Canim bosver ya gerilmeye gerek yok
Burda hepimiz anne olmak istiyoruz belli bir gerginlik var ve herkes cok hasas,belki yanlis anliyoruz birbirimizi! Bosverin su olumlu dunyada ne kirmaya ne kirilmaya gerek yok, Turkiyede neler oluyo burdan saskinlikla izliyoruz sadece, biz bu kadar ugrasip evlat sahibi olmaya calisiyoruz ne zorlukla, elin gavuru gelip vuruyor kahroldum dun geceden beri belkide yzuntuden cikti tansiyonum
Anlayış gösteriyorum hep burda
Her kese faydam olsun diyorum,Allah belki bu hareketimiN mükafatını erken verir diye
2016 Halili sayfasına üye oldum iyice okuyup sonra insanlardan bilgi alarak,yaşadıklarımı yazarak,sonra bu sayfayla devam etim
Dün sayfaya girip ve soru sormak yerine merkez övüyor

Aradilar az once aile hekimligindenbpazartesi verdiler randevu, bakalim iyice arastirticam kardiyoloji vs..., tuz zaten hic aram yok ve dahada dikkat ediyorum ve gunde 2 litreden fazla su iciyorum limon suyu iciyorum hergun, haber edicem burdaki arkadslarda faydalansin iyi dileklerin icin sagol kuzum
hormon değişikliğide tansıyonu yukseltıyor benim tansıyonum normalde hep düşüktür nezaman tup bebek ığnelerıni ilaçlarını kullansam tansıyonum yukselıyor hormonlar değişkenlik gösteriyor doktorumda onayladı

öyle hayatta en pişman olduğum şey heralde.benim dört mm kistim vardı alınmasada olurmuş sırf ameliyat parası almak için yaptı öncesindede konuştuk zarar göremeyeceğini söyledi onu bırak amelıyattan sonra yumurtalıkların yarısından fazlası gitmiş söylemedi aylar sonra başka doktora gittiğimde yumurtalığımı göremediğinde anladık tabiki artan fsh düşen amh beraberınde geldi.sonrası kabus dolu yıllar :)şimdi biri ameliyat diyince atlıyorum sakın olmayın en son çare diye
Gelmiş geçmiş olsun canim senin yaşadıklarının bende yaşadım hemde 2 katını rabbim daha kötülerini vermesin canim ınsallah bundan sonrası hayırlı olur inşallah.rabbim yar ve yardımcın olsun ınsallah 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🙏🙏🙏🙏🙏

Aradilar az once aile hekimligindenbpazartesi verdiler randevu, bakalim iyice arastirticam kardiyoloji vs..., tuz zaten hic aram yok ve dahada dikkat ediyorum ve gunde 2 litreden fazla su iciyorum limon suyu iciyorum hergun, haber edicem burdaki arkadslarda faydalansin iyi dileklerin icin sagol kuzum
Canım çok geçmiş olsun ınsallah herşey düzelir insa
Canim çok geçmiş olsun ınsallah en kısa zamanda düzelir herşey dualarım seninle🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

Canim bosver ya gerilmeye gerek yok
Burda hepimiz anne olmak istiyoruz belli bir gerginlik var ve herkes cok hasas,belki yanlis anliyoruz birbirimizi! Bosverin su olumlu dunyada ne kirmaya ne kirilmaya gerek yok, Turkiyede neler oluyo burdan saskinlikla izliyoruz sadece, biz bu kadar ugrasip evlat sahibi olmaya calisiyoruz ne zorlukla, elin gavuru gelip vuruyor kahroldum dun geceden beri belkide yzuntuden cikti tansiyonum
Geçmiş olsun canım uzak kalmaya kal haber izleme gerekirse

Her kese faydam olsun diyorum,Allah belki bu hareketimiN mükafatını erken verir diye
2016 Halili sayfasına üye oldum iyice okuyup sonra insanlardan bilgi alarak,yaşadıklarımı yazarak,sonra bu sayfayla devam etim
fazlasıylada oluyorsun zazacım
Gelmiş geçmiş olsun canim senin yaşadıklarının bende yaşadım hemde 2 katını rabbim daha kötülerini vermesin canim ınsallah bundan sonrası hayırlı olur inşallah.rabbim yar ve yardımcın olsun ınsallah 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🙏🙏🙏🙏🙏
amin hepimizin geldi geçti çok şükür dilerim herkes çektiği sıkıntıların mukafatını alır zor dönemler :(

Aslında harikaa yerdesin canim✌✌.hastaneleri buralarda okuyorum o kısım sıkintilı 😕
ne demezsin canim burda hastahaneler berbat!
Bugun acilde 4 saat surdu tum tetkikler hersey cok yavas isliyor ve dr lar Turkiyede ki gibi degil😢 ben sahsen turkiyede olup dogurmayi tercih ederdim ama maalesef burda yapicam dogum,

