Fsh için hayıt otu aslan pencemı cayı içiyorum canım artık ne kadar yoluna sokar bılemıcem duzenli içiyorum, doktor herangı bı ılaç vermedı cunku.. polende sabahları 1 tatlı kaşığı alıyorum.. biesteron ne kadar sure içilmeli zazacıgım? Ben kasımda içtim bi ama cok az kasımda tüp bebek yaptrdım sonra ocak 10 gbi başladım subat sonu tup bebek oldu o zamana kadar kullandım.. mayıs ortası gbi tekrar kullansam bi sakıncası olur mu?

Bana hayıt suyu aslan pençesi hiç bir işe yaramamisti aksine trioidimi yükseltmişti.
Ben şuna inanıyorum fsh tamamen psikolojik kendini stres sinir yaptığın zaman yükseliyor.
Benim ilk 2 sene önce 130 lardaydi.
Sonra 60 küsürlere düştü
Bu sene ise 37 lerde.
Son Bi kaç aydır baktirmadim genel testleri yaptıracağım diye.

Bana hayıt suyu aslan pençesi hiç bir işe yaramamisti aksine trioidimi yükseltmişti.
Ben şuna inanıyorum fsh tamamen psikolojik kendini stres sinir yaptığın zaman yükseliyor.
Benim ilk 2 sene önce 130 lardaydi.
Sonra 60 küsürlere düştü
Bu sene ise 37 lerde.
Son Bi kaç aydır baktirmadim genel testleri yaptıracağım diye.
Alla alla herseyı denıyoruz ama terste tepebılıyo işte☺️ Artık nasip kısmet 🤷🏻‍♀️

Ben biraz biesteronu fazla mı kullanmışım ? Hala kullanırsam problem yapar mı kist falan? Melatonınıde duydum ama uyku problemım olmadgı için hormon oldgu için korktum acıkcası alsam problem olur mu? D vitamınıme baktrdım iyi degerleri
Biosteron eğer yüzünde siyah nokta oluşturmadıysa 6 aya kadarda kulana bilirsin
Melatonin bildiğin hormonlardan değil

Fiyat için önden Nevin hanımla gorusmussunuzdur.
Hemşire Rena hanım var tastleri isteyen ve ilgilenen.
Halkla ilişkilerde enis bey var.
Benim ilk inşallah gidişim olacak 🤲
Hayırlısı olur inşallah ilk gidisinde hamile kalırsın canim şu olaylar bitsin ınsallah tedavilerimiz başlasın ınsallah hamile haberlerini alırız.🤲🤲🤲🤲🤲🤲

Aynen bzmde virus yuzunden oldu işte boyle 😞 tutmazsa bende embrıyo donasyonu yaptırıcam artık tüp bebek denemem stresı, maddiyatı cekemıyorum. Bi de cocugum olsun cok istıyorum ilgilenim sevım 🥰 aAllah hepımıze nasip etsın inşallah🙏
Rabbim hepimize nasip eder inşallah Inşallah hepimiz anne olumsuzda evlat kokusunu içimize çekeriz.

Canım şimdi baktım WhatsApp yazışmalarimiza enis beyle en son 14 nisanda yazmış bana.
Yavaş yavaş iş yerini açmaya başlıyoruz demiş. 👍 Türkiye ile ilgilidir bişey demedi ama..
Canım enis bey banada yavaş yavaş herşey başlıycak dedi mayısta tedaviler başlıyor dedi bir yandan sevindim bir yandanda burada turkiyede nezaman normallesecegimiz belli deil diyede üzülüyorum rabbim ınsallah en kısa zamanda hepimizi tedavilerimize başlamanızı nasip etsin

Alla alla herseyı denıyoruz ama terste tepebılıyo işte☺️ Artık nasip kısmet 🤷🏻‍♀️

Onun için hiç bişey yapmayıp sadece clife kullanıyorum oda relg olabilmek için zaten cyclo hap kullanıyorum

Hayırlısı olur inşallah ilk gidisinde hamile kalırsın canim şu olaylar bitsin ınsallah tedavilerimiz başlasın ınsallah hamile haberlerini alırız.🤲🤲🤲🤲🤲🤲

İnşallah canım, hep beraber birbirimizin güzel hamiş haberlerimizi alırız inşallah 🤲🥰🤲🥰

Canım enis bey banada yavaş yavaş herşey başlıycak dedi mayısta tedaviler başlıyor dedi bir yandan sevindim bir yandanda burada turkiyede nezaman normallesecegimiz belli deil diyede üzülüyorum rabbim ınsallah en kısa zamanda hepimizi tedavilerimize başlamanızı nasip etsin

