Çok geçmiş olsun canım
Geçen gynolifede yaptıran arkadaş bana yazmış gebeliğin 8 haftasında Murat bey estrofemi kesmiş,doğum takipci doktoruda sakın burakma estrofemi başla demiş 12 haftaya kadar
Kızlar lütfen unutmayın gebeliği yakaladıktan sonra kıbrıs merkezdeki doktorları bıktırmayın
Artık takip eden doktor bulun ve tedavinizi o kontrol etsin
Teşekkür ederim Zaza.Ben iki farklı doktora gittim gebelik takibi için ama ikisi de ilaçlarla ilgili sorumluluk almak istemedi.Tüp bebek doktorunuzla konuşun dedi.Ki birisi profosördü.Kendileri başlatmadıkları için ilaçlara sorumluluk almak istemediler.Sağolsun Hasan beyde her soruma cevap verdi.Ama nasil değilmiş ne diyim

Bende 8de kestim Zazacım estrofemi bir sikinti olmadi.Muhtemelen gynolife in protokolü öyle ama tabi erken bırakmak kişiden kişiye farklı etki gosterirmi bilmiyorum.
Çok şükür sana etkilemedi ama plasenta oluşmayınca riskli estrofemi burakmak
Çünkü yumurta bizden olmayınca estradiol hızla düşüyor estrofemi burakınca,oda kanamaya sebeb oluyor

Teşekkür ederim Zaza.Ben iki farklı doktora gittim gebelik takibi için ama ikisi de ilaçlarla ilgili sorumluluk almak istemedi.Tüp bebek doktorunuzla konuşun dedi.Ki birisi profosördü.Kendileri başlatmadıkları için ilaçlara sorumluluk almak istemediler.Sağolsun Hasan beyde her soruma cevap verdi.Ama nasil değilmiş ne diyim
Doktorlarıda kınama korkuyorlar ilacı değişirlerde sıkıntı olur onları suçlu tutarız diye
Allahım bize kolay gebelik nasip etsin🙏🏻🙏🏻

Merhaba arkadaşlar yumurta donasyonu yaptırıp benim gibi 9.haftada bebeğinin kalbi duran var mı acaba?Çok merak ediyorum.Birde istanbulda gerçekten olabilecek olası nedenleri araştıracak benimle gerçekten ilgilenebilecek uzman bir doktor arayışı içindeyim.Tavsiyeleriniz varsa alabilirim.
İsim olarak önerebilirim. Ama donasyon takip eder mi bilmiyorum. Ama histereskopi, sıvı oluşumu, vs arastırılması gereken konularda kendiniZi rahatlıkla emanet edeceğiniz bir isim zehra nese kavak. Profesör ve çok çok iyi bir cerrah . Bir bakın Arastırın...

Aslında 8.haftada bana clexan iğneyi bırakıp corasprinle devam edebileceğim söylendi ben de öyle yaptım.Normalde prosedür zaten kalp atışlarını duyduktan sonra iğneyi bırakmakmış.Bende kanama alanı olduğu için corasprini kesmiştik.İgneyi bıraktıktan sonra corasprine yeniden başladım.Ayrıca yine 8.haftada estrofemi de kesmem istendi.Acaba bu ilaçları bırakınca bir sorun oldu da düşük yaptım diye düşünmeden duramıyorum.Doktorum Hasan bey buna ihtimal vermiyor.Pıhtılaşma olsa dahi corasprn yeterli gelirdi diyor.Bu dediğiniz testleri ise transfer öncesi ya da yakın zamanda yaptırmadım.Şimdi tekrar denemeden iyice herşeyi araştırmak istiyorum.Bu nedenle iyi bir doktora ihtiyacım var.Bakalım inşallah denk gelir.Malum tüp bebek doktorları çok yoğun
Peki kan sulandırıcı iğneleri bırakmanızı size Jinekoloğunuz mu söyledi? Bende de Kan pıhtılaşması var mesela. Ben Hematoloji uzmanı bir Doktora gitmiştim. Malum sadece Hamilelik te değil Kan pıhtılaşmasının başka tehlikeleri de var. Bana dediği şuydu. Eğer hamile kalırsam hem Jinekoloğa gidicem hem Hematoloji uzmanına gidicem. Yani sürekli kontrol altında olucam. Doktorunuzun size Coraspin yeterli gelir demesine çok şaşırdım açıkcası çünkü bana tam tersi söylenmişti..

