Aman zaza çok dikkat et kendine, sizler hep birebir muhattapsınız Allah korusun. Yalnız memelerin gölgesi kısmına çok güldüm 😂. Dün beni gynolife tan aradılar, tedaviyi sordular. Ben hem britishle hem diğeriyle görüşüyordum kafamda soru işareti olmasın diye. Hatta martta eşimle gidip merkezleri yerinde görecektik güya ama kısmet olmadı. Burdan okuduğuma dayanarak önce yıldız tüp bebeği sordum o bizim şubemiz gibi düşünün dediler. İkinci olarak da euro çok arttı bu durumda siz fiyatı biraz daha düşürebilir misiniz çünkü bu çok fazla ve ani bir artış oldu dedim. Kız beni anlamak istemez gibi bizim fiyatlarımız sabit demeye devam etti. Arkadaş senin sabit de euro sabit değil o ne olacak? Bu durum şu youtube a düşen videoya benziyor. Adama benzine zam geldi diyorlar, ben hep 50 liralık alıyorum diyorya durum aynı o😄
Merhaba . Bu gün bende gynolife ile görüştüm . Fiyat politikanizda bi değişiklik olucak mı dedim. Yönetim bu konuyla ilgili indirim düşünur mü dedim ısrarla. Görüştüğüm bayan hayır fiyatta bi değişiklik yapmıycaz dedi. Allah sonumuzu hayır etsin

Aman zaza çok dikkat et kendine, sizler hep birebir muhattapsınız Allah korusun. Yalnız memelerin gölgesi kısmına çok güldüm 😂. Dün beni gynolife tan aradılar, tedaviyi sordular. Ben hem britishle hem diğeriyle görüşüyordum kafamda soru işareti olmasın diye. Hatta martta eşimle gidip merkezleri yerinde görecektik güya ama kısmet olmadı. Burdan okuduğuma dayanarak önce yıldız tüp bebeği sordum o bizim şubemiz gibi düşünün dediler. İkinci olarak da euro çok arttı bu durumda siz fiyatı biraz daha düşürebilir misiniz çünkü bu çok fazla ve ani bir artış oldu dedim. Kız beni anlamak istemez gibi bizim fiyatlarımız sabit demeye devam etti. Arkadaş senin sabit de euro sabit değil o ne olacak? Bu durum şu youtube a düşen videoya benziyor. Adama benzine zam geldi diyorlar, ben hep 50 liralık alıyorum diyorya durum aynı o😄
Memelerde bu senelerdir kullandığım hormonlar sayesinde pamelanın memelerine dönmüş ya😂😂
İnşallah hepiniz iyisiniz
Bir zaman eskilerde 3 sene önce böyle hızla artınca dolar euro,o zamanlarda indirim istenildi yapmadılar
Ama gynolife bazı hastalara indirim yaptığını ben biliyorum

Memelerde bu senelerdir kullandığım hormonlar sayesinde pamelanın memelerine dönmüş ya😂😂
İnşallah hepiniz iyisiniz
Bir zaman eskilerde 3 sene önce böyle hızla artınca dolar euro,o zamanlarda indirim istenildi yapmadılar
Ama gynolife bazı hastalara indirim yaptığını ben biliyorum
Evet canim yapıyor ısrarla 4 defa tekrarlayınca 5500 den 4500 yaptirmistim ben.

Kızlar kaç gündür sırt ağrısından şikayetim vardı
Biliyorsunuz eczane hastaneden beter olmuş,son dönem çok insan geliyor,hele ki bu maske olayından sonra akın var
Bugün bile korona tedavisi görüp hastaneden çıkan 2 hastamıza hizmet verdim.
Bugün akşam eşim hastaneye götürdü beni kan testi ve röntgen yaptılar.kan temiz röntgende leke gördüler ak citerde.acil mr çektiler.neler yaşadığımı anlatamam.kesin korona virüse yakalandım dedim
Çok şükür mr sonucum temiz çıktı
Doktora röntgende gördüyün leke neymiş sordum,memelerin gölgesi düşmüş dedi😂😂😂😂
Çok mutluyum temiz çıktım diye
Ama yarın başımıza ne gelecegini bilemiyoruz
Rabbim bu beladan kurtarsın bizi
Gelmiş geçmiş olsun canim dikkat et kendine rabbim tez zamanda huzura kavuştursun ınsallah hepimizi