Canım bizim devlet 1 ay ev yasağı yapsa düzelecektir ama maalesef yapmıyorlar böyle parça pincik 2/4 gün yapılıyor. Onun için ben burdan istanbuldan pek ümitli değilim 😔
Yine alışverişe gittim herkes sokakta hiç sosyal mesafe yok durum çok kötü yani.. Kıbrısta düzelmesine durumun seviniyorum. 👍

Canım bizim devlet 1 ay ev yasağı yapsa düzelecektir ama maalesef yapmıyorlar böyle parça pincik 2/4 gün yapılıyor. Onun için ben burdan istanbuldan pek ümitli değilim 😔
Yine alışverişe gittim herkes sokakta hiç sosyal mesafe yok durum çok kötü yani.. Kıbrısta düzelmesine durumun seviniyorum. 👍
Buradada aynı canim hiç dikkat edilmiyor insanları uyarmaktan sıkıldım bazen de aman banane diyorum dinlemiyor kimse market alışverişindeydim bende dip dibe herkes bir an önce normallesmemiz lazim sadece haftasonu sokağa çıkma yasağı az gibi geliyor sağlığımız için herşey hergün bir umutla izliyorum haberleri az kaldı bayrama kadar biraz dışımızı sıkacağız ınsallah da herşey yavaş yavaş düzelecek meğer ne güzel böseymiş nefes almak salgından önce kıymetini bilemiyorduk inan maskeyle nefes bile alamıyorum artık biranönce bitse de nefes alsak artık tedavilerimizi olsak. Yine bebek seçimlerimizi paylaşsak tedavilerimizi paylaşsak,üzüntülerimizi acılarımızı paylaşsak.

Az önce bir doktorun konuşmasını dinledim bu pandemıyle yaşamayı oğrenecegız dıyo bitmesini beklersek baya zaman alcak gbi.. temmuz kıbrısa kaçılacak en guzel zaman gibi gelmeye başladı bana yavaş yavas.. vakalarda baya bı azalmış olur bitmesını beklersek cok beklıcez gbı😣

Buradada aynı canim hiç dikkat edilmiyor insanları uyarmaktan sıkıldım bazen de aman banane diyorum dinlemiyor kimse market alışverişindeydim bende dip dibe herkes bir an önce normallesmemiz lazim sadece haftasonu sokağa çıkma yasağı az gibi geliyor sağlığımız için herşey hergün bir umutla izliyorum haberleri az kaldı bayrama kadar biraz dışımızı sıkacağız ınsallah da herşey yavaş yavaş düzelecek meğer ne güzel böseymiş nefes almak salgından önce kıymetini bilemiyorduk inan maskeyle nefes bile alamıyorum artık biranönce bitse de nefes alsak artık tedavilerimizi olsak. Yine bebek seçimlerimizi paylaşsak tedavilerimizi paylaşsak,üzüntülerimizi acılarımızı paylaşsak.
Galıba bu olay baya bı surcek sinlediğim her doktor boyle diyo iyice canım sıkılıyor fakat ucakların acılması vakaların azalması ile kaçmamız lazım

Aynen oyle bana daha mantıklı geldi☺ Bi de cozduruldugunde gradelerının artma ihtimali varmış bakalım nasıl oluyo bılmıyorum.. allah hiç birimizin kucagını boş bırakmasın 🙏🙏
Canım senin ikinci defa sperm donasyonuna indirim yapıcaklarmı?havuz yaptırıyorsun ya

Az önce bir doktorun konuşmasını dinledim bu pandemıyle yaşamayı oğrenecegız dıyo bitmesini beklersek baya zaman alcak gbi.. temmuz kıbrısa kaçılacak en guzel zaman gibi gelmeye başladı bana yavaş yavas.. vakalarda baya bı azalmış olur bitmesını beklersek cok beklıcez gbı😣
Her kes kendi fikrini söylüyor
Ama her bir virus mutasyona uğruyor
Bu virüste öyle olucak
Benim düşüncem bu iş mayısın ortası artık yumuşuyacak
Yaza güzel olucak her şey inşallah

Her kes kendi fikrini söylüyor
Ama her bir virus mutasyona uğruyor
Bu virüste öyle olucak
Benim düşüncem bu iş mayısın ortası artık yumuşuyacak
Yaza güzel olucak her şey inşallah
Tamamen biter mı peki hazıran gibi yoksa bitmesıne daha zaman var vaka saysı mı azalır? Yaa sen bişey deyınce cok umutlanıyorum yaza acılır mıı😞 gidebılcek mıyız hazıran temmuz gbi

Bana havuz ücretı vermişlerdi daha önce 1000 euro demişlerdi hiç indirim konuşulmadı zaten bu virus gırınce hiç havuzu bıle konuşamadm ucagın başlamasını beklıyorum konuşmak için
İyi bari indirim varmış
İkinci tedavindende 2-3 blastokist olursa süper olur
İnşallah ilk transferinde bile anne ol

Back
X