Aynen katılıyorum söylediklerine şimdiki aklım olsaydı ve bilinçli olsaydım olmazdım besgune bekletirdim tecrübe oldu bana ilk gidecek arkadaşlar lütfen dikkat etsinler buna
Canım senin Gynolifede üc tane üçgünlük dondurulmuşları beş güne getirtmeden transfEre razı olma.Eğer masal söyleseler olmaz diye,inanma
Katiyen üç günlük istemiyorum de

kimseyi yanlış yönlendirmek istemem ama ben bu merkezle görüşmeye gittiğim de bende işaret parmağım kalınlığın da polip olduğu halde muayne bile etmeden hemen başlayabiliriz yaşın daha küçük sende sıkıntı yoktur dediler sizce bu ne kadar doğru bir yöntem düşünün derim.

Canım senin Gynolifede üc tane üçgünlük dondurulmuşları beş güne getirtmeden transfEre razı olma.Eğer masal söyleseler olmaz diye,inanma
Konuştum canim ınsallah bir sıkıntı olmazsa 5 günlük transfer edeceklerini söylediler ben üç günlük donmuslariimi istemiyorum deyince önce kabul etmedilerde ısrar ettim murat beyi istedim telefona onunla konuştum tamam dedi seni kirmiycam dedi

Konuştum canim ınsallah bir sıkıntı olmazsa 5 günlük transfer edeceklerini söylediler ben üç günlük donmuslariimi istemiyorum deyince önce kabul etmedilerde ısrar ettim murat beyi istedim telefona onunla konuştum tamam dedi seni kirmiycam dedi
Hatta dedimki ınsallah gelince bir sıkıntı olmaz demi dedim içini ferah tut dediğin gibi olacak tamam dedi

Hatta dedimki ınsallah gelince bir sıkıntı olmaz demi dedim içini ferah tut dediğin gibi olacak tamam dedi
Doktor kahrımı baya bir çekti başının etini yedim murat beyin önce bir çıkıştı bana hatta bana önce yok mok dedi ben biraz ısrarımı artırınca kabul etmek zorunda kaldı.

1.56 boyuma 71 kilo 😀
Aslinda dal gibiydim spora gidiyordum.tedavide 10 kg aldim.dogumda aslinda 12 kilo ama dogum sonrası kiloları bende aynen kaldi 😀
1.68 boy 63 kiloydum valla fıstık gibiydim tedavi bi başladı son transferden önce 78 kiloydum..78le hamile kaldım on kilo aldım ikiz bebeğe rağmen şeker çıkınca inanılmaz dikkat ettim..doğumdan eve geldim 76.5 kilo oj dedim ben altı aya yetmiş kilo Altına inerim şimdi 82 kiloyum😭kocaman göbeğim var ve gitmiyor..tabiki değer bebelere ama keşke zayıf da olaydık

Zazam biliyorsun benim de ikinci transferde aynısını söyle dedin bana kabul etmediler olmaz öyle üçüncü gün de iyi dediler sonuç negatif..çok çok haklısın sonuna kadar diretmeli 5.güne getiremiyorlarsa demek iyi değil..

Doktor kahrımı baya bir çekti başının etini yedim murat beyin önce bir çıkıştı bana hatta bana önce yok mok dedi ben biraz ısrarımı artırınca kabul etmek zorunda kaldı.
Ohh iyi yaptın
Sevindim buna
Kendini iyi hazırla
İyice kontroldan çık sorunsuz transferin geçsin

kimseyi yanlış yönlendirmek istemem ama ben bu merkezle görüşmeye gittiğim de bende işaret parmağım kalınlığın da polip olduğu halde muayne bile etmeden hemen başlayabiliriz yaşın daha küçük sende sıkıntı yoktur dediler sizce bu ne kadar doğru bir yöntem düşünün derim.
Nerede denemek istersini deneyin
Ama nacizane tavsiyem merkezi embriyolojı ekip için seçin,gerisini yaşadığınız yerde kendinizi ve eşinizi tedavi edip emin olup sonra başlayın
Halilde ilk 2016 denemeye planladığımda benden hsg istedi ve inan o hsg sorunlu çıkmasına rağmen ve eminim halil hiç o hsg ye bakmamıştı,sorun yok başlayalım demişti.
İşte ben çok yandım buyolda
Sizin gözünüz dört açılsın

Ohh iyi yaptın
Sevindim buna
Kendini iyi hazırla
İyice kontroldan çık sorunsuz transferin geçsin
Evet canim bir kaç test kaldı historoskopiye beraber ınsallah sorunsuz atlatırım bisey çıkmaz ınsallah herşeyimi tamamlayıp gideceğim busefer canim allah senden razı olsun gözümü sen açtın benim senin sayende bilinçlendim.

hocayla konuşmanızı, yaklaşmını süreci paylaşırsanız çok sevinirim :)

Bugün aramadılar yarını beklicem
Paylaşırım tabi ki seve seve yardım mı dokunur ise ne mutlu bana..
Bende sizler gibi heyecan ve panik içindeyim ☺️
Zaten bugün benim için çok yoğun idi
Öğlen Bi uyandım sol gözüm bulanık görüyor. Koşa koşa hastaneye gittim.
Sol gözümde geçici astigmat çıktı.
Damla ve gözlük ile geçireceğim Bi kaç ay inşallah düzelir 😣

Merhabalar evet ben de 5 martta kibrisa gittim 3 merkezle gorustum benimde hemsirem gulsen hemsire sanirim ege dediginiz bayanda doktor beyin asistani klinigine ait telefona kendisi bakıyor o yuzden tum arayan herkes onunla gorusuyor ayrintili bilgileri ege hanimdan aliyor klinik ortami cok guzel hepsi guleryuzlu burdan cok seyler söyleniyor karalayici kibristaki doktorlar icin oyuzden kimsenin birsey soylemesine kulak asilmadan hareket edilmeli ki sonradan pismanlik duylmasin bende allah nasip ederse bu ay adetim ile basliyorum tedaviye hepimiz icin hayirlisi olsun bu arada burdakilerden bahsettim halil beyede guldu ben orda kimin ne ler yaptigini biliyorum merak etmeyin siz dedi , herkes lutfen kendi duygulari ve dusunceleri ile hareket etsin islemler ortada basarilar ortada....

Son düzenleme:
Back
X