Yaa öyle duygulandım ki yazdıklarını okuyunca... bizi bizden başkası anlamaz diye boşa demiyoruz. Az önce bebek görmeden geldim, bira yanım buruk bir yanım mutlu nasıl anlatırım bilemedim şu an. Bebeğin odasını, eşyalarını gösterdiler aman çok masraflı bir süreç demiyorlar mı bir de, iyice deli oluyorum. Allahım bu bizlerin hayırlısıyla geçmiş olduğu son sınavları olsunn bir daha da hep şükredeceğimiz olaylar olsun🥰 bütün arkadaşlarımın kadınlar gününü kutlarım💞
Aynısını bugün yaşadım çok pahalıymış bebek kiyafetleri fln diyorlar, 3 yılda 100 bin lira harcadık hala bir ton borç var, 3 ay snr hamile kalım diyip kalıyorlar, biz yıllardır kapı kapı geziyoruz dr.lar da, hep diyorum özellikle bu sayfadaki kadınlar bizi bizden başka kimse anlayamaz, biz parasızlıktan 7 yılda evlendik, snr da çocuk için uğraştık, hep deli gibi çalıştık gece gündüz, eşimle aynı evde günde 1 saat grstugumuz oldu, şimdi de sağlıkla kucağımiza alicakmiyiz diye korkudan içimiz titriyo hala sevinmeye korkuyoruz, çünkü hep kötüyü zorluğu yaşamışız, yani dünya emekçi kadınlar gunuyse gerçekten bizlerin günü bugün, güzel kadınlar hepimizin emekçi kadınlar günü kutlu olsun❤✌

Korkma güçlü ol biz güçlü kadınlarız
Senelerdir o ağrılı iğneleri yiyorum ve hala kucağım boş.inşallah seninki öyle olmaz
Ve inanki içinde bir mucize varlık taşırken hiç bir ağrı sızı kalmıyor
Azda olsa gebeliklerimde bunları hiss etim
İnsallah ablacim cok haklisin o duyguyu yasadiktan sonra biz ne zorluklara gogus geriyoruz o gun onlarida atlatiriz insallah iyikii varsinn abla bee ❤️❤️

Güçlü kadınlar
Anne adayları
Anneler
Kız çocuklarınızı kadınlar günü münasibetiyle tebrik ederim
Bu dünyada anne olmayan kadın kalmasın inşallah
Ve en esası mutlu anne
Ilk başta sen Anne ol inşallah.sonra sayfadaki tüm kaderdaşlarımız.

Ilk başta sen Anne ol inşallah.sonra sayfadaki tüm kaderdaşlarımız.
Morkanatlarım canım arkadaşım
Başlayan her kes anne olsun
Kimse ben geçtiyim yoldan geçmesin
Rabbim bu yolda deneyen tüm kadınları evlatlarına kavuştursun

Bişey sormak istiyorum
Benim kilo fazlam var
Tiroid çıktıktan sonra baya kilo aldım
Donasyon öncesi kilo vermem gerekir mi?
Biraz iradeli değilim yemek yeme konusunda sadece ekmeği kestim ama pilav vs hamur işine dayanamıyorum
Onun için bitkisel bi hap tavsiyesi aldım onu kullansam nisan ayına kadar sıkıntı olur mu?
Dr sordum istediğin herseyi kullanabilirsin şuan yasak yok dedi
Fakat emin olamadım sizce ne yapmalıyım. 75 kiloyum boy 1.62

Canım ilaçla dengelenir zaten tiroidin çok geçmiş olsun ben kan verdim yine düşük cıktı geçen hafta verdim yüksek cıktı dengesiz benimkide şimdi tekrarendokronoloji doktoruma gidicem haftaya birde ilaç kullanıyorum hala sebebi bulunamadı alıştım çok geçmiş olsun canim sen hic merak etme sabitlenir ilaclarla

Teşekkür ederim canım. sana da çok geçmiş olsun. bu biraz da duygu durumuyla da ilgili sanırım. üzülünce de çıkıyor. inşallah her şey yoluna girer en kısa zamanda.