Peki kan sulandırıcı iğneleri bırakmanızı size Jinekoloğunuz mu söyledi? Bende de Kan pıhtılaşması var mesela. Ben Hematoloji uzmanı bir Doktora gitmiştim. Malum sadece Hamilelik te değil Kan pıhtılaşmasının başka tehlikeleri de var. Bana dediği şuydu. Eğer hamile kalırsam hem Jinekoloğa gidicem hem Hematoloji uzmanına gidicem. Yani sürekli kontrol altında olucam. Doktorunuzun size Coraspin yeterli gelir demesine çok şaşırdım açıkcası çünkü bana tam tersi söylenmişti..
Aslında tüp bebek merkezim söyledi genel prosedür buymuş zaten igne kalp atışı duyulana kadar kullanılıyormuş.Corasprinle devammış.Ama pıhtılaşma testi yaptırmadım.Bundan sonra yaptırıp sorun varsa ona göre aksiyon alacağım inşallah

İsim olarak önerebilirim. Ama donasyon takip eder mi bilmiyorum. Ama histereskopi, sıvı oluşumu, vs arastırılması gereken konularda kendiniZi rahatlıkla emanet edeceğiniz bir isim zehra nese kavak. Profesör ve çok çok iyi bir cerrah . Bir bakın Arastırın...
Araştıracağım çok teşekkürler

Çok geçmiş olsun canım
Geçen gynolifede yaptıran arkadaş bana yazmış gebeliğin 8 haftasında Murat bey estrofemi kesmiş,doğum takipci doktoruda sakın burakma estrofemi başla demiş 12 haftaya kadar
Kızlar lütfen unutmayın gebeliği yakaladıktan sonra kıbrıs merkezdeki doktorları bıktırmayın
Artık takip eden doktor bulun ve tedavinizi o kontrol etsin
Aynen Türkiyedeki doktorlar 12. Haftaya kadar kullandırıyo estrofemi

Merhaba kızlar,
Bu postta herkes donasyon mu yaptırdı.
Onu sormak istiyorum izniniz olur ise bana yardımcı olur musunuz.
Çünkü büyük ihtimalle bende donasyon olacağım.
Aşamalarını öğrenmek istiyorum. 🙏

Merhaba kızlar,
Bu postta herkes donasyon mu yaptırdı.
Onu sormak istiyorum izniniz olur ise bana yardımcı olur musunuz.
Çünkü büyük ihtimalle bende donasyon olacağım.
Aşamalarını öğrenmek istiyorum. 🙏
merhaba, evet herkes donasyon yaptırıyor. sperm veya yumurta donasyonu.. bende yakın zamanda gideceğim. merak ettiklerin neler? merkeze karar verdin mi? yaş kaç? sorunun nedir?

merhaba, evet herkes donasyon yaptırıyor. sperm veya yumurta donasyonu.. bende yakın zamanda gideceğim. merak ettiklerin neler? merkeze karar verdin mi? yaş kaç? sorunun nedir?

Merhaba ☺️
35 yaşındayım 4 senelik evliyim.
4 senedir pes etmeden devam eden tüp bebek tedavim var.
Yumurtalarim rezervsi düşük.
Fsh yüksek.
Amh düşük.
Eşimde hiç bir sorun yok.
Yumurtaliklarim bir ay gözüküyor bir ay gözükmüyor. Hiç transfer aşamasına gelmedim büyümediginden dolayı.
Dr. Serdar koç Allah razı olsun ondan 4 aydır hiç bırakmadı beni en son haplarla deneyelim dedi buyucek mi geçen ay büyümedi bu ayda gözükmedi dün tekrar famaraya başladım cuma günü donasyona karar vereceğiz.
Hastanesinde testleri yaparız dedi. Sonra da uygun donasyon bakarız diye konuştuk. Kıbrısa kendisi yönlendirecek bizi.
Donasyonla ile öğrenmem gerekenler ise fshim yüksek amh düşük yani hormonlarım benim bozuk donasyon tutmama durumu olur mu?

