- 28 Aralık 2019
- 192
- 270
- 33
- 41
Slm kizlar demistimya zamani gelince anlaticam basimdan gecenleri. Ilk olarak kibrista kefkosada savas özyigite gitmistim yumurta donasyonu icin ama bu konularda hicbir bilgim yoktu.neyse sperm verildi 5 gün sonra transfer dendi transfer günü 3. güne 3 tane embriyonuz var dendi ve ücüde transfer edildi. Kan sonucu pozitifti ve cok mutluyduk fakat 7. Haftada düsük oldu. Tekrar 5000 euro verdik ve bukez yine 3. güne 4 embriyo dendi ve dördüde transfer oldu tabi aradan birbucuk yil gecti bukez bendeki sanssizlik besiz gebelik,alman dr ilk söyledigi redüksiyon yapilmazsa ölürsün. 12. haftada 2 bebegin kalbi durduruldu 3. de kalbi kendiliginden durmustu redüksiyondan 1 hafta sonra. Ve ben asiri enfeksiyondan 17. Haftada ikizkerimi kaybettim 2015 in baslarinda. Zaman gecti hite gittim ayagim kirilsaydi gitmeseydim. Buarada bilgi edindim aci ceke ceke. Ordada 3 transfer ve negatif.aradan yine baya zaman geczi firdevse gittim toplam 5 embriyo 3 ü transfer ama negatif. Yani yillardir varimizi yogumuzu kibrisa yatirdik. Sonra arastirdim pragda yapiliyomus 10 bin euro verdik 6 embriyonuz cikti ilki kimyasal olmustu ama ben mutluluktan cok agladim demekki gebe kalabiliyomusum diye. Neyse 2. transfer gebeydim 14. gün 1400 küsürlerde ve saglam bi bebek dogurcaktim fakat kadin dr arada akintilarim ve karin agrim oldugunu söyledigim halde gecistirip gebelik normaldir diyodu. Oysaki lnceki ikiz kaybini dikkate alip daha farkli olmaliydi. 16. haftada randevuma gittim hersey normal dedi 1 hafta sonra suyum geldi rahim agzi acilmis ve suyum azalmisti 18. haftada bebegimi kaybettim. Bu arada pragda 1 embriyodan fazla konulmuyodu özellikle gecmisimdeki gögüs kanseri yüzünden. Kaldi 4 embriyo tekrar 2 negatif ve kalan 2 embriyo icin cok yalvardim bu benim son sansim bittik artik dedim 2 sini transfer etti. Mayisin 21 inde bugün 8. günüm idrar testi negatif. Allah kimseye yasatmasin dünya basima yikilmis gibiyim napcami bilmiyorum ömrümden ömür gitti. Kadin dr aradim kan vermek icin bosuna ilac almim diye biz haftaya tüm hafta kapaliyiz labratuvarin tel verdi aradim koronadan dolayi direk hasta almiyoruz dedi. Yani bakarmisiniz dag basinda gibiyim caresiz ilaclari alicam 3-5 gün daha idrar testi yapicam ve negatifse ki öyledir. Ilaclari birakicam. Benim hikayem bu. Umarim sizler bebeginize bianonce kavusur mutlu olursunuz