Benimde kayinvaldem 42 yaşında ikiz doğurmuş

Allahtan baskı yok zaten evlendiğimden beri biliyorlar tüp bebek Aşamalarımi trioitten yana bebek sahibi olmamı zorlaştırıyor diye yansıttık fazla detaya eşımle birlikte inmedik. Trioid hastasıyım şuan uzun tedavi görüyorum olarak biliyorlar.
Herseyi en ince detayına kadar insanlara anlatan birisi hiç olmadım.
İnsanına göre muamele yaparım.
Öyle çok sevecen gelin kaynana ilişkimiz yok. Kendi içsel sorunlari var ailenin onun için hiç mick mick sarıldığını öpüp kızı gibi gördüğünü bilmem beni. 5 erkek evladı var. İlk gelinde benim ama hiç annem gibi hissetmedim. Çok kalabalık ailem olsun istedim ama tersi oldu.
İlk zamanlarda evlendiğimde eşimin üstüne çok gittim neden annen gelmiyor bize vs diye baktım kendimi sadece üzüyorum boş yere kafama takıyorum eşımle de sorun çıkartıyorum sonra saldım çayıra

☺
4 senede bir elin 5 parmağı kadar bana gelmişlerdir

Sosyal cevreme gelirsek bilen biliyordur tüp bebek için mücadele ettiğimi zaten herkes birbirinin arkasından konuşmuyormu... Birisinin bebeği hala yok diye. Soran olur ise söylüyorum evet ben bebek için mücadele veriyorum ve vermeye de devam edeceğim

kimseye saklamiyoruz. İsteyen bebek yapar hemen olur bazısı mücadele eder o kadar.
Bazısı yapar yapar bakmaz en yakını bakar evlat hasreti ile yanan... Bazısı kürtaj yapar. Bazısı sokağa atar çöpe. Bazısı çocuk Esirgeme kurumuna..
Herkesin Bi sinavi var bu hayatta
Mücadeleye devam pes etmek yok.