Slm kizlar demistimya zamani gelince anlaticam basimdan gecenleri. Ilk olarak kibrista kefkosada savas özyigite gitmistim yumurta donasyonu icin ama bu konularda hicbir bilgim yoktu.neyse sperm verildi 5 gün sonra transfer dendi transfer günü 3. güne 3 tane embriyonuz var dendi ve ücüde transfer edildi. Kan sonucu pozitifti ve cok mutluyduk fakat 7. Haftada düsük oldu. Tekrar 5000 euro verdik ve bukez yine 3. güne 4 embriyo dendi ve dördüde transfer oldu tabi aradan birbucuk yil gecti bukez bendeki sanssizlik besiz gebelik,alman dr ilk söyledigi redüksiyon yapilmazsa ölürsün. 12. haftada 2 bebegin kalbi durduruldu 3. de kalbi kendiliginden durmustu redüksiyondan 1 hafta sonra. Ve ben asiri enfeksiyondan 17. Haftada ikizkerimi kaybettim 2015 in baslarinda. Zaman gecti hite gittim ayagim kirilsaydi gitmeseydim. Buarada bilgi edindim aci ceke ceke. Ordada 3 transfer ve negatif.aradan yine baya zaman geczi firdevse gittim toplam 5 embriyo 3 ü transfer ama negatif. Yani yillardir varimizi yogumuzu kibrisa yatirdik. Sonra arastirdim pragda yapiliyomus 10 bin euro verdik 6 embriyonuz cikti ilki kimyasal olmustu ama ben mutluluktan cok agladim demekki gebe kalabiliyomusum diye. Neyse 2. transfer gebeydim 14. gün 1400 küsürlerde ve saglam bi bebek dogurcaktim fakat kadin dr arada akintilarim ve karin agrim oldugunu söyledigim halde gecistirip gebelik normaldir diyodu. Oysaki lnceki ikiz kaybini dikkate alip daha farkli olmaliydi. 16. haftada randevuma gittim hersey normal dedi 1 hafta sonra suyum geldi rahim agzi acilmis ve suyum azalmisti 18. haftada bebegimi kaybettim. Bu arada pragda 1 embriyodan fazla konulmuyodu özellikle gecmisimdeki gögüs kanseri yüzünden. Kaldi 4 embriyo tekrar 2 negatif ve kalan 2 embriyo icin cok yalvardim bu benim son sansim bittik artik dedim 2 sini transfer etti. Mayisin 21 inde bugün 8. günüm idrar testi negatif. Allah kimseye yasatmasin dünya basima yikilmis gibiyim napcami bilmiyorum ömrümden ömür gitti. Kadin dr aradim kan vermek icin bosuna ilac almim diye biz haftaya tüm hafta kapaliyiz labratuvarin tel verdi aradim koronadan dolayi direk hasta almiyoruz dedi. Yani bakarmisiniz dag basinda gibiyim caresiz ilaclari alicam 3-5 gün daha idrar testi yapicam ve negatifse ki öyledir. Ilaclari birakicam. Benim hikayem bu. Umarim sizler bebeginize bianonce kavusur mutlu olursunuz

Selam kizlar bugün yumurta toplama islemi yapildi,5 tane yumurta toplandi,hersey yolunda giderse allah nasip ederse carsamba Transfer planlaniyor ama önce arayip ne durumda olduklarini bildirecekler
Insallah hayırlı olur güzel sonuclarin olur rabbim yardımcın olsun.

Valla her satırında ayrı Bi üzüldüm. Daha 8. Gününmüş dur Bi hele sabret kanında çıkar inşallah. Kendi kendine kararlar verme. Ptesi günü illaki biyer bulursun özelde acilde kan ver. Sevinç gözyaşları dökersin pozitif olur inşallah

Cok sagol mevsimyaz ama hic umudum yok kimyasalda bile 7. günü cok hafifde olsa 2. cizgi vardi. Bunca hayalkirikligi aci yetmiyomus gibi bide gurbet elde olmak ne zor yasayanlar bilir. Dioktorlari ayri problem kanznlari ayri. Inanki caresizim zaten 11. güne kadar idrarda olsa yüzdeyüz cikcak.zaten en erken sali kan verebilirim sinucuda anca carsamba ama kan vercek dr bulamadim inanirmisin

