- 28 Aralık 2019
- 192
- 270
- 33
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama senin kullandığın ilaç farklı kuzum
Sana estradiol uyarısı verip burakıyorlar
Ama cycloproginovada hem estradiol hemde progesteron
Zazam sagol canım umarım senin dediğin gibidir. Valla birde ülkelere göre ilaçlar nasıl bukadar farklılık gösteriyor anlamış değilim. Türkiye de satılan cyclo progynova bayer firma 21 draje, 11 beyaz 10 kahverngi
Almanyada satılan ise jenapharm firma 21 draje ama 9 beyaz 12 kahve var içinde. Anlamış değilim neden bu kadar farklı olabiliyor. Örneğin progesteron iğne ve düşük önleyici proluton depot almanyada yok bulunmuyor, kaç eczaneye sordum almanyada satılmıyor diyor hayret
Ama senin kullandığın ilaç farklı kuzum
Sana estradiol uyarısı verip burakıyorlar
Ama cycloproginovada hem estradiol hemde progesteron var
Bide pablocum korku kötüdür korkma senki bu yola bas koydun korku sadece sana zarar verir unutma geldi gecti de hep pozitif düsün. Inanki bani tedavi eden dr hersey bittikten bikac yil gectikten sonra dediki senin tümörün kötüydü ama senin gözlerinin ici gülüyodu hep pozitifligin o gülmelerin sana hayat Verdi tekrar benimde hormona duyarli. Benim tanidigimn komsusu gögüs kanseri tedavisinden 3 yil sonra gebe kaldi dr uyarmis olnasina ragmen tehlikeli diye dogurdu kadin turp gibi valla. Kendiliginden kalmisti o tüp bebek degil
Evet oldum 2018 agustos ayında hem histeroskopi oldum rahim içi temizlendi hemde laporaskopi olmuştum tüplerin rahimle bağlantısı kesildi. Tekrar gerekli olabilirmi ki canım?Pablo estradiol dozu düşük olduğu için endometriyum yeterince kalınlaşmıyor
Sen histeroskopi oldunmu hiç
Ve en son ne zaman oldun?
Kafama göre kullanmadım. Adet düzensizliği olduğu için nisan ayındaki transfere hazırlık için 2 ay öncesi başlamak istedim, bu şekilde rahimi canlı tutmak ve tarihleri ayarlamak kontrol altına almak için başladım. Tabi başlamadan önce dr.hormon kontrolu yaparak başlattı. Ama pandemi yüzünden gidemedik bende ilaca devam ediyorumSen neden subattan beri kullaniyosun cylo? Kendi kafana göremi aliyosun yoksa rahim canli kalsin diyemi? Benim kanser tedavisi düsün 2002 de oldu dr hàla bana neler diyoda ben evet evet diyorum. Bu dr bu tavri esas beni korkutup tedirgin ediyo yoksaki takmicam
Çok geçmiş olsun canım, Rabbim Şafii ismiyle sifanı versin. Evet adetin gelmediği dönem fsh yükseliyor diğer hormonlar düşüyorArkadaşlar bende beyin tümörü var. Işın tedavisi falan oldum. Ameliyat deniliyor ama ben genede takipte kalmak istedim. Benım tümörü besleyen östrojen buna ragmen ben cyclo kullanıyorum cunkü beyın doktorum bana kullan senin adet olman cok önemli dedi.
Cyclo ile nadiren leke seklinde adet oluyorum bunu takip ettim fsh cok yuksek iken böyleydi. Ama fsh bıraz daha düşünce kanamam cok oluyordu.
Ya da tesadüftü. Bu arada bu ilacı kullanıp adet görmeyen adeti azalan insanlar biliyorum bunlarda artık ben gerçekten menopoza girdim diyordu. Ne derece doğru bilemem ama mantıklı. Hatta bunu duyduğumda ilaçla bıle adet olduğuma sükrettim.
Bide gercekten vucut kendini belli ediyor menopozda o bölge kuruluğu İle ates basması İle.
O akıntı nadiren ılac almadıgımda ya da aldığımda bende oluyordu aha dıyordum yumurtluyorum ama doktor bakıyor yoktu.
Evet ilaç kullanırken bile fsh kan mıktarını belirliyor. Uzun ya da kısa olmayıÇok geçmiş olsun canım, Rabbim Şafii ismiyle sifanı versin. Evet adetin gelmediği dönem fsh yükseliyor diğer hormonlar düşüyor
Peki bu agoulitin 60 mg ignesini almanyada satılıyormu bulabiliyormusun?Kesinlikle ilaclar farkli. Mesela kibristaki tedavilerdeki progestan igneleri resmen kalcalarim hep beze oluyodu felc olcam diyodum ama pragdan aldigin progestan ignesi agoulitin 60 mg igne hic agri sizi yapmadi
Rabbım sana mucizesini göstersin. İnşaallah pozitif görürsün. AminBide kizlar dua edin nolur yarin sabah idrar testi yapcam negatifse ilaclari birakcam öpüyorum hepinizi
İnşallah çıkar canım ama bence kan testini bekle ona göre hareket etBide kizlar dua edin nolur yarin sabah idrar testi yapcam negatifse ilaclari birakcam öpüyorum hepinizi