çok komik bu devir de gelen ihtara bak? Sanki kazen sanal alemden toprak satın almış bizi de minnetle tutuyor. Unutmayın ki bu siteyi takip eden yorumlayan bizler olmasak SİZLER BİR HİÇSİNİZ,YANİ ASLINDA SANALSINIZ! şimdi canın istiyorsa sil üyeliği
Olumlu, olumsuz deneyimlerini okumak en doğal hakkımız eğer bunlari paylaşmazsalar ne işleri var burda???
Bazı kurumlar var sahtekarlar belli , çoğu kurum PARAGÖZ VE UMUT TACİRİ. Söylemekte mi suç?

Yazdıklarımdan bunu anladıysanız ciddi anlama sorununuz var. Ben içinizde ki umut tacirlerinden bahsediyorum !

Benimde yorumum silinmiş. Pes valla

İnşallah gecer bu salgın bızım nısan 24 ☺

Bahsi geçen şuraya gidin mesajından alıntı yaptıysanız yorumunuz silinmiştir.

Bence herkes gittiği kliniği olumlu olumsuz paylasması cok normal. Bızlere faydası olmasının neyı anormal pek anlamadım. Tedavı ıcın bılmedıgımız bir yere gıdecegız burda herseyı ögrenıyoruz. Tecrübelerden yola cıkıoruz. Kliniklerle görüsmeler yapıyoruz. Hangısıne gıtcegımıze kendımız karar verıyoruz. Zazam yasadıklarını paylastı.
Bu cok normal.
Vallahı cok zor bunu yasayanlar anlıyor. Ben daha hıc donosyon yapmadım ve tümm klınıklerle görüstüm. Aklıma neresı yattıysa orayla baslıcam.
Klınıklerde yasanmıslar tedavı süresi olumlu olumsuz tecrubelerin paylasılması gayet normal..
Ve bunu yıllardır yapıoruz burda paylasıoruz.Ben bu tedavılere ılk basladıgım sene 2006 yılıydı tüp bebek ve sene 2020 olmus ve halen burdayım.Tabıkı sorca klınık nedır malıyetı nedır ve sonra klınıkle görüsces. Yapmayın allah askına yasanılan ıyı kotu herseyın paylasılması taraftarıyım. Hop dıyemı gıtcez tedavıye . Onca yıkılan hayaller maddı manevı bıten tükenen arkadaslar gördük😔😔 kıbrısa gıdıp negatıv dönenler Rabbım kımsenın emegını bosa cıkarmasın. Paylasalım ve bırbırımıze destek cıkalım.

Benim yazdıklarımda sıkıntı mı var ? Ben yaşadığınız olumsuzlukları yazmayın diye bir cümle mi kurdum ?

Yoksa yaşadığınız süreci anlatın mı dedim ?

Dönüp 2 kez okudum yazdıklarımı mesajım çok net ;

- Hiç bir merkez bizim ismimizi kullanarak indirim yapamaz.
- Hiç bir merkez burada X üyenin adı verilmesi ile bir indirim yapmaz.

Eğer bizim adımızı verip indirim alıyorsanız bundan biz komisyon alıyoruz demektir. X üyenin adı verilip indirim alınıyorsa o kişinin mutlaka menfaati vardır.

Hiç bir mesajımda olumsuz yorum yazmayın demedim sizleri yönlendirenlere söyleyin sizi salak yerine koymuş olabilir ama bizi koyamaz. Bu kadar hırs yapılması acaba çıkarlarına ters düşmemiz mi ?

Yazdıklarımı iyi okuyun ;

- BURADA TECRÜBELERİNİZİ İYİSİ KÖTÜSÜ İLE PAYLAŞIN
- BU PAYLAŞIMLARINIZ DA KURUMLARA KİŞİLERE HAKARET EDEMEZSİNİZ
- BU KURUM VE KİŞİLERE PARAGÖZ'de DİYEMEZSİNİZ DİĞER MERKEZ BU İŞİ BEDAVAYA YAPMIYOR. ORADA NEGATİF SONUÇ ALIRSANIZ ORASI DA PARAGÖZ MÜ OLACAK.

