bi korona virüsümüz eksikti. Bende ki gelişmeleri paylaşmak istiyorum kızlar , sonunda 5. güne giden 6 embriyo oluşturuldu. Estrofeme başladım bir yumurta arada çatlamış transfer iptal edildi. Yeniden denicem ,Acaip hırs yaptım ben bebelerimi alıcam sonunda Allahın izniyle. Tv de beşiz kız doğuran bir çift vardı. O kadar hasretim ki beşiz, onuz hepsine razıyım yeter ki sağlıkla sıhhatle, gelsinler.
Insallah birtanem herşey gönlünce olsun bebislerini en yakın zamanda haberini alırız insallah🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Maalesef doğru canim önlem amaclı kibrista alman turist grubunda birinde çıkmış bu kişi kibrista çarşıda dolaşmış alışveriş yapmış şimdi önlem amaclı karantinaya almışlar kaldığı oteli ve grubu maalesef alman turistin geldiği gruptan üç kişide daha çıkmış önlem amaclı sağlık bakanı bugün açıklama yatı gerekli olmadıkça yurtdışına hiçbirşeye gitmeyin dedi bende nisanda gidecektim daha kibeistaki bakan türkiye dahil bütün giriş çıkışları kapatmışlar rum kesimize aynı uygulamayı yapmış okulları kibrista tarama sonuçları alınıncaya kadar kapatmışlar maalesef.🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁😣😣😣😣😣ınsallah bu kabus yakın zamanda biter.🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Geç olsun ama güç olmasın. Bundada vardır bi hayir. Allah yardımcımız olsun

Maalesef doğru canim önlem amaclı kibrista alman turist grubunda birinde çıkmış bu kişi kibrista çarşıda dolaşmış alışveriş yapmış şimdi önlem amaclı karantinaya almışlar kaldığı oteli ve grubu maalesef alman turistin geldiği gruptan üç kişide daha çıkmış önlem amaclı sağlık bakanı bugün açıklama yatı gerekli olmadıkça yurtdışına hiçbirşeye gitmeyin dedi bende nisanda gidecektim daha kibeistaki bakan türkiye dahil bütün giriş çıkışları kapatmışlar rum kesimize aynı uygulamayı yapmış okulları kibrista tarama sonuçları alınıncaya kadar kapatmışlar maalesef.🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁😣😣😣😣😣ınsallah bu kabus yakın zamanda biter.🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Aaaa simdi gördüm napcaz ya bizde nisan 25 icin bilet ayirdik iptalmi etcezkii.

Ya biz almanyadan kibrisa ucacaktik bizi almazlar ozaman . Kizlar almanyada hayat normal ya ben hergün sabah 7de ise gidiom aksam 5 de cikiom bu insanlar nerden bulasior bu hastaliga anlamiorum

bi korona virüsümüz eksikti. Bende ki gelişmeleri paylaşmak istiyorum kızlar , sonunda 5. güne giden 6 embriyo oluşturuldu. Estrofeme başladım bir yumurta arada çatlamış transfer iptal edildi. Yeniden denicem ,Acaip hırs yaptım ben bebelerimi alıcam sonunda Allahın izniyle. Tv de beşiz kız doğuran bir çift vardı. O kadar hasretim ki beşiz, onuz hepsine razıyım yeter ki sağlıkla sıhhatle, gelsinler.
İnşallah kuzum
İkizlerin olsun güzel bakasın onlara
Kuzum sen kendi yumurtanlamı yaptırıyorsun?

canım zazam, yumurta donasyonu benim, . Hep 4.günde kalıyorduk hiç gelişmiyordu embriyo. Biliyor musunuz kızlar; hiç aklıma gelmezdi böyle bir sınav vereceğimi. Hep zannettim ki ne zaman istersem çocucuğum olur diye. Öylesine tuhaf bir devirdeyiz ki hamilelikte , doğurmakta gösteriş olmuş artık. Geçtiğimiz günler de hamile birinin ''karnı burnunda partisi'' fotolarını gördüm. Kınamıyorum ama ne biletim garipte gelmiyor değil. Zaza nolur bebişin olsun, kendimden çok senın ıcın ıstıyorum. Hiç tanımıyorum seni, ama ne önemi var ki, yaşadıklarını biliyorum. Dualarımdasın.

