- 11 Şubat 2017
- 299
- 772
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha öğrenemedim canim yazdim merkeze henüz cevap yokGercekmiymis yıldız olayı
Ben sitesine gırdım orda ekibi gordum. Linkini de bıraktımDaha öğrenemedim canim yazdim merkeze henüz cevap yok
Doğruymuş demekki daha cevap yazmadılar sordumdaYıldız Ekibimiz - Yıldız Tüp Bebek aynen gynolife yıldız olmuş kızlar
Tup bebek koordinatörü değişmiş bu hanımefendiye ilk defa gördüm ben gittiğimde başka biriydiDoğruymuş demekki daha cevap yazmadılar sordumda
Kuzum benim embriliyog mesut beydi o doğru öbür hanım efendiyi hiç görmedimBen sitesine gırdım orda ekibi gordum. Linkini de bıraktım
çok komik bu devir de gelen ihtara bak? Sanki kazen sanal alemden toprak satın almış bizi de minnetle tutuyor. Unutmayın ki bu siteyi takip eden yorumlayan bizler olmasak SİZLER BİR HİÇSİNİZ,YANİ ASLINDA SANALSINIZ! şimdi canın istiyorsa sil üyeliği
Olumlu, olumsuz deneyimlerini okumak en doğal hakkımız eğer bunlari paylaşmazsalar ne işleri var burda???
Bazı kurumlar var sahtekarlar belli , çoğu kurum PARAGÖZ VE UMUT TACİRİ. Söylemekte mi suç?
Benimde yorumum silinmiş. Pes valla
İnşallah gecer bu salgın bızım nısan 24 ☺
Bence herkes gittiği kliniği olumlu olumsuz paylasması cok normal. Bızlere faydası olmasının neyı anormal pek anlamadım. Tedavı ıcın bılmedıgımız bir yere gıdecegız burda herseyı ögrenıyoruz. Tecrübelerden yola cıkıoruz. Kliniklerle görüsmeler yapıyoruz. Hangısıne gıtcegımıze kendımız karar verıyoruz. Zazam yasadıklarını paylastı.
Bu cok normal.
Vallahı cok zor bunu yasayanlar anlıyor. Ben daha hıc donosyon yapmadım ve tümm klınıklerle görüstüm. Aklıma neresı yattıysa orayla baslıcam.
Klınıklerde yasanmıslar tedavı süresi olumlu olumsuz tecrubelerin paylasılması gayet normal..
Ve bunu yıllardır yapıoruz burda paylasıoruz.Ben bu tedavılere ılk basladıgım sene 2006 yılıydı tüp bebek ve sene 2020 olmus ve halen burdayım.Tabıkı sorca klınık nedır malıyetı nedır ve sonra klınıkle görüsces. Yapmayın allah askına yasanılan ıyı kotu herseyın paylasılması taraftarıyım. Hop dıyemı gıtcez tedavıye . Onca yıkılan hayaller maddı manevı bıten tükenen arkadaslar gördükkıbrısa gıdıp negatıv dönenler Rabbım kımsenın emegını bosa cıkarmasın. Paylasalım ve bırbırımıze destek cıkalım.
Ben embriliyog özlem hanımla konuştum hep o vardı yaniKuzum benim embriliyog mesut beydi o doğru öbür hanım efendiyi hiç görmedim
Bana denk gelmedi canim ben mesut beyi gördüğüm için onu hiç görmedim daha doğrusu dikkat etmedim canim amma cahilim hicde sormadım vallahi ben bi tane embriliyog var zannediyodumBen embriliyog özlem hanımla konuştum hep o vardı yani![]()
Benım bıldıgım ikisi beraber calışıyo canım ama özlem hanımla baya biz telde konuştuk sagolsun cok yardımcı olduBana denk gelmedi canim ben mesut beyi gördüğüm için onu hiç görmedim daha doğrusu dikkat etmedim canim amma cahilim hicde sormadım vallahi ben bi tane embriliyog var zannediyodum![]()
çok komik bu devir de gelen ihtara bak? Sanki kazen sanal alemden toprak satın almış bizi de minnetle tutuyor. Unutmayın ki bu siteyi takip eden yorumlayan bizler olmasak SİZLER BİR HİÇSİNİZ,YANİ ASLINDA SANALSINIZ! şimdi canın istiyorsa sil üyeliği
Ben hemşire meltem bide enes bey vardı gynolife da ceren hn cansu hn vardı araç transfer de bunlarla hep irtibat kurdum başka hatırladığım isim yokBenım bıldıgım ikisi beraber calışıyo canım ama özlem hanımla baya biz telde konuştuk sagolsun cok yardımcı oldu☺ Yumurta toplamama da ozlem hanım girdi
Bence yapilan uyari cok gereksiz ve anlamsiz ......
Benm farklı bı konum vardı embrıyologla gorusturduler, sperm secımınde cmv pozıtıf vardı onun içinde gorusturduler sonra bnde cmv pozitif cıktım zatenBen hemşire meltem bide enes bey vardı gynolife da ceren hn cansu hn vardı araç transfer de bunlarla hep irtibat kurdum başka hatırladığım isim yok