- 6 Ağustos 2016
- 8.965
- 35.054
- 548
- 50
Ben miyom amelyatı olmuşum ve üstüne 5 gebelik geçirdim kucağıma almasamdaMerhaba kader arkadaşlarım...
Öncelikle tüp bebek, sperm yada yumurta donasyonu ile anne olan herkesi kutluyorum bebeklerini güle güle büyütsünler sağlıkla, mutlulukla.. Benim gibi bebek için çabalayan herkese de bol şans diliyorum Allahım kucağımızı boş bırakmasın... Hepimiz annelik kadar güzel bir duyguyu yaşayalım ve cennet kokulu evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
çok uzun zamandır yumurta donasyon olayını araştırıyorum bütün yazıları okudum. Yaşım 47 10 ay önce evlendim çok geç yapılmış bir evlilik ve ilk evliliğim kader diyorum çok şükür allahım bozmasın çok sevdiğim ve çok sevildiğim bir eşim var. Yaşımdan dolayı yumurtam olsa bile kalitesiz olduğunu düşünüyorum ve bu yüzden de tüp bebek olayına hiç girmeden direk yumurta donasyonu düşünüyorum. Malesef miyom var daha önce de mıyom amelıyatı olmuştum bu hafat sonu daha detay için dr a gidicem. miyom amelıyatı olup yumurta donasyonu yaptıran var mı ve pozitif sonuc alanlar var mı ? iyileşme süreci nedir ? Kıbrıs ta tavsiye edeceğiniz merkez var mı ) Ben ibrahim hit ve firdevs uğuz arasında gidip geliyorum ancak burada ibrahim bey hakkında biraz sert ve fix tedavi olduğu çok ilgilenmediği yazılmış. Sizlerden yardım bekliyorum
Önemli olan rahim içi kaliteli olsun
Halili ve ya firdevsi düşünüyorsun
Rabbim şansını yüksek etsin nerde denersen dene
Histeroskopi muhakak yaptır
Halil hsg dışında bir şey istemiyor
Ama tavsiyem histeroskopi