Kızlar yazmak istemedim ama okuyorumda şu transfer işlerine başlamadan eşimizle ince detaylarına kadar olumlu ve olumsuzlukları yapılacak üç kağıtları konuşalım iyice karar verelim transfermi evlatlıkmı olsun yada hiç mi olmasın diye. Şu saatten sonra burada bunları konuşmak yazmak, donasyon kararı almış olan, başlayan, hamile olan yada doğum yapan evladı olan kardeşimizi incitebilir düşüğe sebep olabilir soğuyabilir yada birşey olmaz... yok sperm, yok Dna, yok kardeş yumurta, bunlar fasafiso bu yola girdiysek.sülalemde kimse kimseye benzemiyor şartmı benzemek. Dna gen çok önemli değilmi kaç kişimizin anne ve babası yanında evlat olarak evli olup ana babamıza aynı çatı altında sahip çıkıyoruz memleket te huzurevi yetmiyor bumu Dna bumu gen Ayyy olmasın benden doğuran ben olayım babası eşim olsun ha olmadı komple embriyo olsun ne olacak hayırsız olacaksa sağlıksız olacaksa kendimizden olanda kişiliksiz olur sağlıksız olur. Merkezlere güven konusu ise evet paramız sağlığımız duygularımız söz konusu ama kendimize yetmediğimiz yaşa gelince yada erken menopozsak yada yolunda gitmeyen tedaviler varsa bizi buralara getiriyor evlat istiyorsak buna mecburuz. Kafamızı bulandırmayalım herşeyi hazmederek yola çıkanlar var buraya üye olmadan takipçiler var anne olmak için yanıyorsa içleri herşeyi göze aldılarsa onları incitmeyelim. Eşlerimizle konuşalım detayları bu benim fikrim. Ben pişman değilim rencide olmayacak karakterim de var anne olmak istedim Rabbim nasip etti mutluyum mutluysam olay bitmiştir kararı vermek önemli ya böyle ya evlatlık ya hiç yazarken kırıcı olduysam affedin. Bunlar benim düşüncem.
Diline,kalbine,eline sağlık canım kardeşim
Her kes düşünüyorki donasyonla çözülürde bu iş anne olucaklarda,ama bizim gibileride var,hala çabalayanlar,donasyonla bile anneliği yakalayamayanlar
Allah aşkına bir bizim gibilerine bakın ve anne olmak istiyorsanız sadece anneliği Allahtan dikeyin
Allahtan isteyin benzemesinide,kaş gözünüde
Şekil veren Odur

Bebeklerin kiloları olması gerekenin altında hala 31+0 deler 1400 gr lar ikiside. Şimdi de serviksin kısalmış 1.5 cm e inmiş. Kızın kafasıda iyice aşağıda. Nolucak bilmiyorum. Bilinmezlik içinde bekliyorum
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Sağlıklı ,Nurtopu gibi evlatlarınız doğsun inşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Zaza yazamışım mesajı şunı demek istemiştim transfer günü oldukça önemli değil mi ,en ideali nedir?

Sevgili zaza ,transfer günleri ve pozitif gebelik sonuçları başarı oranı tahmini için yol yani 14-17-18

Tüp desen ,ne gerek var donasyon demeye,sonuçta aynı hesap tedavi yollu gebelik oluşmuş.
Estrofem kullanırken 10-12 günlerde eğerki endometriyum hazırsa progesteron başlanır
İşte önemli olan progesteronun 5-6 gün transfer

Zaza yazamışım mesajı şunı demek istemiştim transfer günü oldukça önemli değil mi ,en ideali nedir?
Eğer rahim zarı hazır değilse estrofem sürecini 20 güne kadar uzatmak olur
Önemli olan progesteron süreci
Progesterona başlarken 5-6 gün sonra transfer olunmalı.işte bundan hesabını yap transfer zamanının
İdeal zamanı ancak progesteronun 5-6 günü
Yani eğer estrofemin 10 günü endometriyum hazırsa ve progesterona başlasan transfer siklüsün 16 gümüne denk gelir
Veya estrofemin 20 günü endometriyum hazırsa artı beş gün progesteron,transfer siklüsün 26 gününe denk gelir

Sancım geldi hastaneye yattım dualarınızı bekliyorum
Canım arkadaşım sağ salim kucağına al inşallah
Sancın tutuysa dergahlar açılır derler ve ağrı çeken kadının duaları çabuk kabul olur
Nolursun sende bizlere dua et🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Zazacım Türkiye demi yaşıyorsun. Kendi ülkende bu işlem yapılırken neden Kıbrıs I tercih ettin?
Evet türkiyede yaşıyorum kuzum
Bakü çok küçük şehirdir ve devlet tıp üniversitesini bitirmişim.çok kişi beni tanıyor
Çevrem büyük
Tanıyan çok
Yani demek istediyim Bakü büyük bir köy,çok kişi bir birini tanıyor😄

sperm donasyonu mu yaptınız?
Kuzum isim üzerine tıklasan o kişinin eski mesajları çıkar ve ordan olup biteni görürsün
Anlıyorum baştan okurken yorucu
Arkadaşım yeni negativ aldı ve bu morale aynı sorulara cevap vermek çok acı veriyor
Bir az anlayı isterim sizden

Back
X