Merhaba ben 1 kere açık miyom ameliyatı oldum 15 yıl önce, 4 yıl öncede tekrar miyom ameliyati oldum açık ameliyat, sanirim yumurta rezervimi de bu ameliyatlar etkiledi, 2. Ameliyati kapali yaptirabilirdim laparoskopiyle gerci tüpümü aldırdım o şekilde ufak bir miyom görünce onu da aldılar , yani kapalı ameliyatsa 2. Adette hmn transfer yapılıyor , gerçi benim hiç 5. Güne giden embriyon olmadı, şimdiki aklım olsa direk donasyon yaptirirdimbin şükür ki ilk deneme de hamileyim rabbim hepimize sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip eder inşallah 🙏🙏🙏
[/Q
Merhaba ben 1 kere açık miyom ameliyatı oldum 15 yıl önce, 4 yıl öncede tekrar miyom ameliyati oldum açık ameliyat, sanirim yumurta rezervimi de bu ameliyatlar etkiledi, 2. Ameliyati kapali yaptirabilirdim laparoskopiyle gerci tüpümü aldırdım o şekilde ufak bir miyom görünce onu da aldılar , yani kapalı ameliyatsa 2. Adette hmn transfer yapılıyor , gerçi benim hiç 5. Güne giden embriyon olmadı, şimdiki aklım olsa direk donasyon yaptirirdimbin şükür ki ilk deneme de hamileyim rabbim hepimize sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip eder inşallah 🙏🙏🙏
teşekkür ederim kapalı amelıyat daha hızlıymış transfer yapılması için zaman bizler için önemli inşallah herşey yolunda olur hepimiz için

hımm biraz karışık işler sanırım zaza o_O anladığım kadarıyla ilk 2 seçimi komple aklından çıkar dıyorsun

Bişey sormak istiyorum
Benim kilo fazlam var
Tiroid çıktıktan sonra baya kilo aldım
Donasyon öncesi kilo vermem gerekir mi?
Biraz iradeli değilim yemek yeme konusunda sadece ekmeği kestim ama pilav vs hamur işine dayanamıyorum
Onun için bitkisel bi hap tavsiyesi aldım onu kullansam nisan ayına kadar sıkıntı olur mu?
Dr sordum istediğin herseyi kullanabilirsin şuan yasak yok dedi
Fakat emin olamadım sizce ne yapmalıyım. 75 kiloyum boy 1.62
Kilo artıkca vicut enflamasyonu artıyor
Ama siz benden iyisiniz😄
Ben 1.62 boya 85 kiloyum

hımm biraz karışık işler sanırım zaza o_O anladığım kadarıyla ilk 2 seçimi komple aklından çıkar dıyorsun
2 seçiminizi bilmediğim için bir şey söyleyemem
Ben zor hastayım
Şansım yaver gitmiyor
Ama yılmadan devam ediyorum
Kıbrısta en sevdiyim ve tedavi gördüyüm merkez British lefkoşa
Ekibine güveniyorum ve yoluma devam

2 seçiminizi bilmediğim için bir şey söyleyemem
Ben zor hastayım
Şansım yaver gitmiyor
Ama yılmadan devam ediyorum
Kıbrısta en sevdiyim ve tedavi gördüyüm merkez British lefkoşa
Ekibine güveniyorum ve yoluma devam

1.Firdevs uğuz
2. ibrahim hit
bu 2 dr iyi gibi geldi gyno lıfe murat bey i okuyunca o daha çok ağı bastı
açıkçası ben yaş , daha önce yapılan miyom amelıyatı, bir de unutmuşum onu haşimato var bunlardan dolayı bende zor sıkıntılı bir süreç diye endişe edip fikirler almaya okumaya çalışıyorum burayı :(

Back
X