Kızlar benim piskoljım şimdi öyle bir durumda ki,bana destek güç veren doktor,arkadaş,dost benim güç kuvvetimdir
Ama bana destek vermeyenle ver sen kısırsın anlamına gelen kelimeler söylemeler bana çok acı veriyor
Yaram sızlıyor
Çok istiyorum anne olum,bebeklerimin düşmesinin sebebini bilim,ilacını bulum
Evlatlarımı kucağıma alınca o doktor ve insanların gözüne sokum ben kısın değilim
Rabbim banada verdi
Çareside buydu
Hiç bir anne olmak isteyen kadının hayallerini almayın elinden😢😢😢
Merhabalar.Farklı bir konuya bakarken tevafuk karşıma çıktı yazınız.Acaba rahim sülüğü denediniz mi hiç.Benim bir sorunu olmadığı halde çocuğu olmayıp rahim sülüğü sonrasında evlada kavuşan tanıdıklarım var.Nacizâne önerim.Allah yardımcınız olsun.

Burda yeniyim yine soyluyorum daha oncede soyledim herkes anne olmak için ve dogru yerlerde adim atmak için buralara taziyor durup sayfalarin hepsini okut
Yacak zamn ve firsatim olmadigindan sizlerden klinik bilgileri istedim en baslarda 3 klinikte kararsiz kaldigimi belirttim ve surekli 3 ilede ayni seyelri konusup tekrarlrini yaptim hic gocunmadan soyluyorum yine bugun yine aradim ve kacinci kez arayip uzun sure konusmama ragmen ayni sabirla benimle ilgilenen hit klinigi hemsiresi ne gercektem cok minnettarim diger yerlerden yok gelecekmisini yok o olacksa bilgi verelik daha once konusmustuk gb tepkileri almak en basta eksi yazdirdi hanelerine zaten ben tedirgin bir anne adayiyim onemli olan karsimdakinin beni anlamasi dinlemesi bence 4500,4750 euro bos inanin 5000 euro burda iselm ucreti 2 ay daha fazla calisirim parami kazanirim ve gercekten beni anlayan kliniğe giderim isteyen benim icin istedigini duaunsun yok reklam yapiyor primn kazaniyor diye problem degil hic alah herkesi biliyor

arkadaşlar merhaba, yardımınıza ihtiyacım var? ne olur yardım edin. halil ibrahim bey de tedavi görüyorum. rahim kalınlığı için muayeneye gidince rahimde polip olabileceğini söyledi. sonra hit in hemşiresine söyleyince onun polip olmayacağını, fotoğrafta öyle birşey görmediğini söyledi. bende emin olmak için 4 doktora daha gittim. ama rahim kalınlaştırmak için ilaç kullandığımdan dolayı rahim kalınlaştı ve görüntü ilk ölçümdeki gibi net olmadı. bu tarz şeyleri belirlemek için rahim kalınlığı ince iken yani adetin 4. günü bakılması gerekiyormuş. gittiğim 4 doktorda orda bir yoğunluğun olduğunu, ve etrafının hafif parlak olduğunu polip olabileceğini söyledi. ama net şudur diyemediler. hepsini söyleyip hite ultrason fotoğrafı gönderdiğimde hiç birini önemsemedi ve gel transsferi yapalım dedi. hitin söylediği orda vücuttn atılmayan bir sıvı birikimi, yada rahimin bir katlantısı olabileceğini savunuyor. ben histeroskobi yaptırmak istiyorum tedaviyi erteleyelim deyince de, buraya gelsin ben bakayım eğer birşey görürsem histeroskobi yaparım demiş. ama histeroskobi rahimin en kalın olduğu zaman değil, en ince olduğu zaman yapılıyor. nasıl olacak anlamadım. bir de bu kadar neden ısrar ettiklerini sorduğumda, dışarıda yapılan histeroskopilerden sonra rahimin toparlanmadığını veya sorun çıktığını, beni düşündükleri için dışarıda değil kendisinin yapmak istediğini söyledi. bu arada embriyolar dondurldu zaten.ne yapacağım bilmiyorum ne olur yardımcı olun??*
merhabalae yazinizi yeni okudum peki islem sonucunuz ne oldu aciba?nasil bir yol izliyorsunuz ???

Merhabalar.Farklı bir konuya bakarken tevafuk karşıma çıktı yazınız.Acaba rahim sülüğü denediniz mi hiç.Benim bir sorunu olmadığı halde çocuğu olmayıp rahim sülüğü sonrasında evlada kavuşan tanıdıklarım var.Nacizâne önerim.Allah yardımcınız olsun.
Allah razı olsun
Güzel bir fikir

ne demezsin canim burda hastahaneler berbat!
Bugun acilde 4 saat surdu tum tetkikler hersey cok yavas isliyor ve dr lar Turkiyede ki gibi degil😢 ben sahsen turkiyede olup dogurmayi tercih ederdim ama maalesef burda yapicam dogum,
Evet baya zor.keşke hamilelik doğum turkiyeye gelseydin
Bir akrabanin yanina.sezeryan olacaksin degil mi böyle degerli tup bebekleri sezeryanla alırlar degil mi ?