canım zazam, yumurta donasyonu benim, . Hep 4.günde kalıyorduk hiç gelişmiyordu embriyo. Biliyor musunuz kızlar; hiç aklıma gelmezdi böyle bir sınav vereceğimi. Hep zannettim ki ne zaman istersem çocucuğum olur diye. Öylesine tuhaf bir devirdeyiz ki hamilelikte , doğurmakta gösteriş olmuş artık. Geçtiğimiz günler de hamile birinin ''karnı burnunda partisi'' fotolarını gördüm. Kınamıyorum ama ne biletim garipte gelmiyor değil. Zaza nolur bebişin olsun, kendimden çok senın ıcın ıstıyorum. Hiç tanımıyorum seni, ama ne önemi var ki, yaşadıklarını biliyorum. Dualarımdasın.
Canımsın
İnşallah bu denemede ikiz sağlıklı gebeliyi yakala
Ayyy inşallah güzel haberler geldin hepimizden
Bizde cinsiyetini öğrenince,doğurunca partiler verelim inşallah

Maske dezenfekte herşey aldım zaten insanlardan kactım hatta biri öksürüyo o tarafa kaçıyorum biri hapşırıyo ben diğer tarafta 😂 inşallah korona olmamışımdır şimdide ondan korkuyorum acıkcası☺ İyi gecti herşey guzeldi bakalım bugun ararlar kaç tanesının döllendiğini soylerler asıl önemli olan gun bugun☺

Ohh süper iyi yapmışsin ☺️
Aradılar mı peki 👍

Kuzum iptal etmene gerek yok benimde nisanda bu tedbir amaclı nisana kadar tedbir geçer kibrista

Umarim inşallah bende Nisan sonu gibi orda olmayı planlıyorduk. Ne olacak şimdi hiç bilmiyorum ıstanbula gelmiş virüs 🤯

Kıbrısa giden ve kıbrıstan dönen kızlar hava limanı ne durumda?
Giriş çıkışta dorun oldumu?
Nolursun bir şey yazın
Giriş cıkışta bir sorun olmadı ben pazartesigiriş yaptım turkiyeye. Kameralarla bakıyolardı o kadar ama cok dikkatli ol Türkiyeyede gelmiş bu aralar biraz sıkıntı. Ne zaman gitceksin?

Giriş cıkışta bir sorun olmadı ben pazartesigiriş yaptım turkiyeye. Kameralarla bakıyolardı o kadar ama cok dikkatli ol Türkiyeyede gelmiş bu aralar biraz sıkıntı. Ne zaman gitceksin?
Ama yaza kadar bitcek diyolar nisan gibi falan virusun erkisi azalcakmış havalar ısınınca

Ama yaza kadar bitcek diyolar nisan gibi falan virusun erkisi azalcakmış havalar ısınınca
Evet ınsallah mayısa kalmaz geçer.hersey düzelecek turkiyede bütün turlar filan iptal oldu yaza kadar turist gecişi yasak zaten ınsallah ülkemiz sorunsuz mayısa kadar her şeyi atlatacak içler acısı inan ben çalıştığım dönemlerde mart ayında binlerce turist gelirdi biz acentada mart nisan döneminde yoğun olurduk arkadaşım aradı beni eskiden birlikte rehberlik yapıyoduk busene çalıştığı acenta yurt dışından turları iptal etmiş önlem amaclı rehber ve acenta çalışanları işden çıkarmışlar allahtan ben uzun zamandır ara verdim çalışmaya bu yaz rehberliğe devam edecektim şans iste sağlık acentayla anlaşmamı iptal ettim çok şükür sağlığımız daha önemli canim ınsallah bu günlerde geçecek rabbim hepimizi korusun.🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Back
X