Insallah rabbim nasip ederse olur ınsallah bu seferde olmazsa artık biraz ara vericem artık yoruldum psikolojik olarak.insallah busefer son olur.tek dileğim bu🤲🤲🤲🤲🤲🤲rabbim ınsallah herkesin gönlüne göre versin ınsallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bu aralar evde olduğum için surekli kendimi eksik hissetmeye başladım.hersey yarim kaldı bir bilinmezlik icindede olunca iyice psikolojik olarak etkilendim ınsallah canim ümit ederimki artık herkes anne olsun istiyorum
Bende aynı dıyorum karantına gununde cocugum olsaydı barı onunla ilgılenırdım o kadar boş gelıyo ki gunler bana boşa gecıyo hiç bişey yapmadan eksiklik nasıl hissedıyorum psikolojımı iyice bozdu kendimi hiç iyi hissetmıyorum. Amın inşallah hepımız bi olsak artık🙏

Benim bu zamana kadar okuduğum duyduğum kadariyla kadına atıyorlar eğer bende sorun yok derse erkeğe. Açıklama bu
Bende sorun gorunmuyo hangi doktora sorduysam oyle dıyo ama bana kıbrısta embrıyo donasyonu yaptır kesın cozum dendi ama cok sacma zaten ben normal yolla hamıle kalabılırsem tüp bebekle daha da artmalı bu oran. Eşinizin spermi iyi ise tüp bebekte mı bozuluyo

Bende aynı dıyorum karantına gununde cocugum olsaydı barı onunla ilgılenırdım o kadar boş gelıyo ki gunler bana boşa gecıyo hiç bişey yapmadan eksiklik nasıl hissedıyorum psikolojımı iyice bozdu kendimi hiç iyi hissetmıyorum. Amın inşallah hepımız bi olsak artık🙏
Amin canim benim ınsallah 🤲🤲🤲🤲🤲rabbim bize güzel günler göstersin.bende öyleyim inan kendimi hiç iyi hissetmiyorum bende dua etmekten başka çaremiz yok maalesef

Zaten rahım filmi istemişlerdi ilk başta benden senden istemedıler mı canım? Ayrıntılı baktırman için historoskopi istedıler demekki
Bende ilkinde hiç bisey istemediler sadece testlerini yaptırdım kan testi bide detaylı ultrason yaptırdım herşey güzel demişti doktorum burdaki yönlendirdikleri doktor bir sıkıntı görünmüyor demişti kan testlerimde temiz çıkmıştı herşey nasip kısmet artık evet canim doğru tutmayınca çok üzülmüştüm ben murat bey dedi bana üzülme ultrasonda görünmeyen biseyler var demekki dedi rahminde dedi benimde tek umudum historoskopi ınsallah.

Bende sorun gorunmuyo hangi doktora sorduysam oyle dıyo ama bana kıbrısta embrıyo donasyonu yaptır kesın cozum dendi ama cok sacma zaten ben normal yolla hamıle kalabılırsem tüp bebekle daha da artmalı bu oran. Eşinizin spermi iyi ise tüp bebekte mı bozuluyo
Ben tutmadığı zaman ilkinde şoka girmiştim inan hiçbişey anlamadim herşey iyi herşey kaliteli dendi olmayınca umurlarım gitti ki zaten uzun süre kendime gelemedim düşün o kadar umutlanıyor insan hicbir sorun yok deniyor biden olmayınca tutacak diye sartlandirmisim kendimi yada ben buna inanmışım zor toparlamıştım kendimi üstüne bir kaç sorun yaşadım rahminde enfeksiyon oluştu tam kurtuldum artık historoskopi olucam dedim corona çıktı piyasaya yine yıkıldım.rabbim başka dert vermesin artik

Insallah rabbim nasip ederse olur ınsallah bu seferde olmazsa artık biraz ara vericem artık yoruldum psikolojik olarak.insallah busefer son olur.tek dileğim bu🤲🤲🤲🤲🤲🤲rabbim ınsallah herkesin gönlüne göre versin ınsallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bu aralar evde olduğum için surekli kendimi eksik hissetmeye başladım.hersey yarim kaldı bir bilinmezlik icindede olunca iyice psikolojik olarak etkilendim ınsallah canim ümit ederimki artık herkes anne olsun istiyorum
Amin.Sen o zaman dondurulmuş kullanacaksin
yumurta kaliteleri ne? Bu kadar kasma kendini sıkma. Keyfine bak. Az kaldı. Hepsi geçecek.

