lanet olsun hep haklı çıkıyorum.... nefret ediyorum kendimden .......

Bu üye ne yapıyor size anlatayım, 40 + başlığı ve buraya takıp bu süreçte olduğunu bir güzel anlatmış. Dile kolay 2000 mesaj ve 3 yıllık üye ! Bizimde gözümüzden kaçmış, Bakü'de yer alan merkezden bir asistanı diye özelden kendi numarasını vermiş insanlara. Bu konu ile tanışmam da zaten bu mesajdan oldu. Üyenin biri yahu bu kadın bana bir baküden asistan numarası verdi ama çelişkiler var diyince bu hesabı formalite icabı sanki zaza ile kavga ediyormuş gibi kapadık. Amacımız bize sms atması ve o attığı SMS'in hangi numaradan geldiğini yakalamaktı.

Eğer asistanın numarası ile üyelik aktivasyon numarası aynı telefon ise bingo !

Ve az önce üyeliğim neden kapatıldı diye bize sms attı bilin bakalım asistanın telefonu ile aynı mı değil mi ?

tabii ki aynı ! BİNGO
Sizi tebrik ederim adeta Sherlock Holmes gibi araştıra yapmışsınız 👏🏻👏🏻😊 Nesaybu nun böyle olabileceğini tahmin etmezdim. Burada yardımcı olanlara çok teşekkürler ama çıkar amacı gütmeden yapanlara... Kimse topiğin sahibi değil, hepimiz bir şeyler öğrenmek ve paylaşmak için buradayız. Sadece nick lerimizi biliyoruz. Bir üyenin 6 7 kez British deneme ve negatifine rağmen 1 olumsuz yorum yapmayıp aksine orayı eleştirenlere, ağzının payını verip, Hitte birkaç başarısız deneme sonrası yerin dibine batırması kafamı karıştırmıştı. Ayrıca hit ile alakam yok, reklam sanmayın, orada denemeyi düşünmüyorum da. Ne diyelim reklam yapanlara lanet olsun!!!! Bu benim düşüncem isteyen istediği üyeyi kutsayabilir veya eleştirebilir, sağlıkla kalın.

Sizi tebrik ederim adeta Sherlock Holmes gibi araştıra yapmışsınız 👏🏻👏🏻😊 Nesaybu nun böyle olabileceğini tahmin etmezdim. Burada yardımcı olanlara çok teşekkürler ama çıkar amacı gütmeden yapanlara... Kimse topiğin sahibi değil, hepimiz bir şeyler öğrenmek ve paylaşmak için buradayız. Sadece nick lerimizi biliyoruz. Zazanın 6 7 kez British deneme ve negatifine rağmen 1 olumsuz yorum yapmayıp aksine orayı eleştirenlere, ağzının payını verip, Hitte birkaç başarısız deneme sonrası yerin dibine batırması kafamı karıştırmıştı. Ayrıca hit ile alakam yok, reklam sanmayın, orada denemeyi düşünmüyorum da. Ne diyelim reklam yapanlara lanet olsun!!!! Bu benim düşüncem isteyen istediği üyeyi kutsayabilir veya eleştirebilir, sağlıkla kalın.

evet Zaza'da ki sorun o iyiye iyi ama kötü tecrübe yaşadıysa ondan kötüsü yok. Beni bile telefonda X merkezin kuklası olmakla suçladı.

Telefonda da izah ettim, kimsenin avukatı değilim ama hiç bir hekim başarı oranını düşürmek için aaa bu denemede olmasında ikincide veya üçüncüde tutsun demez.

Çoğunuz bu düşünceye sahip. Bilerek 2,3 deneme yaptırıyor amaçları para diyorsunuz ama başarı oranı düşüyor ve hiç biri bunu istemez.

Ya da ben çok iyimserim ama yeniliyorum kafası çalışan hiç bir doktor bu operasyon olumsuz sonuçlansın diye işlem YAPMAZ

evet Zaza'da ki sorun o iyiye iyi ama kötü tecrübe yaşadıysa ondan kötüsü yok. Beni bile telefonda X merkezin kuklası olmakla suçladı.

Telefonda da izah ettim, kimsenin avukatı değilim ama hiç bir hekim başarı oranını düşürmek için aaa bu denemede olmasında ikincide veya üçüncüde tutsun demez.