Merhaba ☺
Fsh yüksek.
Amh düşük.
Yumurtaliklarim bir ay gözüküyor bir ay gözükmüyor. Hiç transfer aşamasına gelmedim büyümediginden dolayı.
Dr. Serdar koç Allah razı olsun ondan 4 aydır hiç bırakmadı beni en son haplarla deneyelim dedi buyucek mi geçen ay büyümedi bu ayda gözükmedi dün tekrar famaraya başladım cuma günü donasyona karar vereceğiz.
Hastanesinde testleri yaparız dedi. Sonra da uygun donasyon bakarız diye konuştuk. Kıbrısa kendisi yönlendirecek bizi.
Donasyonla ile öğrenmem gerekenler ise fshim yüksek amh düşük yani hormonlarım benim bozuk donasyon tutmama durumu olur mu?

donasyonun hormonlarla bir ilgisi yok. rahim de sorun yoksa donasyon yapılabılıyor. bende aynı durumdayım fsh yüksek amh cok düşük. erken menapoz hastasıyım yani. tam donasyon yaptıracakken troid değerlerimde sorun cıktı.şimdi onun tedavisindeyim. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

donasyonun hormonlarla bir ilgisi yok. rahim de sorun yoksa donasyon yapılabılıyor. bende aynı durumdayım fsh yüksek amh cok düşük. erken menapoz hastasıyım yani. tam donasyon yaptıracakken troid değerlerimde sorun cıktı.şimdi onun tedavisindeyim. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Rahim flimim temiz tüpler açık.
Bende trioid hastasıyım evlenene kadar yoktu. Stresten çıkmış tsh yüksekti saç dökülmesi başlamıştı. Şimdi çok şükür tsh normal evet görüştüm tsh sıkıntı yapıyormuş.
İnşallah sizin içinde hayırlısı olur 🙏
Peki, donasyon ile ikiz gebelik olur mu nasıl bir aşama yaparlar.
Siz Kıbrısta mi direk oluyorsunuz tedavi

Bugün eşimin karyotip sonucunuda aldık XY 46 kromozom
Yani sağlıklı
Anne olan kadınlar şükr edin,Allahın büyük lütfu kadınlara
Allah bizede nasip etsin

Çok sevindim zazacım şükürler olsun. bende hep aynı şei düşünüyorum. bazı kadınlar çok şanslı istedikleri zaman anne olabiliyorlar. Amin, İnşallah bizde de nasip olur.

Çok sevindim zazacım şükürler olsun. bende hep aynı şei düşünüyorum. bazı kadınlar çok şanslı istedikleri zaman anne olabiliyorlar. Amin, İnşallah bizde de nasip olur.
O kadar etkilenmişim ki bu dırumdan artık hamile kalmak dunyanın en zor seyı gibi geliyo bana hatta imkansız gibi geliyo, sonra etrafıma bakıyorum insanlar ilk ilişkilerinde hamile kalmışlar hatta ay secıyolar su ay da hamile kalalım diye🙄

O kadar etkilenmişim ki bu dırumdan artık hamile kalmak dunyanın en zor seyı gibi geliyo bana hatta imkansız gibi geliyo, sonra etrafıma bakıyorum insanlar ilk ilişkilerinde hamile kalmışlar hatta ay secıyolar su ay da hamile kalalım diye🙄
bu yollardan geçenlere genel bir sorum var 2.5 senelik evliyim gebelk içn biryerden başlayacağım eşim 10 sene önce varıkosel amlyt oldğu içn önce ona sperm testi yaptıracağım perşembe günü için randevu aldım ürolojiden 5 gün cinsel perhiz yaptıracağım eşime sperm testini muayene için gittiğimiz gün yaparlar mı yoksa daha sonra tekrr gitmemiz gerekiyormu

Merhaba ☺️
Fsh yüksek.
Amh düşük.
Aramıza hoş geldin
Senin amh ve fsh donasyonda önemli değil,çünkü yumurta senin değil.burda menapoz kadınlar bile anne oldu
Sana tavsiyem doktorun yönlendirmesiyle değil aklınla hareket et
3000 sayfadan başla okumaya ve notlarınıda al
Merkezlerle görüş
İçine hangisi sinerse orayı seç
Unutma donasyonda başta labaratuvar ve embriyolog önemli

Back
X