Arkadaşlarım infertilite bir seçim değil bir hastalık... ama tedavisi olan bir hastalık. Hersey Allahın taktiri ve herseyin doğru bir zamanı var. bir insan bir insanın sağlık problemiyle ilgli olarak belaltı vurursa Allah da ona daha büyük sınavlar verir. Kendisiyle ya da evladıyla ilgili. Kimseye doğurganlığınız hakkında hesap vermek zorunda değilsiniz. Size bu konuda saygısızlık eden bir kişiye haddini bildirmeniz ayıp değildir ona orda tepki vermezseniz söyleyemedikleriniz içinizde büyür. Benim de üzüldüğüm olaylar oldu ki yepyeni evliydim korunuyodum düşünün ve çocuk konusunda saygısızlığı yapanlar aynı hastanede çalıştığım sözde bayan dr arkadaşlarım. Bu saygısızlığı yapan hiçkimse gerçekten arkadaşınız değildir ve malesef haddini bildirmezseniz yine aynı şekilde sizin üstünüze gelir. Malesef kadının en büyük düşmanı kadın. İstemediğiniz hiçbir muhabbete dahil olmak zorunda değilsiniz . Sizi üzen yorumu yapan akrabanızsa yine saygı çerçevesinde bir net bir tepki verin ama sınırlarınızı çizin . Kimse o sınırı geçemesin.Eşinize git evlen demeyin lütfen🙏🙏🙏 bunu kendinize yapmayın herseyden önce kadın olduğunuz için çok değerlisiniz ve anne olmak için herseyi göze aldıysanız Allah bir yerde yüzünüze bakacak. Eşinizin karşısında dik durun arkadaşlar. belki tıbbi sorun sizde görünüyo rezerviniz az ya da endometriozis şeklinde bir problem var ama kimse sperminin sağlığından genetiğinden yüzdeyüz emin olamaz arada immunolojik biyolojik bir sürü olay var tıbbın açıklayamadığı.yani normal görünen bazen açıklanamayacak şekilde sebepsiz anormal olabiliyo ki tıbbi gerekçe siz bile olsanız lütfen dimdik durun bu forumdasınız demek ki anne olmak için tıbbın her imkanını kullanıcaksınız sadece doğru zaman gelcek ve siZ vazgeçmediğiniz sürece anne olcaksınız.
Söylediklerinize aynen katılıyorum. İnfertilite suç değil fakat ben eşimi suclamamak adına yıllarca duygularımı içimde yaşadım. Sperm donasyonunu kabullenemedim ve ne oldu. Olan bana oldu. Psikolojim mahfoldu. Çok zor toparladım.
Slm kizlar demistimya zamani gelince anlaticam basimdan gecenleri. Ilk olarak kibrista kefkosada savas özyigite gitmistim yumurta donasyonu icin ama bu konularda hicbir bilgim yoktu.neyse sperm verildi 5 gün sonra transfer dendi transfer günü 3. güne 3 tane embriyonuz var dendi ve ücüde transfer edildi. Kan sonucu pozitifti ve cok mutluyduk fakat 7. Haftada düsük oldu. Tekrar 5000 euro verdik ve bukez yine 3. güne 4 embriyo dendi ve dördüde transfer oldu tabi aradan birbucuk yil gecti bukez bendeki sanssizlik besiz gebelik,alman dr ilk söyledigi redüksiyon yapilmazsa ölürsün. 12. haftada 2 bebegin kalbi durduruldu 3. de kalbi kendiliginden durmustu redüksiyondan 1 hafta sonra. Ve ben asiri enfeksiyondan 17. Haftada ikizkerimi kaybettim 2015 in baslarinda. Zaman gecti hite gittim ayagim kirilsaydi gitmeseydim. Buarada bilgi edindim aci ceke ceke. Ordada 3 transfer ve negatif.aradan yine baya zaman geczi firdevse gittim toplam 5 embriyo 3 ü transfer ama negatif. Yani yillardir varimizi yogumuzu kibrisa yatirdik. Sonra arastirdim pragda yapiliyomus 10 bin euro verdik 6 embriyonuz cikti ilki kimyasal olmustu ama ben mutluluktan cok agladim demekki gebe kalabiliyomusum diye. Neyse 2. transfer gebeydim 14. gün 1400 küsürlerde ve saglam bi bebek dogurcaktim fakat kadin dr arada akintilarim ve karin agrim oldugunu söyledigim halde gecistirip gebelik normaldir diyodu. Oysaki lnceki ikiz kaybini dikkate alip daha farkli olmaliydi. 16. haftada randevuma gittim hersey normal dedi 1 hafta sonra suyum geldi rahim agzi acilmis ve suyum azalmisti 18. haftada bebegimi kaybettim. Bu arada pragda 1 embriyodan fazla konulmuyodu özellikle gecmisimdeki gögüs kanseri yüzünden. Kaldi 4 embriyo tekrar 2 negatif ve kalan 2 embriyo icin cok yalvardim bu benim son sansim bittik artik dedim 2 sini transfer etti. Mayisin 21 inde bugün 8. günüm idrar testi negatif. Allah kimseye yasatmasin dünya basima yikilmis gibiyim napcami bilmiyorum ömrümden ömür gitti. Kadin dr aradim kan vermek icin bosuna ilac almim diye biz haftaya tüm hafta kapaliyiz labratuvarin tel verdi aradim koronadan dolayi direk hasta almiyoruz dedi. Yani bakarmisiniz dag basinda gibiyim caresiz ilaclari alicam 3-5 gün daha idrar testi yapicam ve negatifse ki öyledir. Ilaclari birakicam. Benim hikayem bu. Umarim sizler bebeginize bianonce kavusur mutlu olursunuz
Kötü tecrübeler yasamissiniz ama azminize hayran kaldım. Üzülmeyin lütfen sonuçta nasibimizde ne varsa onu yasiycaz. Teselli olur mu bilmem ama neticede allahın takdiri bizim durumumuz. Acele etmeyin kan testini bekleyin lütfen. İnşallah pozitif olur inşallah