Merhaba . Bu gün bende gynolife ile görüştüm . Fiyat politikanizda bi değişiklik olucak mı dedim. Yönetim bu konuyla ilgili indirim düşünur mü dedim ısrarla. Görüştüğüm bayan hayır fiyatta bi değişiklik yapmıycaz dedi. Allah sonumuzu hayır etsin
Indirim vermiyor mu ben yaptirmistim ilk gidisimde 5500 euro dediler veremem dedim azcik indirin dedim ısrarla ısrarla söyledim 4500 euro yaptılar donmuslarimla 500 euro ödedik buda olmazsa dedim 3 üncü sefer gelirsem dedim kapıcam diye sordum ben tekrar 4500 euro veremem dedim allah göstermesin zaten 2.sünde son olurda eğer 3. olursa eğer yarı fiat olur dediler bana 4500 yarısı ödersiniz demişlerdi

Indirim vermiyor mu ben yaptirmistim ilk gidisimde 5500 euro dediler veremem dedim azcik indirin dedim ısrarla ısrarla söyledim 4500 euro yaptılar donmuslarimla 500 euro ödedik buda olmazsa dedim 3 üncü sefer gelirsem dedim kapıcam diye sordum ben tekrar 4500 euro veremem dedim allah göstermesin zaten 2.sünde son olurda eğer 3. olursa eğer yarı fiat olur dediler bana 4500 yarısı ödersiniz demişlerdi
Bi kaç merkeze daha sordum hepsi anlaşmış gibi sperm donasyonu için 4000 euro diyor. İndirim istiyorum fiyatımız bu diyorlar. Hastaya doymuslar galiba

Bende iyi olmaya çalışıyorum
İşte maske tak,gözlük tak
Eldiven tak,tuvalete gir eldiven çıkar el yıka
Yeniden eldiven tak
Eve gel bunalımdan yemek ye
Yemin ederim hayatın tadı kaçtı
Allahım bu hastalıkmı,oyunmu,politika mı,neyse ne
Çabuk üstümüzden götürsün
Kilo üstüne kilo aldım
Yarından artık yemiyecem

Evet canım yaa hep öyleyiz. bitsin gitsin artık bu iş başımızdan da dünyadan da. hayattan soğudum artık. kilo konusuna hiiiiç girmiyorum bile :( yemek yemiyim diyorum bu sefer abur cubur ne varsa silip süpürüyorum :KK43: yemicem diyorum ama bir gün sonra yine aynı. böyle bir kısır döngünün içindeyim bende :KK61:
senin işin hepimizden zor ama. Allah yardımcın olsun canım hep dualarımdasın.

A
amin canim ya ınsallah biter dedem vefat etti gece yatalak hasta idi ya cenazesine annemi bile götürmediler belediyeden bir kaç kişi aldı götürdü akrabalarin8z bile gelemedi corona yüzünden acimizi bile yasayamiyoruz ya bu gömülürken bile eskiden akrabalar ile gömülüyordu şimdi bu corona yüzünden insanlar yan yana gelmesin diye alıp tek görevliyle gömüyorlar dedeminki normal ölüm normal olum boyle gomuluyorsa coronadan olenleri nasil gomuyorlardir rabbim bizi bu corono belasindan tez zamanda kurtarsin insallah.

Başınız sağolsun canım. inşallah geçecek bu günler en kısa zamanda.

