Yeter artık son kez yorum yazıyorum bıktırdı bu konu. Ortada garip ve etik olmayan durumu gözlemledim paylaştım. British kutsalınız sizin ve eleştirtmiyorsunuz. Belki o merkez mükemmel ama sizin yapay algınız beni o merkezden itti. Bir de
Kazen
bir merkez ile anlaşma yapılması kanunen yasak diye seni geçen yıl uyardı, üstüne ceza da yedin. Akıllanmadın, üstüne üstlük bana biotex ten kk adına indirim istedin mi diye sorma cesaretini buluyorsun kendinde?? Komisyoncu muyuz ya da ilaç mümessili miyiz de merkezlerle hasta gönderme anlaşması yapalım? Beni kişisel tanıman önemli değil, benim de seni tanımam önemli değil. Bizleri çocuk ya da aptal yerine koymanız yanlış. 6 7 kez negatif aldınız British tek bir olumsuz yorumunuz yok, nasıl objektiflik bu? Belki size özel (maddi-manevi) farklı politikaları var bilemem (ki o da hakkınız olabilir). Ama bunu hasta göndererek yaptığınızda vebal alırsınız. Aynı acıları yaşadık ama bu demek değil ki yanlışları onaylayacağız. Yine de en içten diliyorum bir an önce bebeğini sağlıkla, kucağına al. Forumun kuralları var, merkezle anlaşma yapıp hasta gönderemezsin. Belki de insanlar bundan anlıyordur, biri tarafından yönlendirilmek istiyordur. Benim bakış açım yanlış da olabilir. O halde herkese iyi forumlar dilerim.