Caaan bee up propolis damla 30% onuda ekle
İmmun sistemine iyi gelicek,strese bağlıysa mide asitini kontrolda tut(antasit,proton pompası ve s),
Bazen immun sistemi strese bağlı düşerek ağız iç mukozada mantarda oluşuyor eczanelerde mikostatin oral suspansiyon al kullan,bebişlere bile süt pamukcuklarına karşı veriyorum
Çok etkili
Bu dönemler seni strese sokan şeylerden kaçın
Pasiflora şurupla,5htp ile seratoninini yüksek tut (tabii eğer antidepresan kullanmıyorsan)
Çok yazdım biliyorum😂😂
Ama belki yazdıklarım işe yarar
Dediyin filme bende bakıcsm iyi oldu söylemen😘
Sen hep uzun uzun yaz Zaza ve hiç bırakma burayı bebişine kavustuktan sonra bile🙏🙏... Antidepresan kullanmıyorum 3 sene evvel kullanıyordum o yuzden pasiflora bana biraz hafif kalır 🙈🙈🙈 bu soylediklerini alacagıö insallah gecer bu dildeki acı ve yanma 👀

Sen hep uzun uzun yaz Zaza ve hiç bırakma burayı bebişine kavustuktan sonra bile🙏🙏... Antidepresan kullanmıyorum 3 sene evvel kullanıyordum o yuzden pasiflora bana biraz hafif kalır 🙈🙈🙈 bu soylediklerini alacagıö insallah gecer bu dildeki acı ve yanma 👀
Burakmıyacam burayı bebişim olsa bile😄
Kenacort-A orabase denedinmi?
Kortizonlu ama çabuk etkiler

Burakmıyacam burayı bebişim olsa bile😄
Kenacort-A orabase denedinmi?
Kortizonlu ama çabuk etkiler
Şimdi hastaneden geldik dr mikostatın ve bi antıbıyotık verdi.. genizde yogun enfeksıyon varmış antıbıyotık onun için ama dildeki yanma olayı tamamen stresten dedi ve siz rahatlayınca gececek dedi:( ama hastaneye girerken müthiş gerildim yahu:)

Birşey soracağım iş yerinden bir arkadaşla konuşuyorduk tüp bebek düşünüyormuş tutmazsa donasyon yaptırabilir fakat çekinceleri var evliliği şimdilik iyi gidiyor ama boşanma durumunda velayette sıkıntı çıkar mı vs gibi sorular aklını karıştırıyor.Burda üyeliği yok bilen biri açıklama getirebilirse bende kendisine iletirim

Şimdi hastaneden geldik dr mikostatın ve bi antıbıyotık verdi.. genizde yogun enfeksıyon varmış antıbıyotık onun için ama dildeki yanma olayı tamamen stresten dedi ve siz rahatlayınca gececek dedi:KK43: ama hastaneye girerken müthiş gerildim yahu:)
Ohh süper iyi yaptın
Mikostatini ben sana yazmıştım
Karbonatlı suyla gar gara yap sonra bir gazlı bezle dil üstündeki beyaz örtüyü sil,acıtsada yap
Sonra üstünden mikostatini yap

Birşey soracağım iş yerinden bir arkadaşla konuşuyorduk tüp bebek düşünüyormuş tutmazsa donasyon yaptırabilir fakat çekinceleri var evliliği şimdilik iyi gidiyor ama boşanma durumunda velayette sıkıntı çıkar mı vs gibi sorular aklını karıştırıyor.Burda üyeliği yok bilen biri açıklama getirebilirse bende kendisine iletirim
Bu konuyu bende düşünmüştüm😄

Bu konuyu bende düşünmüştüm😄
Umarım bu konuyu bilen biri vardır ve bize açıklar.Arkadaşım çok kafaya takıyor çünkü ben daha dur belki tüp bebek tutacak ve bunları düşünmene gerek kalmayacak diyorum ama dinlemiyor maalesef panik halinde

Umarım bu konuyu bilen biri vardır ve bize açıklar.Arkadaşım çok kafaya takıyor çünkü ben daha dur belki tüp bebek tutacak ve bunları düşünmene gerek kalmayacak diyorum ama dinlemiyor maalesef panik halinde
Keske tutsada dogsada iş buraya kalsa yahu... endişe etmesin hiç..