Cok tesekkürler canim azim sabir nereye kadar esime üzülüyorum inanki kahroluyorum elimden hicbisey gelmiyo ne gidecek bi yolun nede beni teselli edecek bisey kalmadi bukez nasil toparlanirim biomiyorum bu yolda harcadigimiz paranin haddi hesabi yok manevi olarak ortada elde var sifir

ya canım ne güzel yazmıssın evet bende ilkte neden kayınvalidem gelmiyor etmiyor diyordum dedigim gibi sadece kendimi üzüyordum bir gün dayanamadım söyledim artık eltime gidiyorsun ama o yakın oturuyor ona sana bir gelirsem ona 2 giderim demişti aklınca laf sokuyor oraya gelin gitmedim annemin yakınındayım ya aman boşver naparsan yap yaranamazsın..

Allahtan elti derdim yok 🤯
Bide o olsaydı girtlaklardim 🤣😂
Zaten ben kaynanami kaynana olarak görmüyorum 🤭 var mı yok mu belli değil 🤦‍♀️😂

Çok çok üzgünüm 😔
Gerçekten ne yazacağımı inanın bilmiyorum ama içimden sadece sabır dilemek gelebiliyor.
Çok fazla üst üstte şeyler yaşamışsiniz.
Hepside acı ile gelmiş 😔
Allah yar ve yardımcınız olsun ❤️
Allah size kendiliğinden evlat nasip etsin inşallah 🙏 hiç belli olmaz Rabbım in mucizeleri büyüktür gün doğadan neler doğar öyle düşün lütfen..

Cok sagol mevsimyaz ama hic umudum yok kimyasalda bile 7. günü cok hafifde olsa 2. cizgi vardi. Bunca hayalkirikligi aci yetmiyomus gibi bide gurbet elde olmak ne zor yasayanlar bilir. Dioktorlari ayri problem kanznlari ayri. Inanki caresizim zaten 11. güne kadar idrarda olsa yüzdeyüz cikcak.zaten en erken sali kan verebilirim sinucuda anca carsamba ama kan vercek dr bulamadim inanirmisin
Doğrudur canım. Keşke elimden birsey gelse dua etmekten başka yapacağımız birsey yok. Ah kuzum kac kere denemişsin bi mucize olsa Rabbim hayırlısıyla gösterse sana. Genede Bi umut dur bakalım :) Sıkma tatlı canını. Bu donasyona kesin gözüyle bakıyordum taaki burayı okuyana kadar korktum valla.