Kızlar kaç gündür sırt ağrısından şikayetim vardı
Biliyorsunuz eczane hastaneden beter olmuş,son dönem çok insan geliyor,hele ki bu maske olayından sonra akın var
Bugün bile korona tedavisi görüp hastaneden çıkan 2 hastamıza hizmet verdim.
Bugün akşam eşim hastaneye götürdü beni kan testi ve röntgen yaptılar.kan temiz röntgende leke gördüler ak citerde.acil mr çektiler.neler yaşadığımı anlatamam.kesin korona virüse yakalandım dedim
Çok şükür mr sonucum temiz çıktı
Doktora röntgende gördüyün leke neymiş sordum,memelerin gölgesi düşmüş dedi😂😂😂😂
Çok mutluyum temiz çıktım diye
Ama yarın başımıza ne gelecegini bilemiyoruz
Rabbim bu beladan kurtarsın bizi

Okurken eyvah dedim ama neyse sonuç temiz çıkmış çok şükür. gölgeye bak sen yaaa :-)

Evet canım yaa hep öyleyiz. bitsin gitsin artık bu iş başımızdan da dünyadan da. hayattan soğudum artık. kilo konusuna hiiiiç girmiyorum bile :KK43: yemek yemiyim diyorum bu sefer abur cubur ne varsa silip süpürüyorum :KK43: yemicem diyorum ama bir gün sonra yine aynı. böyle bir kısır döngünün içindeyim bende :KK61:
senin işin hepimizden zor ama. Allah yardımcın olsun canım hep dualarımdasın.
Sende benim dualarımdasın canım arkadaşım
Ben ankaradayım
Dün ve bugün bir güzel hava var,insana güzel vadler veriyor,içimden çocuk gibi sevinmek geliyor
Rabbimden gelen mesajdır
Az kaldı güzel günlere inşallah

Sende benim dualarımdasın canım arkadaşım
Ben ankaradayım
Dün ve bugün bir güzel hava var,insana güzel vadler veriyor,içimden çocuk gibi sevinmek geliyor
Rabbimden gelen mesajdır
Az kaldı güzel günlere inşallah
bahar gelince insanın içi kıpır kıpır oluyor ama baharın tadını bile çıkaramıyoruz eve kapandik

Az kaldı inşallah dun acıklanan vaka sayısında azalma var🙏🙏
Hergün azalıyor çok şükür bu böyle giderse ınsallah umut ediyorum ki herşey yavaş yavaş haziranda normale döner bizler evde kalmaya devam ettikçe ınsallah düzelecek canim herşey geçecek rabbimden tek dileğim bu .eskisi gibi rahat olamayacağız ama yine yavaş yavaş herşey normale dönecek tedavilerinize olacağız ınsallah.

Hergün azalıyor çok şükür bu böyle giderse ınsallah umut ediyorum ki herşey yavaş yavaş haziranda normale döner bizler evde kalmaya devam ettikçe ınsallah düzelecek canim herşey geçecek rabbimden tek dileğim bu .eskisi gibi rahat olamayacağız ama yine yavaş yavaş herşey normale dönecek tedavilerinize olacağız ınsallah.
Aynen bencede oyle olcak hazıran gbi tedavıler başlar inşallah tabi rahat olamıcaz ama buna da şükür ☺️ En azından guzel şeylerde oluyor

A
amin canim ya ınsallah biter dedem vefat etti gece yatalak hasta idi ya cenazesine annemi bile götürmediler belediyeden bir kaç kişi aldı götürdü akrabalarin8z bile gelemedi corona yüzünden acimizi bile yasayamiyoruz ya bu gömülürken bile eskiden akrabalar ile gömülüyordu şimdi bu corona yüzünden insanlar yan yana gelmesin diye alıp tek görevliyle gömüyorlar dedeminki normal ölüm normal olum boyle gomuluyorsa coronadan olenleri nasil gomuyorlardir rabbim bizi bu corono belasindan tez zamanda kurtarsin insallah.
Canım kaç gündür girememiştim.Başınız sağ olsun.Mekanı cennet olsun inşallah 🤲🏻

A

Başın sağ olsun arkadaşım.
Allah sabır versin geride kalanlara.
Amin canım inşallah biter tek umutumuz bitmesi.
Elimiz kolumuz bağlı önlem almaktan başka bişey yapamıyoruz.
Çok ölümler vardır bunların hepsi gizli tutuluyor ben artık hiç bişeye inanmiyorum açıkçası.

Back
X