Çoğunuz bu düşünceye sahip. Bilerek 2,3 deneme yaptırıyor amaçları para diyorsunuz ama başarı oranı düşüyor ve hiç biri bunu istemez.

Ya da ben çok iyimserim ama yeniliyorum kafası çalışan hiç bir doktor bu operasyon olumsuz sonuçlansın diye işlem YAPMAZ
Sizin bir merkezle ilginizin olmasını düşünmesi bile komik ve anlamsız :) sonuç olarak kadınlar kulübünün bir merkez ile anlaşması yok. Her merkez eleştirilebilir “British” de dahil. Çoğu merkezin başarı oranları neredeyse aynı. Merdiven altı diye tabir edilen merkezler de dahi başarı elde edilebilir. Umarım herkes gönlünün yattığı merkezde başarıyı yakalar. Reklam yapan büyük vebal alır.

Çok çok üzüldüm..nesaybu bunu nasıl yapar..okuyorsa şu an bunu soruyorum ona gece nasıl uyuyorsun????burda en son çare olarak donsayona yönelen bu uğurda maddi manevi her türlü fedakarlığı yapan güzel yürekli Kadınlarla dalga mı geçiyorsunuz..dünyanın çivisi çıktı..iyilik doğruluk güzellik nerde??? Ben iki bebeğime kavuşmama rağmen bir kez bile benim merkeze gidin demedim okuyun binlerce mesajımı bir kez demedim demem..ben 3.de kavuştum belki başka merkez olsa ilkinde olurdu bilemem...nasıl tavsiye edilir zaten vebal alınır mı??her zaman söyledim doğru olan okuyup kendi içine sineni seçmek . Kazen Kazen size dikkatinize Özeniniz için çok teşekkür ederim bu sayfa inanılmaz önemli..donasypnla ilgili Türkiye’deki tek veri bankası..dolayısıyla çok çok önemli..takip etmeniz aradaki virüsleri yok etmeniz sayfayı daha güvenilir klıyor..ama Zaza konusu.. yüz yüze göremesem de özel hayatımızda da görüşüyoruz indirim almaya çalışması sizin bakış açınızla baktığımda yanlış ama İnan’ın asla çıkar ya da art niyet yok..hepimize çok çok desteği olan zaman en çile çeken aramızdaki..gerçi siz de üyeliğe geri almışsınız ama kendi adıma oma güvendiğimi ve sevdiğimi belirtme ihtiyacı duydum..son olarak da bu sayfada eğer merkezlerden biri varsa asistan doktor her kimse Allah’a havale ediyorum...biz burda içimizi döküyoruz ben bir sürü insana bebeklerimin fotolarını attım Umut olsun diye...hwr geçen gün insanlıpa olm inancımı yitiriyorum..

Çok çok üzüldüm..nesaybu bunu nasıl yapar..okuyorsa şu an bunu soruyorum ona gece nasıl uyuyorsun????burda en son çare olarak donsayona yönelen bu uğurda maddi manevi her türlü fedakarlığı yapan güzel yürekli Kadınlarla dalga mı geçiyorsunuz..dünyanın çivisi çıktı..iyilik doğruluk güzellik nerde??? Ben iki bebeğime kavuşmama rağmen bir kez bile benim merkeze gidin demedim okuyun binlerce mesajımı bir kez demedim demem..ben 3.de kavuştum belki başka merkez olsa ilkinde olurdu bilemem...nasıl tavsiye edilir zaten vebal alınır mı??her zaman söyledim doğru olan okuyup kendi içine sineni seçmek . Kazen Kazen size dikkatinize Özeniniz için çok teşekkür ederim bu sayfa inanılmaz önemli..donasypnla ilgili Türkiye’deki tek veri bankası..dolayısıyla çok çok önemli..takip etmeniz aradaki virüsleri yok etmeniz sayfayı daha güvenilir klıyor..ama Zaza konusu.. yüz yüze göremesem de özel hayatımızda da görüşüyoruz indirim almaya çalışması sizin bakış açınızla baktığımda yanlış ama İnan’ın asla çıkar ya da art niyet yok..hepimize çok çok desteği olan zaman en çile çeken aramızdaki..gerçi siz de üyeliğe geri almışsınız ama kendi adıma oma güvendiğimi ve sevdiğimi belirtme ihtiyacı duydum..son olarak da bu sayfada eğer merkezlerden biri varsa asistan doktor her kimse Allah’a havale ediyorum...biz burda içimizi döküyoruz ben bir sürü insana bebeklerimin fotolarını attım Umut olsun diye...hwr geçen gün insanlıpa olm inancımı yitiriyorum..
Canım benim yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum.