Tekrar tekrar yazıyor ; YAŞADIĞINIZ SÜRECİ YAZIN ! OLUMLU YA DA OLUMSUZ

Ben embriliyog özlem hanımla konuştum hep o vardı yani☺️
Bana denk gelmedi canim ben mesut beyi gördüğüm için onu hiç görmedim daha doğrusu dikkat etmedim canim amma cahilim hicde sormadım vallahi ben bi tane embriliyog var zannediyodum😁😁😁😁

Benim görüştüğüm gittiğimde bizi karşılayan tup bebek koordinatorude başkasıydı

Bana denk gelmedi canim ben mesut beyi gördüğüm için onu hiç görmedim daha doğrusu dikkat etmedim canim amma cahilim hicde sormadım vallahi ben bi tane embriliyog var zannediyodum😁😁😁😁
Benım bıldıgım ikisi beraber calışıyo canım ama özlem hanımla baya biz telde konuştuk sagolsun cok yardımcı oldu☺️ Yumurta toplamama da ozlem hanım girdi

çok komik bu devir de gelen ihtara bak? Sanki kazen sanal alemden toprak satın almış bizi de minnetle tutuyor. Unutmayın ki bu siteyi takip eden yorumlayan bizler olmasak SİZLER BİR HİÇSİNİZ,YANİ ASLINDA SANALSINIZ! şimdi canın istiyorsa sil üyeliği

İşte biraz zeka olsa bu cümleyi kurmazsınız ama lanet olsun ki zeka eşit dağıtılan bir şey değil.
Bende bu yüzden en çok konuda yorumu olan üyeyi siteden attım değil mi ?

Benım bıldıgım ikisi beraber calışıyo canım ama özlem hanımla baya biz telde konuştuk sagolsun cok yardımcı oldu☺ Yumurta toplamama da ozlem hanım girdi
Ben hemşire meltem bide enes bey vardı gynolife da ceren hn cansu hn vardı araç transfer de bunlarla hep irtibat kurdum başka hatırladığım isim yok

Bence yapilan uyari cok gereksiz ve anlamsiz ......

gelelim sana aşağıda ki mesajı yazıp;

Kisa surece modorotor hanimefendiden ozur mesajini bekliyorum aksi takdiede bu platforma cok sevdiyim arkadaslarm oldugu halde bidaha girmiycem!

diye mesaj yazıp 2. üyeliği alıp geldin .... Senden asla özür dilemedik, hala yeni üyelikle sitedesin. Enteresan....

Kabul üslubum çok kaba, kabul üslup orantısız ama beni asla komisyoncular ile karıştırmayın, yazdıklarımı tersten okumayın. Benden bu kadar, her kim üyeliğini iptal etmek istiyorsa bana yazsın seve seve üyelik iptali yaparım.

başlığı konu dışı mesajlar ile rahatsız ettiğim için diğer üyelerden özrü dilerim.

Son olarak @Arya_Pdr lütfen mesajımı beğenmeyin sonra komisyoncu abla benim mesajımı beğenenleri beni destekleyenleri bir merkezin adamı olarak dile getiriyor. Az önce telefonda böyle bir suçlamada bulundu.

Yildiz olmuş gerçekten gynolife çünkü adres de aynı acaba neden öyle oldu merak ettim neyse onu işaretleyelim bari napalim

son son son diyorum ama şunu da ekliyeyim, iyi niyetle bir anket ekledim orada neden Gürcistan yokmuş, Ukrayna neden yokmuş, X merkez neden yokmuş dendi.

ben merkezleri bilmem donasyon merkezleri diye arattım çıkanları da ALFABETİK olarak ekledim.

baktım rahatsızlık var kaldırdım hepsini...

Verirseniz merkez isimlerini yeniden ekleriz.

Ben hemşire meltem bide enes bey vardı gynolife da ceren hn cansu hn vardı araç transfer de bunlarla hep irtibat kurdum başka hatırladığım isim yok
Benm farklı bı konum vardı embrıyologla gorusturduler, sperm secımınde cmv pozıtıf vardı onun içinde gorusturduler sonra bnde cmv pozitif cıktım zaten☺️ Ordan tanıstım embrıyologla

Back
X