Arkadaşlar ben de uzun zamandır yazmıyorum. Ukrayna da denedim ve şuan hamileyim daha kalbi duymadım, bekliyorum. Ama daha önce britishte iki olumsuz donasyonum var. Gerçi bir tanesi donmuş embriyo transferiydi. Bence kıbrıs tek seçenekmiş gibi düşünmeyin. Alternatifleri araştırın dil yok diye düşünmeyin. İletişim kurarken Google çeviri kullandım. Çat pat da İngilizcem var. Zaten Ukrayna’da sizin adınıza her şeyi klinik ayarlıyor ve tercümanınız oluyor. Ben kıbrısta fresh yumurta kullandıklarını düşünmüyorum. Tamamen kendi fikrim...Çünkü aynı spermle kıbrısta 3 embriyo oldu ve hiçbiri AA olmadı. 2 tane 4AB dendi hiç tutmadı bile Bi tane de 4 bb kondu kimyasal oldu. Ukrayna’da 5 embriyo oldu ve 4 tanesi AA birinci kaliteydi. Bunun yanında iki deneme için ödediğim ücret kıbrısta donmuş embriyo ve tedavi masrafıyla eş değerdi. Artı konaklama, taksi ve bütün ilaçları klinik temin etti. Yani daha ucuza maloldu. Bi de donörü kendiniz resmine bakarak seçiyorsunuz. Bana göre bunlar avantaj...Düşünün ve araştırın... Rabbim bu yolda uğraşan herkese nasip etsin. Bana da kalbini duyup sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin.