- 8 Ağustos 2017
- 540
- 1.236
- 63
Tek grsdugum gittiğim ve hamile kaldığım çok şükür gynolife o da yıldız olmuş başka hiç bir merkez hakkın da bilgim yok ne gittim ne grstumVerirseniz merkez isimlerini yeniden ekleriz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek grsdugum gittiğim ve hamile kaldığım çok şükür gynolife o da yıldız olmuş başka hiç bir merkez hakkın da bilgim yok ne gittim ne grstumVerirseniz merkez isimlerini yeniden ekleriz.
Aynen enis bey var cok yardımcı oldu sagolsunBenm farklı bı konum vardı embrıyologla gorusturduler, sperm secımınde cmv pozıtıf vardı onun içinde gorusturduler sonra bnde cmv pozitif cıktım zaten☺ Ordan tanıstım embrıyologla
Acaba yeniden eklemenız mumkun mu?Verirseniz merkez isimlerini yeniden ekleriz.
Acaba yeniden eklemenız mumkun mu?![]()
Reklamları düşüyo sayfama yıldız tüp bebek diye merak edip baktım gynolife ın ekibi vardı murat bey vs. Siz de bakın görceksiniz.Ben bugün konuştum bahsetmediler?
Siz nerden öğrendiniz?
British Tüp Bebek Merkezi Doğuş Tüp Bebek Merkezi Dr.HiT Dünya Tüp Bebek Merkezi Eurocare IVF Tüp Bebek Merkezi Gynolife Tüp Bebek Merkezi Ivox Tüp Bebek Merkezi MiracleIVF Tüp Bebek Merkezi
ukrayna var nadıya klinik şu an benim tedavi görecegim merkezeksik var mı ?
ukrayna var nadıya klinik şu an benim tedavi görecegim merkez
ukrayna kiev nadiya klinika adı buismi ?
Benim hakkımda herkes istediği düşünceye sahip olabilir. Profilime girip eski mesajlarımı da okuyabilirsiniz. Ancak bir merkeze sürekli müşteri gönderirseniz, bundan kazanç sağlarsanız, bu durum hiç etik bir davranış olmaz. Burada sessizce takip edip tekrar başlamak için para biriktirirken, iftira atanlara, kişi kendinden bilir işi, demek istiyorum. Ayrıca sadece Kıbrıs değil birçok alternatif var. Azerbaycan, Ukrayna, Gürcistan, İspanya vs. maddi açıdan, donör özellikleri vs açısından farklılıklar oluyor. Umarım bir an önce bebeklerimize kavuşuruz. Public bir sayfa ve amacına uygun, bilgi dolu içerikler var. Son derece faydalı, çaresi kalmayan infertilite sorunu olan bizler için. Kazen bey açıklamalar ve forum sayfası için teşekkür ederim.Son olarak @Arya_Pdr lütfen mesajımı beğenmeyin sonra komisyoncu abla benim mesajımı beğenenleri beni destekleyenleri bir merkezin adamı olarak dile getiriyor. Az önce telefonda böyle bir suçlamada bulundu.
Denediğim merkez Ukrayna biotexcom merkez adı, düşükle sonuçlandı. Gürcistan Batumi merkezin adı, birçok arkadaşım da bebeklerini kucaklarına aldılareksik var mı ?
gürcistan atlas klnik var daha önce 3 kez deneyıp negatif aldıgım merkezDenediğim merkez Ukrayna biotexcom merkez adı, düşükle sonuçlandı. Gürcistan Batumi merkezin adı, birçok arkadaşım da bebeklerini kucaklarına aldılar
Canis bende enis beyle irtibat halindeyim ona yazıyorum whatsuptan gynolife halkla iliskiler yaziyodu kaldirmis yaziyi tekrar sorup ogrenirim cansu hanimda transfer icin irtibat kuruyodum bendeBen hemşire meltem bide enes bey vardı gynolife da ceren hn cansu hn vardı araç transfer de bunlarla hep irtibat kurdum başka hatırladığım isim yok
Yavrucum bizimki gayet normal seyler! Burda hastanelerin pazarlamacilari varmis demek zaza hakliymis sikayet olmus iste kabak gibi belli!!
Isine gelmeyenler posta koyuyor baksana!
Yazik gercekten burda dusunce ve davranis ozgurlugu kisitlamasi yok mu?
Teşekkür ederiz yardımlarınız için. Daha önce tüp bebek sürecinde buna benzer bir olay olmuştu bir tüp bebek merkezi ile ilgili, o zaman da bu platformdan yazmıştım yorumlarımı ama herkes bana karşı gelmişti, hatta benim onlara iftira attığımı söylemişlerdi. Sonra siz girdiniz devreye ve reklam amaçlı açılan hesaplar kapandı hatta daha da ötesi o merkez kapandılanet olsun hep haklı çıkıyorum.... nefret ediyorum kendimden .......
Bu üye ne yapıyor size anlatayım, 40 + başlığı ve buraya takıp bu süreçte olduğunu bir güzel anlatmış. Dile kolay 2000 mesaj ve 3 yıllık üye ! Bizimde gözümüzden kaçmış, Bakü'de yer alan merkezden bir asistanı diye özelden kendi numarasını vermiş insanlara. Bu konu ile tanışmam da zaten bu mesajdan oldu. Üyenin biri yahu bu kadın bana bir baküden asistan numarası verdi ama çelişkiler var diyince bu hesabı formalite icabı sanki zaza ile kavga ediyormuş gibi kapadık. Amacımız bize sms atması ve o attığı SMS'in hangi numaradan geldiğini yakalamaktı.
Eğer asistanın numarası ile üyelik aktivasyon numarası aynı telefon ise bingo !
Ve az önce üyeliğim neden kapatıldı diye bize sms attı bilin bakalım asistanın telefonu ile aynı mı değil mi ?
tabii ki aynı ! BİNGO
Teşekkür ederiz yardımlarınız için. Daha önce tüp bebek sürecinde buna benzer bir olay olmuştu bir tüp bebek merkezi ile ilgili, o zaman da bu platformdan yazmıştım yorumlarımı ama herkes bana karşı gelmişti, hatta benim onlara iftira attığımı söylemişlerdi. Sonra siz girdiniz devreye ve reklam amaçlı açılan hesaplar kapandı hatta daha da ötesi o merkez kapandıtabi ben bilmediğimden işlem yaptırmış oldum ama yaşanacak varmış, ne denir ki... benim yanlış anlamayın ama anlamadığım şu, siz zazayı uzun süredir tanıyorsunuz, burda fake hesapları yakalamak için birlikte plan yapmanızdan da anlıyorum bunu. Geçmiş sayfalara bakınca birkaç kere daha reklam amaçlı diye suçlamalara maruz kalmış ama hep sonrasında dönüş olmuş yani biraz haksızlık yapılmış sanki kendisine... şimdi de aynı durum var insanların kafasını karıştırıp, sonra biz yanlış anlamışız denilmesi de bizler üzerinde çok olumsuz bir etki bırakıyor ister istemez. Zazanın reklam amaçlı olduğunu düşünmeyenlerdenim , umarım da yanılmam.