Burda yeniyim yine soyluyorum daha oncede soyledim herkes anne olmak için ve dogru yerlerde adim atmak için buralara taziyor durup sayfalarin hepsini okut
Yacak zamn ve firsatim olmadigindan sizlerden klinik bilgileri istedim en baslarda 3 klinikte kararsiz kaldigimi belirttim ve surekli 3 ilede ayni seyelri konusup tekrarlrini yaptim hic gocunmadan soyluyorum yine bugun yine aradim ve kacinci kez arayip uzun sure konusmama ragmen ayni sabirla benimle ilgilenen hit klinigi hemsiresi ne gercektem cok minnettarim diger yerlerden yok gelecekmisini yok o olacksa bilgi verelik daha once konusmustuk gb tepkileri almak en basta eksi yazdirdi hanelerine zaten ben tedirgin bir anne adayiyim onemli olan karsimdakinin beni anlamasi dinlemesi bence 4500,4750 euro bos inanin 5000 euro burda iselm ucreti 2 ay daha fazla calisirim parami kazanirim ve gercekten beni anlayan kliniğe giderim isteyen benim icin istedigini duaunsun yok reklam yapiyor primn kazaniyor diye problem degil hic alah herkesi biliyor
Tabii ilgili olmakları iyi bir şey
Ama inan negatif bir denemen olsa halilde o melek yüzlü hemşire şeytana dönücek,halilide aylarca telefonda dönüş yapmasını bekliyecen.

Evet baya zor.keşke hamilelik doğum turkiyeye gelseydin
Bir akrabanin yanina.sezeryan olacaksin degil mi böyle degerli tup bebekleri sezeryanla alırlar degil mi ?
Yok onada yok,
Pazartesi konustum kadin dogumcu dedi normal olucak sezeryan lik bir durum yoksa!
Umuru degil onlarin tup bebek mis yasliiymis
Suni sanci vericez gununu beklemeicez normal dogum diyor
Zaten burda iki kere doguma girdim yardim icin ark lara, inanin bebegin kafasi gelene kadar hic ellemiyolar kafa cikinca sadexe cekiyolar yani mudahele yok, herseyi sen hallediyorsun
Umarim sorun yasamam

Tabii ilgili olmakları iyi bir şey
Ama inan negatif bir denemen olsa halilde o melek yüzlü hemşire şeytana dönücek,halilide aylarca telefonda dönüş yapmasını bekliyecen.
U Umutsuzolmak , zaza birsey diyorsa dogrudur ciddiye al derim!
Hepimiz ne tecrubeler edindik yillardir
Ben Turkiyede kendi yumurtamla denedim cok olmadi, denedigim merkezler icin cok rahat ahkam keserim oneride bulunurum
Donasyonda Bakuden evvel Kibris i cok arastirdim bu forumda degil fakat cevremde cok kisi var ! Neler duymadim! Her mwrkeze guvenme nolur!!! Biri bisey diyorsa Dinle lutfen ve art niyet arama! Nacizhane tavsiyemdir, parada senin bedende tabi kendin bilirsin

Yok onada yok,
Pazartesi konustum kadin dogumcu dedi normal olucak sezeryan lik bir durum yoksa!
Umuru degil onlarin tup bebek mis yasliiymis
Suni sanci vericez gununu beklemeicez normal dogum diyor
Zaten burda iki kere doguma girdim yardim icin ark lara, inanin bebegin kafasi gelene kadar hic ellemiyolar kafa cikinca sadexe cekiyolar yani mudahele yok, herseyi sen hallediyorsun
Umarim sorun yasamam
Anladım canim turkiyeye gelsene doğuma yakın.o doktorlarda dogru söylüyor birsey olmaz ama gel bizlerin yaninda kal illa ki birimiz uygun oluruz .
Benim dr.umdan ogrendigim en cok 39. Hafta beklendiginde olanlar oluyormus.38. Hafta biter bitmez spinal sezeryan oldum.yani doktorunda kismen haklı.ama burada, ozel bebegi riske etmezler ozellikle ozel hastanede devlette sikintili oluyor
Turkiyede özel hastanede iyi bir doktorla bunu yasamanin gözünü seveyim o zaman.seninde hersey iyi gider ins. 🙏🙏
Bizim forumdan 40 yasdan, isvicrede yasayan arkadas turkiyede tedavi olup doguma yakin türkiyeye geldi.sadece sana fikir vermek istedim

Son düzenleme:
Back
X