Canım benim yanlış anlarmıyım hiç.
Kısaca hikayem şöyle, benim ameliyatlık sorunlarım vardı gebe kalabilmek için, gebeliğin başında düşük yaşıyordum.
Ama doktorlar yok illa tüp de tüp.
Allah cezalarını versin para bürümüş gözlerini.
Ameliyatlarımı oldum.
Hadi tekrar tup Bebek.
Bu seferde düştü. İşte bu denememden dondurulmuş embriyolarım var.
Kan pihtilasti varmış ve homosisteinimi yükseltiyor.
Doğal yolla gebe kaldım.
İgnelerde doğurdum oğlumu, şimdi ikinciye gebeyim.
Yazıyı verdiğimizde hamile de değildim. Yeni öğrendim.
Boşu boşuna kira vermek istemiyorum. Biliyorsunuz her yıl ücreti var.
Evet sizin başınıza gelen durumda resmen gözlerini para bürümüş. Maşallah bebeklerinize:)

Ağrım geçti sonra
Geçmiş olsun canım.İnsan panikliyor elde değil.Afedersin ben tuvalete her gittiğimde korkuyla gidiyorum.Allahım korusun bizi ve bebeklerimizi.Bu internette okuduğumuz her şeyden de etkileniyoruz sanki her şey bizim de başımıza gelecekmiş gibi evham yapıyorum.Aslında en güzeli iyi düşünmek ama işte insan bir an boşluğa düşüveriyor

Geçmiş olsun canım.İnsan panikliyor elde değil.Afedersin ben tuvalete her gittiğimde korkuyla gidiyorum.Allahım korusun bizi ve bebeklerimizi.Bu internette okuduğumuz her şeyden de etkileniyoruz sanki her şey bizim de başımıza gelecekmiş gibi evham yapıyorum.Aslında en güzeli iyi düşünmek ama işte insan bir an boşluğa düşüveriyor
Rabbim hepinizin bebeklerini korusun ınsallah canlarim

Kızlar benim lekelenme tarzında kanamam başladı çok korkuyorum karnım da ağrıo normal lekelenmede karın ağrısı oluyor muydu sizde
Aynisi bende de oldu canim bi iki gun sonra kan gelmisti pruluton depot soyledi arzu hanim lekelenme sirasinda bisey soylememisti kan olunca soylemisti bu arada qaliba ikiz ikizlerde boyle oluyo hep

Kahverengi bi sürü progestan verdiler extra inş rabbim korur
Gunde kac kez kullaniyodun? Ben igne olarak iki kez ilac olarak bi kez aliyordjm fitil seklinde kullaninca icim rahat etmiyordu acaba geri gelri hepsi diye , istersen sende ilac gibi kullan

Kızlar zizu00 dan haberi olan var mı hamileydi rumuzmu değişti acaba iyidir inşallah göremedim burada çoktan dır
Canim sen gecen demistin ozel bolge yakin yerde agri olursa sorun diye, ben iste cok ayakta kaliyorum evde olunca agri olmuyo isin sonunda baya baski oluyo aci digilde sanki bebisler asg gelmis gibi eve gelib fitil koyup uyuyorum hicbisey olmuyo qaliba bu baski umarim bisiy yoktur bebislerimin

Canim sen gecen demistin ozel bolge yakin yerde agri olursa sorun diye, ben iste cok ayakta kaliyorum evde olunca agri olmuyo isin sonunda baya baski oluyo aci digilde sanki bebisler asg gelmis gibi eve gelib fitil koyup uyuyorum hicbisey olmuyo qaliba bu baski umarim bisiy yoktur bebislerimin
Canim mihtemelen yorgunluktan, ne tuhaf degilmi o kadar ugrasip paralar dokup bebek sahibi olmak icin ugrasip sonrada o borclari odemek icin bu halde calismak zorunda kalmak😀bende ayniyim canim, bende calisiyorum transferin 3. Gununden beri,

Canim mihtemelen yorgunluktan, ne tuhaf degilmi o kadar ugrasip paralar dokup bebek sahibi olmak icin ugrasip sonrada o borclari odemek icin bu halde calismak zorunda kalmak😀bende ayniyim canim, bende calisiyorum transferin 3. Gununden beri,
Benim de bazen özel bölgemin içine ağrı geliyor ama süreki olan bir ağrı değil ara sıra oluyor gidiyor.neden oluyor ki acaba? Progesteron artışından mı kaynaklanıyor ?

Gunde kac kez kullaniyodun? Ben igne olarak iki kez ilac olarak bi kez aliyordjm fitil seklinde kullaninca icim rahat etmiyordu acaba geri gelri hepsi diye , istersen sende ilac gibi kullan
Ağrıyla olunca korktum baya bş de öksürdüpüm için gece çok tamam dedim kaybediyorum. İnşallah devamı gelmez azaldı ama. Ne zaman geçti senin? Ben iğne olarak günde birdi bde bir vajinal alıodum ama şimdi onu iki vajinal alcam. İğne de 1 tame proloton yaptm bde bi riğne kalçadan devam edicem ama Türkiye dekinin dozu yüksekondan 1 devam edicem. Ne kadar sürdü kanama??

Evet ya bide ben ozelde calisiyorum bi gun gitmesem 150tl gibi para gitdi maastan 😂 sanki milyon kazaniyoruz gibi bide fazladan para aliyorlar, iki hafta falan kaldim utanmasalar bu ay maas yok diycekler 😂

Ağrıyla olunca korktum baya bş de öksürdüpüm için gece çok tamam dedim kaybediyorum. İnşallah devamı gelmez azaldı ama. Ne zaman geçti senin? Ben iğne olarak günde birdi bde bir vajinal alıodum ama şimdi onu iki vajinal alcam. İğne de 1 tame proloton yaptm bde bi riğne kalçadan devam edicem ama Türkiye dekinin dozu yüksekondan 1 devam edicem. Ne kadar sürdü kanama??
Canim bende genellikle adet agrisi feci sekilde sabahlara kadar uyutmadan oluyodu ve siyah kahvemsi lekelenmeydi,iki uc gun sonra keseyi gormeye gidicektik ki silinince gelen kan vardi gun icerisinde iki uc kez geldi ilk geldigi anda aradim pruluton yaptir dedi korkma saril saril kan gelse bile merak etme demisti muhtemelen ikiz vucudun progestoron yetisemiyo demisti zaten 3 ayina kadar gunde iki kez progestoron , bi kez ilac seklinde progestoron haftada bir pruluton yaptiriyodum prulutona suanki doktorumda devam dedi,32 haftaya kadar haftada bikez seklinde,kanama yuzunden keseyi bi gun oncesinden gormeye gitdim gitdigimde kanama alani vardi cok ufak keselerden uzak bisiy olmaz bi hafta falan lekelenmen olucak demisti bi kac gun daha lekelenmem devam etdi hani adet sonrasi kahvemsi seyler gelrya oyle sekildeydi buyuzden agridan ve kandan korkma , yasadigin stres daha kotu o kandan bunu dusun bende bunu dusundum ve hic korkmadim normalde kafayi yerdim😂

Benim de bazen özel bölgemin içine ağrı geliyor ama süreki olan bir ağrı değil ara sıra oluyor gidiyor.neden oluyor ki acaba? Progesteron artışından mı kaynaklanıyor ?
Ilk haftalarda sanki bicak sokuyolar iceriye dogru oluyordu simdiki farkli sanki karnimda bi balon var ve assgiya dogru baski var gibi yani o balon daha fazla sis gibi ve fitil sonrasi rahatliyorum

Canim bende genellikle adet agrisi feci sekilde sabahlara kadar uyutmadan oluyodu ve siyah kahvemsi lekelenmeydi,iki uc gun sonra keseyi gormeye gidicektik ki silinince gelen kan vardi gun icerisinde iki uc kez geldi ilk geldigi anda aradim pruluton yaptir dedi korkma saril saril kan gelse bile merak etme demisti muhtemelen ikiz vucudun progestoron yetisemiyo demisti zaten 3 ayina kadar gunde iki kez progestoron , bi kez ilac seklinde progestoron haftada bir pruluton yaptiriyodum prulutona suanki doktorumda devam dedi,32 haftaya kadar haftada bikez seklinde,kanama yuzunden keseyi bi gun oncesinden gormeye gitdim gitdigimde kanama alani vardi cok ufak keselerden uzak bisiy olmaz bi hafta falan lekelenmen olucak demisti bi kac gun daha lekelenmem devam etdi hani adet sonrasi kahvemsi seyler gelrya oyle sekildeydi buyuzden agridan ve kandan korkma , yasadigin stres daha kotu o kandan bunu dusun bende bunu dusundum ve hic korkmadim normalde kafayi yerdim😂
Allah razı olsun verdiğin bilgiler için canım umarım aynı nedenledir😊 dualarımdasınız sen de nesaybu da💕

Allah razı olsun verdiğin bilgiler için canım umarım aynı nedenledir😊 dualarımdasınız sen de nesaybu da💕
Asil korku keseler ve kalp atisi randevusunda oluyo surekli bisiy olcak korkusu bide 7,8 haftasindan sonra azda olsa akinti artiyo ve bi sicaklik basiyodu beni tualetde yasadim nerdeyse kan geldimi diye cok sukur ondan sonra hicbi kanama falan olmadi suanda iyi bi doktor ariyorum detayli ultrason icin suandan bile korkulu ruyalar gormeye basladim bir gidib gelsemde hersey yolunda diye yazsam suraya 😂yani dogana kadar telas bitmiyo bide 20 haftadam sonra rahima gzi yetmezligi korkusu var 25mm asagidaysa serklaj falan yaptirmamiz gerekmis allah korusun ani dusuk oluyomus , ikizlerde bide 32 hafta sonrasi heran gelr diye ciger ignesi falan derken dogurunca oh diycez 😂 bu arada ikinci kan degerin kac cikti? Bende 4 kat artmisti 2000lerdeydi ve bana ucuz ola bilr olrsa korkma en az artis gosteren birini alrz falan diyodular

Bu arada calisiyosan bi progedtoron bi pruluton fitil falan cantanda tasi olucak riske karsi uzerinde bulunsun ben mesela prulutonu her istedigimde bulamiyorum heryede satilmiyo

Back
X