Gerçekten çok geçmiş olsun, onlarca para, bir sürü zaman kaybı. Umarım en kısa zamanda istediğiniz olumlu haberleri alırsınız. Aslında bu sizin yazdığınızdan yola çıkarsak bu platformda özellikle donasyon tecrübesi yaşayanların mutlaka bilgilerini aktarmaları gerekiyor. Sayfaları okuyorum genelde olumsuz sonuçlananlar yazmışlar tecrübelerini, olumlu olanlar çok daha az. IVF merkezleri birer hastane gibi gözükse de aslında birer ticarethane, ve maalesef bizler de buraların daimi müşterileri konumundayız. Ben özellikle bu kadar çok negatif sonuçlanan donasyonu gördükçe korkuyorum, içimden diyorum ki bu adamlar neden müşterilerini kaybetsinler ? Sonuçta bir kere donasyona karar verdiysen ilki olumsuz olsa bile bir çok kişi ikinci için de şansını zorluyor. Görüştüğüm yerlerin hepsi yok başarımız %80-70 diyolar ama işin aslını araştırdığında, kimyasal gebeliği bile başarı olarak görüyorlar. C Cewlik1212 siz mesela maddi durumunuz yerindeymiş ki bu kadar deneme fırsatı bulabilmişsiniz, şu an donasyon en az 5-6000£ civarında, ben ikinciyi bile yapsam heralde 3-5 yıl borç ödemek zorunda kalırım. Gerçekten Çok zor bir süreç. Allah sonumuzu hayretsin.

Gerçekten çok geçmiş olsun, onlarca para, bir sürü zaman kaybı. Umarım en kısa zamanda istediğiniz olumlu haberleri alırsınız. Aslında bu sizin yazdığınızdan yola çıkarsak bu platformda özellikle donasyon tecrübesi yaşayanların mutlaka bilgilerini aktarmaları gerekiyor. Sayfaları okuyorum genelde olumsuz sonuçlananlar yazmışlar tecrübelerini, olumlu olanlar çok daha az. IVF merkezleri birer hastane gibi gözükse de aslında birer ticarethane, ve maalesef bizler de buraların daimi müşterileri konumundayız. Ben özellikle bu kadar çok negatif sonuçlanan donasyonu gördükçe korkuyorum, içimden diyorum ki bu adamlar neden müşterilerini kaybetsinler ? Sonuçta bir kere donasyona karar verdiysen ilki olumsuz olsa bile bir çok kişi ikinci için de şansını zorluyor. Görüştüğüm yerlerin hepsi yok başarımız %80-70 diyolar ama işin aslını araştırdığında, kimyasal gebeliği bile başarı olarak görüyorlar. C Cewlik1212 siz mesela maddi durumunuz yerindeymiş ki bu kadar deneme fırsatı bulabilmişsiniz, şu an donasyon en az 5-6000£ civarında, ben ikinciyi bile yapsam heralde 3-5 yıl borç ödemek zorunda kalırım. Gerçekten Çok zor bir süreç. Allah sonumuzu hayretsin.
aynen öyle ya insallah olumlu olur

ya kızlar ne diyicem az önce bi akrabamız var oglu bi kadınla evlendi kadının cocugu olmadı bıraktılar geçen yaz yeni bir kadın aldılar ama bu kadında yaşı var kadın az önce atmış bu yenisi hamileymiş o kadar sinirlrndim ki o diger kadının halini düşenemiyorum bu yeni kadını da bildigin çocuk dogurması için almışlar ne kadar kötü bir durum ya sırf kadının cocugu olmuyor benim oglum böyle kalmasın diye bıraktılar ya kurban oldugum allahım buna da vermeye bilirdi bu nu da mı bırakıcaklar dı ne kadar kötü kalpli insanlar var bu yenisi de nispet yapar gibi paylaşmış iyi bir marifet yaptın hayatındaki tek hayali gercekleştirdin artık ölsen de gam yemezsin o tuhaf ya ..