Geçmiş olsun zazacım inan okurken çok endişe ettim rabbim korusun daha çok hayallerimiz var bizlerin :anne:
Çok sağol canım
Aynen hayallerimiz var,mr hep bunları düşünüyordum
Kızlar haberleri az izleyin
Mayıs ortası kurtuluşa çıkıcaz
Yine güneş eskisi gibi ışık saçıcak
Ramazan bayramına Rabbim sevindiricek bizi

Bende ilkinde hiç bisey istemediler sadece testlerini yaptırdım kan testi bide detaylı ultrason yaptırdım herşey güzel demişti doktorum burdaki yönlendirdikleri doktor bir sıkıntı görünmüyor demişti kan testlerimde temiz çıkmıştı herşey nasip kısmet artık evet canim doğru tutmayınca çok üzülmüştüm ben murat bey dedi bana üzülme ultrasonda görünmeyen biseyler var demekki dedi rahminde dedi benimde tek umudum historoskopi ınsallah.
Nasıl rahım filmi istemezler ya asıl işk istenmesi gereken sey o. Bi de kan pıhtılaşma testıne dikkat et O da tutunmaya engel oluyomuş. Yanı cok üzülür insan nasıl üzülmesin umutlarla gidilıyo kıbrısa en azından burda olur denılıyo 😞 embrıyolarının kalitesi nasıl ne dedıler? Kaç tane var dondurulmuş?

Çok sağol canım
Aynen hayallerimiz var,mr hep bunları düşünüyordum
Kızlar haberleri az izleyin
Mayıs ortası kurtuluşa çıkıcaz
Yine güneş eskisi gibi ışık saçıcak
Ramazan bayramına Rabbim sevindiricek bizi
Ayyyy inşallah bende dinledim onu özellikle bayramdan sonra cok azalacak dıyorlar ama bayramda artmasın insanlar bırbırıne giderken o kurcalıyo kafamı🙄 dun vaka sayısı ne guzel azalmıştı bugun biraz daha arttı😔 ama inşallah mayıs sonu vaka baya bı azalmış olucak sankı.. artık en azından yolumuzu gorelım nasıl olacak, olacak mı olmayacak mı😣

Nasıl rahım filmi istemezler ya asıl işk istenmesi gereken sey o. Bi de kan pıhtılaşma testıne dikkat et O da tutunmaya engel oluyomuş. Yanı cok üzülür insan nasıl üzülmesin umutlarla gidilıyo kıbrısa en azından burda olur denılıyo 😞 embrıyolarının kalitesi nasıl ne dedıler? Kaç tane var dondurulmuş?
O nerde yapılıyor kan pıhtılaşma testi vallahi şu günler bir bitsin herşeye baktiricam embiriyolarini kalitesine iyi demişlerdi 8h 8h 8h 2 tane dondurulmus embiriyo kaldı canim

O nerde yapılıyor kan pıhtılaşma testi vallahi şu günler bir bitsin herşeye baktiricam embiriyolarini kalitesine iyi demişlerdi 8h 8h 8h 2 tane dondurulmus embiriyo kaldı canim
Rahim filmi istemediler valla gerek yok dedi detaylı ultrasondan baktır yere demişti bu sefer gözüm açıldı şu günlerin bitmesini bekliyorum herşeyin 2 katı baktiracagim

Tam bılgım ypk nerde yapılıyor ama aptt istemişlerdi benden o biraz bılgı verıyo sanırım tam emın olmamakla birlikte☺️ Zazacıgımız daha iyi bılır.. 3. Gun embrıyosu oldgu için 8 hücreli ama cok tutan var 3. Gun embrıyolarıda.. inşallahhhhhh tutsun ikizlerin gelsın🙏🙏

Tam bılgım ypk nerde yapılıyor ama aptt istemişlerdi benden o biraz bılgı verıyo sanırım tam emın olmamakla birlikte☺️ Zazacıgımız daha iyi bılır.. 3. Gun embrıyosu oldgu için 8 hücreli ama cok tutan var 3. Gun embrıyolarıda.. inşallahhhhhh tutsun ikizlerin gelsın🙏🙏
Amin canim benim ınsallah herkesin tutsun hepimiz artık anne olalim.🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🙏🙏🙏🙏🙏

Merhaba. Siz yumurta mı sperm donasyonu için mi gidiceksiniz. Gynolife a nasıl karar verdiniz.