Baya olaylar olmuş ben girmeyeli.zaza için çok üzüldüm şahsen bizlere hep yardımcı olduğunu düşünüyorum.Yılmadan herkesle ilgilendi.reklam ve tavsiye konularına gelince zaza reklam yapan biri değildi kesinlikle ama başka arkadaşların çok reklam yaptığını farketmiştim.ilk sayfaları okurken hatta ben de neysabu arkadaşın asistan olduğunu düşünmüştüm çünkü herkesi bakü ye yönlendiriyordu ama sonradan paylaşımlarını hep takip ediyordum ilk negatif almıştı.sonra bir daha denedi şimdi hamileydi.ve o da bizlere tavsiyelerde bulunuyordu herhalde ön yargılı davranmışım ben diye düşündüm.şimdi aklım karıştı ya.asistanmıymış neysabu? Peki hamileliği baya da olmuştu hepsi numaramıymış!! Eee biz şimdi kime güveneceğiz?? Ben şahsen ilk denememde ikizlere hamile kaldım ama hiç kimseye tavsiyede bulunmadım çünkü ben karar verirken iç sesimi dinledim de gittim o merkeze.yine de o merekeze git buraya gitme demek bana düşmez.sadece tecrübeler paylaşılmalı

Canis bende enis beyle irtibat halindeyim ona yazıyorum whatsuptan gynolife halkla iliskiler yaziyodu kaldirmis yaziyi tekrar sorup ogrenirim cansu hanimda transfer icin irtibat kuruyodum bende
Ozman bi değişiklikler olmuş muhakkak ekip ve isim olarak

Yaa benim de jeton yeni düştü ben hiç anlamamışım bu olayları, şimdi hamileyim ve hergün neredeyse buraya bakıyorum çünkü bubsayfada olanların iç dünyasını anlıyorum diye valla kendimi bile kötü hissettim acaba bizden de şüphe duyulur mu diye gerçi kimseyi asla bir yere yönlendirmek çünkü vebal bin şükür, benim ki ilkin de oldu ama herkesin sorunu farklı ya tavsiye ettiğin kişinin olmazsa valla vicdan azabından kahrolurum bu konu çok başka çünkü ben mi cok duygusalım, bazıları çok mu vicdansız ne bilim yoksa ben hamile kaldım diye hiç mi bu sayfaya girmemeliyim ben bile kötü hissettim, ama mücadele eden arkadaşlarım bütün test tahlillerinizi yapın hazırlayın snr sabırla her merkezle grsun yüreğimizin sesini dinleyin, deneme suretindekiler bunları okudukça ne kdr kafası karisiyodur

Benim zaza74 adli kullaniciylâ bir takim konusmalarim oldu ve cogu katilimcilarda ondan tana olarak bana uyari falan gb yazilar yazdi iyi ki bunlari fark edip yazdiniz gercekten tesekkur ederimmm kendi adima size
Erkekmisin,kadınmısın
Evlimisin,bekarmısın,Allah biliyor
Ama özelden benden özür dileyib,temizlikçilik yaptığını,örgü örüp para kazandığını söyleyip duygu sömürüsü yapıb,burda farklı suratla çıkman artık ne olduğunu belli etin
Eğer ki hakikaten kalbin evlat hasretiyle yanan kadınsan,o zaman bir kere dene ve bu yoldan geçen kadınlar nasıl acı çektiyini gör sonra konuş

Nesaybu diye bir üye vardı. Bakuyu övüp duruyordu. Cok belliydi aslında reklam yaptığı ama çok sabırlı davranıp 1 negatiften sonra sahte gebeliğini ilan ettiği için kondurmak zordu.
Evet gerçekten belliydi benim adımı ver diyende oydu yazık bu vebale nasıl girer insan heleki bu hassas konuda umut tacirciliginden baska bişey değil .

