?bir daha denememe karari aldim ben. Cok yorgunum cunku. Ve artik inancim kalmadi nasip degilmis . Ayni seyleri deneyip degisik sonuc beklemek delilik cunku.
Evet türkiyede yaşıyorum kuzumZazacım Türkiye demi yaşıyorsun. Kendi ülkende bu işlem yapılırken neden Kıbrıs I tercih ettin?
Kuzum isim üzerine tıklasan o kişinin eski mesajları çıkar ve ordan olup biteni görürsünsperm donasyonu mu yaptınız?