İnşallah yumurta donasyonu olacak.
Dr yönlendirsi beni ve burda Bi kaç arkadaşımlarim gidiyor.
Birazda gynolife çalışanları özellikle Enes bey ve murat hoca ile görüştüm çok sıcak insanlar ve her konuyu sorduğumda bilgi verdiler. aklımda hiç bir şey kalmasın tek tek sor dediler bende önden yazdım deftere herseyi sordum cevabını aldim.
Enes bey sağolsun virüsle karşılaştığımız günden itibaren ara ara yazar WhatsApptan nasılsıniz nasıl gidiyor kendinize bakiyormusunuz korunuyor musunuz diye sorar bende oranın durumunu soruyorum.
Çok şükür gynolife kliniginden ben kendi adıma memnunum.. 👍

Evet aradan biraz geçsin canim indirim iste euronun yükselmesi onlar için iyi çünkü sen ısrar et ınsallah vallahi bende ısrar edince almıştım indirimi

Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır ☺️
Onlarda beklemede bizde öyle sonuçta elbet gideceğiz inşallah..
Onun için önden bilgi vermiş kişileriz bizleri bu günlerde arayıp soruyorlarsa elbette oraya gittiğimizde minimum indirim yapacaklardır.
Toplu halde müşteri kaybetmek istemezler.. Ben öyle düşünüyorum arkadaşim 😃

Arkadaslar ben merkezlerle daha görüşmedim
Görüştüğümde İlk şartım 5.gün yumisi olacak bunu kabul etmeyen merkezi direk eleyecegim. Sizce doğru bi yaklasimmi bu

Daha önce yaptıranlar daha iyi bilir..
Ama benim ilk forumdan öğrendiğim ve beynime kazılan 5. Gün oldu.
Kıbrıs ile ilk tlfla gorusmemede de bahsettim kabul ettiler.
Zaten benim Dr 5. Günden kısasını kabul etmiyor çünkü Kıbrıstaki klinige yönlendiren Drum allahtan kişileri de tanıdığı için içim ondan rahat 🤲

İnşallah bu sefer olacak gönülden inanıyorum evladına kavuşacaksın arkadaşım 🤲🤲🤲😍😍😍
Şuan herkes eminim aynı psikolojidedir.
Hele ben 3 gün önce şok markete gittim alışveriş yapmaya rafta pembiş ve açık mavi rengi örme yünden bebek patigi gördüm içime birden Bi heyecan geldi.
Dedim kendi kendime al kızım sen bunlardan Bi mavi Bi pembe ikiz istiyorum allahım dedim ne olur uğurum olsun bunlar dedim Rabbıme 🤲❤️ eve geldim eşime gösterdim dur dedi ağlama şimdi gözlerim doldu 😔 boğazıma takildi nefesim dedim kızımız ile oğlumuzun ilk patikleri 🤲❤️ kaldırdım ilk 3 sene önce ilk tüp bebekte aldığım tulumun yanına patikleri başucumda ufak sandıkta duruyorlar Bi umut 🤲❤️☺️

Kan pıhtılaşmasi testi özelde yapıyor canım devlet hastaneside ahhh bitsin bende herseyi önden yaptırıp gidicem 🤲

Bende sorun gorunmuyo hangi doktora sorduysam oyle dıyo ama bana
Daha önce yaptıranlar daha iyi bilir..
Ama benim ilk forumdan öğrendiğim ve beynime kazılan 5. Gün oldu.
Kıbrıs ile ilk tlfla gorusmemede de bahsettim kabul ettiler.
Zaten benim Dr 5. Günden kısasını kabul etmiyor çünkü Kıbrıstaki klinige yönlendiren Drum allahtan kişileri de tanıdığı için içim ondan rahat 🤲
Gynolife mi sizinki

Back
X