Tamamen biter mı peki hazıran gibi yoksa bitmesıne daha zaman var vaka saysı mı azalır? Yaa sen bişey deyınce cok umutlanıyorum yaza acılır mıı😞 gidebılcek mıyız hazıran temmuz gbi
Tabii ki acılır
Bizden önce bu virüsü yaşayan ülkelerin bazıları sınırlarını açtı
Okullar açıldı
Benim akrabalar baküde biliyorsunuz,azerbaycanda mayısın 5 karantinayı kaldırıcaklar
Artık her şey yoluna giricek
Yazın virüs düşüşte olunca zaman kazanıcaz ve son bahara tedavisi,aşısı denenmeye başlar

İyi bari indirim varmış
İkinci tedavindende 2-3 blastokist olursa süper olur
İnşallah ilk transferinde bile anne ol
Blastokist olursada daha kaliteli olursa benım için iyi olur. Yaşdan dolayı genetık problem olma ihtimali düşük diyorlar ama bakalım🙏 Sen ne yapcaksın donmuşları mı koydurcaksın zazacıgımmmm? ❤️ Ne durumdasın psikolojın nasıl hep bizler senden destek beklıyoruz ☺️

Blastokist olursada daha kaliteli olursa benım için iyi olur. Yaşdan dolayı genetık problem olma ihtimali düşük diyorlar ama bakalım🙏 Sen ne yapcaksın donmuşları mı koydurcaksın zazacıgımmmm? ❤ Ne durumdasın psikolojın nasıl hep bizler senden destek beklıyoruz ☺
Ayyy canımsım
Beni düşündüyün için çok teşekkür ederim
yollar açılınca bende dondurulmuş embriyolarımı alıcam
İnşallah bir tanesi bile benim evladım olur

Ayyy canımsım
Beni düşündüyün için çok teşekkür ederim
yollar açılınca bende dondurulmuş embriyolarımı alıcam
İnşallah bir tanesi bile benim evladım olur
Ayyyyy inşallah Allahım sana nasip etsin evlat o kadar cok istıyorum ki🙏 Burda herkesle gönul bagı kurdum hepımız iyi sonuçlar alalım Allahımmmm

Merhaba allah öncelikle hepinize çifter çifter evlatlar versin anne olmak çok güzel bi duygu tarifi yok heleki kiz annesi olmak :) ben bi kız annesiyim rabbim evladımın ayağına taş degdirmesin son yumurtalarimi onu doğurmak için kullandım galiba şimdi bi kardeş istiyoruz ama 3 senedir bütün uğraşlarım boş cıktı kızım okadar çok istiyor ki gece rüyalarında sayiklio gece kalkıp dua edio oyun oynarken hep o abla bebekleri kardeşleri çok üzülüyorum eşim donosyonu sıcak bakmıyor ama ikna etcem onu inşallah gerek kalmaz rabbim bi mucize verir

Fiyatlar nekadar herşeyiyle
Allah evladınıza güzel uzun önür versin
Ama bilmiyorum sizi ikna ede bilirmiyim,burda bir çok kızlarımız içi ben ne kendi yumurtamızla nede donasyonla anne bile olmadık
Vede biricik evlat peşindeyiz
Vallah bu zaman için bir yeter
Evladınız kardeş istiyor dediniz
Evinize kuş bile alsanız inanın o çocuğu etkiler
Yerinizde olsam hiç düşünmezdim bile

Allah evladınıza güzel uzun önür versin
Ama bilmiyorum sizi ikna ede bilirmiyim,burda bir çok kızlarımız içi ben ne kendi yumurtamızla nede donasyonla anne bile olmadık
Vede biricik evlat peşindeyiz
Vallah bu zaman için bir yeter
Evladınız kardeş istiyor dediniz
Evinize kuş bile alsanız inanın o çocuğu etkiler
Yerinizde olsam hiç düşünmezdim bile
Teşekkür ederim zazacım senin yorumlarını serüvenini biliorum inan bazen öle diorum bnde boşver uğraşma var zaten bitane ama içimdeki o duyguyu bastıramıyorum hepimiz hakkında hayırlısı olur insallah

Teşekkür ederim zazacım senin yorumlarını serüvenini biliorum inan bazen öle diorum bnde boşver uğraşma var zaten bitane ama içimdeki o duyguyu bastıramıyorum hepimiz hakkında hayırlısı olur insallah
Doğru diyorsun canım kardeşim,bazen bende yaşın geçti burak bu işin peşini diyorum,ama malesef o içimizin duygusu bizi süründürüyor bu yolda
Allah senin evladına kardeş versin,inşallah kendi yumurtanla olsun

Doğru diyorsun canım kardeşim,bazen bende yaşın geçti burak bu işin peşini diyorum,ama malesef o içimizin duygusu bizi süründürüyor bu yolda
Allah senin evladına kardeş versin,inşallah kendi yumurtanla olsun
Amin rabbim bu gece hurmetine sevindirsin hepimizi mucizemizi versin bize insallah

Kızlar 23 nisan bayramımız kutlu olsun
Mübarek Ramazan ayı giriyor
Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin
İlk önce hepimize sağlık versin,sağlam vicuta evlat versin
Dün ve bugünkü vaka sayısının düşüşü güzel umut veriyor
İnşallah Ramazan bayramını sarılarak,el öperek geçiririz🤲🤲🤲❤️❤️❤️😘😘

İnşallah Ramazan bayramını sarılarak,el öperek geçiririz🤲🤲🤲❤❤❤😘😘
23 nisan kutlu olsunnnn🌸🌸🌸 amin inşallah hepımızın Allah gonlundekileri versın saglıklı bir ramazanımız sonra guzel haberler inşallah. Aynen bende vaka sayısının duşmesi, iyileşen hasta sayısının vaka sayısına yaklaşmasına cok sevındım inşallah bu ay sonu herşey daha guzel olacak🥰

İnşallah Ramazan bayramını sarılarak,el öperek geçiririz🤲🤲🤲❤️❤️❤️😘😘
Amin insalahh haziranda doktorum historoskopiyi yapalım dedi bugün çok şaşırdım ve çok sevindim demekki haziranda birazcık rahatliycaz rabbim ınsallah bu günler geçtiğinde hepimize evlat nasip eder inşallah. Zazam ınsallah herşey mükemmel olur senin için herkes için 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲❤❤❤❤

Amin insalahh haziranda doktorum historoskopiyi yapalım dedi bugün çok şaşırdım ve çok sevindim demekki haziranda birazcık rahatliycaz rabbim ınsallah bu günler geçtiğinde hepimize evlat nasip eder inşallah. Zazam ınsallah herşey mükemmel olur senin için herkes için 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲❤❤❤❤
Amiiin
Amiiin
İlahi Amiiin canlarım🤲🤲🤲❤️

Aaaa super haber bu hazıranda bebişine 1 adım daha yaklaşmış olacaksın😍

Back
X