Arkadaslar yumurta donaayonunda neden bazen bu kadar çok denenmek zorunda kalıyor, rahimde sorunlar oldugu için mi ???
Yoksa %80 başarı deniyor,???????
Allah Ol demese olmuyor
Rahmi güzel olup yavrusuna kavuşamayan gördüm
Rahmi fena,eşinin testislerinden sperm bulup evladına kavuşan gördüm

Kızlar hepinizin bayramı kutlu olsun. Allah daha nice bayramlara birlikte erişmeyi nasip etsin inşallah.

şimdiiiii şöyle bir durum var 10 hazirandan itibaren yurtdışı uçuşlar başlıyor. hepimizin gözü aydın olsun. inşallah yarım kalan tedavilerimizi tamamlarız. Size bir sorum olacak. ilk transferimde sonuç kimyasal gebelikle sonuçlandı. ikincisi için hazırlıklara başlamış ve doktorumun isteği ile subat ayında histeroskopi yaptırmıştım. mart ayında da tüm ilaçları kullanıp hazır olduğum hafta uçuşlar iptal oldu. benden yeniden histeroskopi yaptırmamı ister mi doktor? ne dersiniz?

Kızlar hepinizin bayramı kutlu olsun. Allah daha nice bayramlara birlikte erişmeyi nasip etsin inşallah.

şimdiiiii şöyle bir durum var 10 hazirandan itibaren yurtdışı uçuşlar başlıyor. hepimizin gözü aydın olsun. inşallah yarım kalan tedavilerimizi tamamlarız. Size bir sorum olacak. ilk transferimde sonuç kimyasal gebelikle sonuçlandı. ikincisi için hazırlıklara başlamış ve doktorumun isteği ile subat ayında histeroskopi yaptırmıştım. mart ayında da tüm ilaçları kullanıp hazır olduğum hafta uçuşlar iptal oldu. benden yeniden histeroskopi yaptırmamı ister mi doktor? ne dersiniz?
Katiyen gerek yok tamaracım
Zaten şubat histeroskopi yaptın ve her şey yolunda
Öyle ikide birde histeroskopide olmaz,rahmi strese sokma
İnşallah bu tedavin son bulsun
Güzel son🤲❤️

Herkese hayırlı mutlu bayramlar. Bugün beni kolon britishten aradılar daha önce orayı da aramıştım, resmen iki seçenekten hooop 3 e çıktım 😄 kolondakilerle iletişim kurmak çok kolay yanlış anlaşılma olmasın kıbrıs şivesi bana hep çok farklı geliyor sanki dediklerimi anlatamamış gibi hissediyorum çoğu zaman. Bir tek murat hoca da bunu hissetmedim orda da merkezden arayan bayan tam böyle konuşuyor, çok sevimli geliyor dinlerken ama derdimi anlatamadığımı hissediyorum çoğu zaman, umarım yalnız değilimdir😊

Evet inşallah 10 haziran itibariyle ucuslar basliyacakmis. İnşallah bi aksilik olmaz. Sizin de tekrar histereskopi yaptirmana gerek yok kesinlikle. Haziran 1 itibariyle burda tedaviye basliyacak olan var mı aranızda. Ben o tarihte adet olmam gerekiyor ve tedaviye başlayabilirim ama endişeliyim. Acaba 10 haziranı bekleyip kesinlik kazandıktan sonra uçuşlar öyle mi başlasak bilemedim.

Allah Ol demese olmuyor
Rahmi güzel olup yavrusuna kavuşamayan gördüm
Rahmi fena,eşinin testislerinden sperm bulup evladına kavuşan gördüm
Kesinlikle katılıyorum bu tamamen bir mucize ve Allah istedikten sonra sen o bebeğe her türlü kavuşuyorsun.. burayı okumadan önce hep kesin olur gözüyle bakıyordum sonra özellikle zazanın yaşadıklarını okuyunca bakış açım inanılmaz değişti. Gerçekten elimizde olan şeyler o kadar sınırlı ki.. biz sadece imkanları kullanıyoruz ama takdir Allah’tan

Kesinlikle katılıyorum bu tamamen bir mucize ve Allah istedikten sonra sen o bebeğe her türlü kavuşuyorsun.. burayı okumadan önce hep kesin olur gözüyle bakıyordum sonra özellikle zazanın yaşadıklarını okuyunca bakış açım inanılmaz değişti. Gerçekten elimizde olan şeyler o kadar sınırlı ki.. biz sadece imkanları kullanıyoruz ama takdir Allah’tan
Aynen öle katılıyorum hepinize

Evet inşallah 10 haziran itibariyle ucuslar basliyacakmis. İnşallah bi aksilik olmaz. Sizin de tekrar histereskopi yaptirmana gerek yok kesinlikle. Haziran 1 itibariyle burda tedaviye basliyacak olan var mı aranızda. Ben o tarihte adet olmam gerekiyor ve tedaviye başlayabilirim ama endişeliyim. Acaba 10 haziranı bekleyip kesinlik kazandıktan sonra uçuşlar öyle mi başlasak bilemedim.

ben kendi adıma hazirandan sonrasını bekleyeceğim. ne olur ne olmaz. başka bir kanun veya yasak falan olabilir.

İnşallah zazanın yaşadıklarını siz yaşamazsınız
İnşallah ilk denemede anne olun hepiniz😢

İnşallah zazanın yaşadıklarını siz yaşamazsınız
İnşallah ilk denemede anne olun hepiniz😢
Sen de en kısa sürede yaşayacaksın en güzel duyguları bütün kalbimle inanıyorum buna. Burda da adını yazmış bulundum kendimi kötü hissettim şu an ama forumda herkesin hemen en çok bildiği kişi olduğun için ve hemen hemen yaşadıklarınla hepimize yol gösterdiğin için ismini belirttim kırdıysam çok üzülürüm😔

Canım bana doktor rahım filmi yeterli dedı historoskopiye gerek yok dedi yıne yaptırılması mı gerekıyor?
Kızlar bunlar standart prosedür mü? Rahim filmi, vs. Transfere karar verilince mi yapılıyor? Yoksa doktor muayenede birşeyden şüphelenince mi istiyor? 🧐

Sen de en kısa sürede yaşayacaksın en güzel duyguları bütün kalbimle inanıyorum buna. Burda da adını yazmış bulundum kendimi kötü hissettim şu an ama forumda herkesin hemen en çok bildiği kişi olduğun için ve hemen hemen yaşadıklarınla hepimize yol gösterdiğin için ismini belirttim kırdıysam çok üzülürüm😔
Kuzum hiç kendini üzme canım
Senin ne suçun var ki benim yaşadıklarımdan
Burda uzun süre kalmamında nedeni var
Dizi gibi uzayan donasyon yolculuğumun ya iyi son yada kötü sonunu anlatıyım
İnşallah iyi biter❤️

Kızlarrr saat 12.11 şu an itbariyle kıbrıs başbakanı ntv de ayrıntılı açıklama yapcak. Uçuşlar ne zaman açılcak vs. Kktc ve türkiye anlaşma yapcakmış

Offf türkiye kıbrısa yardım etcekmiş sanırım maddi destek tam izliyodum ki internet gitti tivibu iptal. Bakıcam birazdan yazarım buraya

Back
X