Kazen daha açık nasıl yazabilir? Kimse bir merkeze gidip kadınlar kulübünden geldim, indirim yapacakmışsınız dememesi lazım diyor. Bunun cezası var diyor. Bir merkeze gidip ......... üye aracılığıyla size başvuru yapıyorum demeyin diye uyarıyor. Uyarı çok açık ve net. Elbette deneyimlerimizi olumlu, olumsuz paylaşacağız bunda bir beis yok. Herkes araştırıp uygun olan merkezi seçecektir. Bir de anket kısmı yalnızca Kıbrıs merkezleri var. Gürcistan, Ukrayna, Azerbaycan, İspanya vs merkezleri de var. Nereye başvurmalıyız düzeltmek için.
Ayra seni yakından tanımıyorum,ama çok ilgimi çekiyor senin bana olan negativ bakışın
İndirimi ben nerdeyse bir kaç merkezle konuşurken burda her kes için istedim
Britishten olumlu onay aldım bir sene önce.bunlar hepsi sizin için.hata eylülde ukraynada nadiya klinikte kendim bir yana kadınlar klübü için ruslarla yalvar yakar indirim istiyordum
Bir kez olsun bizim için sen biotex koma indirim istedinm?tabii ki de yok.ancak kendine müslüman .
Sen beni Seceyden son ve benim kişiliyimi o sana anlatır.British benim amcamın oğlunun merkezi değil.beni senden,seni benden iyi kim anlar.
Ben bir kaç kez yazmıştım britishte olmasa kiyeve biotexcoma gidicem.
Neden bu kadar bana gıcık kaptığını anlamadım
Benim senelerdir ne acılar çektiyimi biliyorsun
Sende düşük yaptın
Bizi biz anlarız başkası değil

Kibrisa gideek olan arkadasalarimin dikkatine
14/03/2020 saat 02:00 itibarıyla 01/04/2020 tarihine kadar, kara, deniz ve hava sınır kapılarından Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne sadece KKTC vatandaşları ve ülkemizde yasal izinli bulunan kişiler girebilecektir. Bunun dışında kalan kişilerin KKTC’ye girişleri 01/04/2020 tarihine kadar yasaklanmıştır.
Hangi ülkeden geldiğine bakılmaksızın, kara, deniz ve hava kapılarından ülkemize giren vatandaşlarımız ve yasal izinli kimseler 14 gün süre ile evlerinde izlem ve kontrol altında kalacaklardır.
Süpersin
Kıbrısın tüm haberlerini ilk senden duyuyoruz 👍

ukrayna var nadıya klinik şu an benim tedavi görecegim merkez
Bir hafta önce ordan benide aradılar neden gelmediniz diye
Dedim indirim istedim önemsemediniz
Senide söyledim burdan katıldığını
Merkez müdürüne yine mesaj at dediler
Ama inan çok yoğun bir haftam oldu yazamadım

Zaza burada hesap sorar gibi yazamazsın. Herkes seni sevmek zorunda değil, herkes seninle aynı fikirde olmak zorunda değil. Burada ki üyelerden şüphelendin ama sana 40+ başlığı şikâyetçi oldu dedim. Israrla insanları fırçalar gibi konuşuyorsun. 1 hafta istirahat sana iyi gelecektir.

Nesaybu diye bir üye vardı. Bakuyu övüp duruyordu. Cok belliydi aslında reklam yaptığı ama çok sabırlı davranıp 1 negatiften sonra sahte gebeliğini ilan ettiği için kondurmak zordu.
Hâlâ olanları ağzım açık izliyorum şoktayim hala inanamiyorum boyle bise olduğuna

Burada hastanenin pazarlamacılar varmış derken kendinden bahsetmiş.

Emin olmasam böyle bir cümle kurmam, bu üyeye aldanıp Azerbaycan'a gidenlere geçmiş olsun. Bu konuda bize yardımcı olup bu üyeyi yakalatan arkadaşa teşekkür ederiz.

Selamlar. Azerbaycana a gidenler için geçmiş olsun derken ne demek istiyorsunuz. Biz gittik. Olumlu sonuçta aldık.?

Back
X