MerhabaMerhaba arkadaşlar uzun süredir giremiyorum çünkü yavrularım 20 aralık da erken dünyaya geldi. Bende hipertansiyon vardı gebelik öncesinde. Bebekler bğyüdükçe benim tansiyonum da yükselme başladı ve sonrasında preeklampsi yani genelik zehirlenmesi yaşadım. Daha 26. Haftada idim. 38 gün hastanede yattım ve bebeklerin bir kiloyu geçmesi beklendi. Ama tabii bu bekleme sürecinde tansiyon yerinde durmadı ciddi artışlar yaşadı bu durumda mağnezyum serumlar verildi . Anlayacağınız çok sıkıntılı günler geçirdik. Çok şükür sonunda kızım 1,275 gr oğlum da 1,180 gr olarak dünyaya geldiler. Tabii her ikisi de küvezde kaldılar. Kızım 1,5 ay oğlum 2 ay kaldı. Ama şimdi ikisi de Allahıma şükürler olsun ki evlerindeler. Ben donasyonu Murat ÖNal da yaptırdım ve çok da memnun kaldım. Yeni düşünenler arayış içinde olanlara kesinlikle tavsiye ederim. Bu arada elimde clexane iğne ve crinone jel mevcut. İsteyen olursa ücretsiz gönderebilirim. Son kullanma tarihleri 10/2020 . Herkese sevgiler...
Merhaba ben de haftaya transfer olacağım benim size sorularım var ben panik atak.hastasiyim ve sürekli tansiyon yüksek gibi hissediyorum sorum su hipertansiyon hastası biri hamileliğin ilk zamanlarında bile yüksek mi oluyor tansiyonu yani hormonlae dusurmuyor mu korkuyorum cokMerhaba arkadaşlar uzun süredir giremiyorum çünkü yavrularım 20 aralık da erken dünyaya geldi. Bende hipertansiyon vardı gebelik öncesinde. Bebekler bğyüdükçe benim tansiyonum da yükselme başladı ve sonrasında preeklampsi yani genelik zehirlenmesi yaşadım. Daha 26. Haftada idim. 38 gün hastanede yattım ve bebeklerin bir kiloyu geçmesi beklendi. Ama tabii bu bekleme sürecinde tansiyon yerinde durmadı ciddi artışlar yaşadı bu durumda mağnezyum serumlar verildi . Anlayacağınız çok sıkıntılı günler geçirdik. Çok şükür sonunda kızım 1,275 gr oğlum da 1,180 gr olarak dünyaya geldiler. Tabii her ikisi de küvezde kaldılar. Kızım 1,5 ay oğlum 2 ay kaldı. Ama şimdi ikisi de Allahıma şükürler olsun ki evlerindeler. Ben donasyonu Murat ÖNal da yaptırdım ve çok da memnun kaldım. Yeni düşünenler arayış içinde olanlara kesinlikle tavsiye ederim. Bu arada elimde clexane iğne ve crinone jel mevcut. İsteyen olursa ücretsiz gönderebilirim. Son kullanma tarihleri 10/2020 . Herkese sevgiler...