Ne kadar ç
Ne kadar çok uğraşmış ve acı çekmişsin. Acını yüreğimde hissettim.Dilerim Rabbim yüzüne gülsün.Hayalini kurduğun mucizen gerçek olsun.

Sevgili brcblc maddi durumum yerinde oldugu icin degil hertarafimiz borc harc 2013 ten simdiye kadar düsünün. Esim yalniz calisiyo adam cöktü yaslandi resmen buarada kizlar hepinizi cok seviyorum iyi dilekleriniz icin sagolun ❤️ Dilerim allahtan burda bulunan takip eden bütün kadinlar bianönce saglikla bebegine kavussun 🙏🙏

Sevgili brcblc maddi durumum yerinde oldugu icin degil hertarafimiz borc harc 2013 ten simdiye kadar düsünün. Esim yalniz calisiyo adam cöktü yaslandi resmen buarada kizlar hepinizi cok seviyorum iyi dilekleriniz icin sagolun ❤️ Dilerim allahtan burda bulunan takip eden bütün kadinlar bianönce saglikla bebegine kavussun 🙏🙏
Yaşadıklarınıza o kadar üzüldüm ki Allah yardımcınız olsun inşallah bundan sonrası sizin için gep kolaylıkla geçsin. Yalnız benim anlamadığım her oluşan embriyo transfer edilecek diye bir durum yok ki. Size neden dört tane birden konuyor hadi onu geçtim belki içinde asıl gelişecek olan farkında olunmadan imha ediliyor. Yazık günah değil mi, böyle bir saçmalık olabilir mi? Siz sperm mi yoksa yumurta donasyonu mu yaptırdınız peki?

Sagol allah kimseye yasatmasin ben ilk savas beye gittim ve bu konuda hicbir bilgim Yoktu ne yazikki. 4 verdi kendi arasinda bölpnmüs 5 olmus 😔 ölümden döndüm zaten. Gecen sene 18. haftada kaybetmezdim bebegimi dr ilgilenseydi büyük ihtimalle rahim agzi yetmezligi var 12. haftada falan serklaj yapilmaliymis hastanede dogurtan kadin dr söyledi 😔

Yaşadıklarınıza o kadar üzüldüm ki Allah yardımcınız olsun inşallah bundan sonrası sizin için gep kolaylıkla geçsin. Yalnız benim anlamadığım her oluşan embriyo transfer edilecek diye bir durum yok ki. Size neden dört tane birden konuyor hadi onu geçtim belki içinde asıl gelişecek olan farkında olunmadan imha ediliyor. Yazık günah değil mi, böyle bir saçmalık olabilir mi? Siz sperm mi yoksa yumurta donasyonu mu yaptırdınız peki?

Canım arkadaşım tüm hayat hikayeni benimle yaşadın ve benimle paylaştın
Burda hep seni anlatırdım
Ama sonra kendin katıldın içimize,iyi de yaptın
Kader arkadaşım
Kalbi güzel arkadaşım
Sen anne olucaksın
Ben buna inanıyorum
Bak görürsüb burda bizim içinde bayram olucak
İnşallah🤲❤️😘

Çok çok üzgünüm 😔
Gerçekten ne yazacağımı inanın bilmiyorum ama içimden sadece sabır dilemek gelebiliyor.
Çok fazla üst üstte şeyler yaşamışsiniz.
Hepside acı ile gelmiş 😔
Allah yar ve yardımcınız olsun ❤️
Allah size kendiliğinden evlat nasip etsin inşallah 🙏 hiç belli olmaz Rabbım in mucizeleri büyüktür gün doğadan neler doğar öyle düşün lütfen..
Nakadar güzel yazmışım
Ellerine,o güzel kalbine sağlık
Rabbimin mucizelerine hakikaten inanmak lazım
İnanın bir kadının ister doğal yolla,ister tüp bebekle anne olması Allahtan verilen lütuf ve büyük bir mucize
Rabbim hepimize anneliği lütf etsin🤲🤲🤲❤️

Back
X