Keske tutsada dogsada iş buraya kalsa yahu... endişe etmesin hiç..
Valla bende öyle diyorum daha önünde tüp bebek olayı var donasyon en son iş diyorum ama tüm olasılıkları düşünüyor işte umarım herkesin gönlüne göre olur

Sende sperm donasyonu olduğu için sorun yok
Burda bir arkadaşımızda böyle olayı yaşadı(ismini söyleyemem)
Eşinden ayrıldı,çocuklarıın babası başka dedi
Benımde aklıma gelen şoylebişey oldu cocuga gidip soylerse diye sonuçta cocuk boyle bişey oğrendıgınde psikolojık olarak cökebılır ya da soyadını gerı almak isterse toplum baskısı aklıma geldi🤷🏻‍♀️

Ben bu durumla ilgili bir haber okumuştum bu işe ilk girdiğim dönemlerde araştırmıştım yumurta donasyınu yapılmıştı çift boşanmış ve çocuk anneye verilmişti. Hatta bu yüzden çekişme yaşanmış, anne kazanmıştı. Zira içimizde hukuk bilgisi olan daha doğru cevap verir ama; Çocuk doğuran, taşıyan ve bakanındır şeklinde de bir açıklama vardı. yani anne de kaldığını okumuştum. Zira aksi mantığa ters sonuçta evlilik içinde doğan ve bütün annelik haklarını yerine getirdiğiniz bir çocuk biyolojik açıdan size ait değil diye babaya verilmez.

Ben bu durumla ilgili bir haber okumuştum bu işe ilk girdiğim dönemlerde araştırmıştım yumurta donasyınu yapılmıştı çift boşanmış ve çocuk anneye verilmişti. Hatta bu yüzden çekişme yaşanmış, anne kazanmıştı. Zira içimizde hukuk bilgisi olan daha doğru cevap verir ama; Çocuk doğuran, taşıyan ve bakanındır şeklinde de bir açıklama vardı. yani anne de kaldığını okumuştum. Zira aksi mantığa ters sonuçta evlilik içinde doğan ve bütün annelik haklarını yerine getirdiğiniz bir çocuk biyolojik açıdan size ait değil diye babaya verilmez.
Yanı cok mantıklı sonuçta kadın hamile kalınca annelık hormonu salgılıyor annesi oluyor hiç bi fark yokki bakıyo buyutuyo doğuruyo emziriyo

İyi giden bir evliliğinden nasıl bir düşünce ile boşanma düşünebiliyor ☺️
Tüp bebek tedavisinde olsa bile bunları düşünmemeli.. Bu tür karamsarliklar bütün vücudu etkiliyor..
Ben tüp bebekte acaba yumurtam büyüyecek mi diye diye çıkan yumurtalarımi Bi anda sıfıra düşürdüm kendimden biliyorum.
Evlilikte hersey ise yolundaysa hiç kafasını takmasın tek pozitif düşünce ile herşeye başlasın.
Ben yumurta donasyonuna başlayacağım inşallah 🤲 her daim eşim pozitif düşünce ile beni teselli ediyor olacak hiç bir sebep yok diye 🤲
Ondan sebep tek bizlerin eşi destekçimiz hep bunu düşünelim bütün tedavilerde sonuçta tek başlamıyoruz bu yolculuğa 💛

Buna merak edip ben de bakmıştım😬🙈 bakmak için de eşlerimizle çok kötü olması gerekmiyo aramızın ya da evliliğin. Çünkü hayat bu hiçbir zaman yüzdeyüz emin olunamaz ne hayattan ne eşten hatta kendinden bile insan. Eşlerimizin bize tabi ki destek olmaları gerekiyor tüp bebekte donasyonda ve bebek sahibi olmak için çıkılan her yolda. çiftlerin de birbirine desteği önemli ama özellikle De erkeğin kadına destek olması gerekir. Aslında şu süreçler de ilişki için bir sınav. Sözün özü türk hukuk yasalarına göre “”doğuran annedir”” netttt. Sen çocuğu doğurduktan sonra kimse biyolojik soyağacını arastırmaz tüm annelik hakkı senindir bu böyle... ama embiryo yada sperm donasyonunda babası ben değilim yada başkasından çocuk yaptı durumu olursa da sanırım orda artık donasyon yapılan merkezdeki imzalar ve eşlerin ikisinden de alınan onam imzaları devreye girer ki eksiksiz olması ve iyi arşivlenmesi lazım. Bence merkezlerin başlarının ağrımaması adına en dikkatli oldukları konu zaten budur diye düşünüyorum...

Back
X