Bende menopozdayım 5 yıl oldu ama kemik ağrım yok. Benım de kötü d vitamini. Bak sana ne diyecem ben devit damla kullandım begnmedim cok yükseltmiyor. Coledan diye bi damla kullandım daha iyiydi. Anneme ise 1 tane d vitamini iğne yazdılar baya çıktı ama bunları özelde yazıyorlar. Doktorunla Bi konuş bence bunlardan yazsın. Bide kemik ağrısı iltihaplı romatızmadan oluyor bunuda kardeşimden biliyorum. D vitamini eksik olduğu halde doktor bundan demedi. Senin kemık agrı sebebın romatizma demiş iltihaplı Bi baktır istersen. Ben sanmıyorum d vitamini düşük bundan tutmadı diye. Haberı olmayan Bi çok kadın var bu vitamıni düşük olup hamıle kalan. Bence bebekten ziyade sen kendin için önce önlem al. Ailemden ve kendimden biliyorum hapla d vitamini demir yukselmıyor
Olabilir bak canim bu.gercekten baktırmak lazım. doktorumla Konusu cam bu konuyu randevuya gittiğimde gerekirse tekrar ölçültcem.canim vallahi bak iltihaplı romatizmayi senden duydum vallahi baktiricam buna.

Aynı durumu bende yaşıyorum. Çok eskiden gençlikte adet döngüm 28 günde bir di. Düşük sonrası 3 döngü arka arkaya 35, 37.gün kendiliğinden adet oluyorum. Ondan sonra 3 aya yakın adet olmuyor. Premenepoz dönemindeyiz ,menepoz öncesi adet düzensizliği. Doktoruma sorduğumda yaş itibariyle normal demişti. Beyaz akıntı bende de oluyordu. Şubat ayından beri cyclo kullanıyorum.
Benimde kafamı karıştıran şey cyclo kullandığım halde adetim çok az 2 gün lekelenme şeklinde 3.gün kahverengi akıntı şeklinde bitiyor bu normalmi? . Menepoz olupta İlaçla adet gören arkadaşlar sizde nasıl? Acaba kendi hormonlarimiz azaldığı için ilaçtaki hormon da yetersiz mi kalıyor ki rahimin kalınlaşıp kanlanmasına. Yada başka bir sorunun işaretimi?
Merhaba, bende yaklaşık 5 senedir menapozum 5 senedir de cyclo ile adet görüyorum. Benim süre çok kısa 4 günde bitiyor ama baya normal adetmiş gibi Lekenlenme gibi değil de kırmızı oluyor.Yumurtlama döneminde de akıntı geliyor. Ama 5 senedir yumurta görülmüyor. Cyclonun yaptığı birşey sanırım.

Merhaba arkadaşlarım.Menopozdayken donasyonla doğum yapanlara sorum olacak.Sütünüz nasıldı? Yani emzirebildiniz mi bebeklerinizi? Menopozdayken hormonlar da farklı olduğu için süt hormonu yeteri kadar çalışıyor mu merak ettim.

Canım benim kan testi bide yaptır öle ınsallah mucize olur olmazsa da üzülme inan insan yıkılıyor anlıyorum kalbine ok saklanmış gibi hissediyorum ama inan vardır bundada hayır rabbim yar ve yardımcın olsun lütfen sıkma canim.

Benim ilki kimyasal oomasina ragmen 7. günde hayalet cizgi cikmisti 10. olmasina ragmen bembeyaz 2 embriyo verildi 3 bc 6 bc

Tesekkür ederim canim ama yarin burda heryer kapali benim kadin dr bütün hafta kapali sansima bide bugün ilaclari biraktim sabah negatif olunca

Benim ilki kimyasal oomasina ragmen 7. günde hayalet cizgi cikmisti 10. olmasina ragmen bembeyaz 2 embriyo verildi 3 bc 6 bc

Benim ilk transfer sonrası dokuzuncu gün müydü onuncu gün müydü tam hatırlamıyorum idrar testinde birşey çıkmamıştı. 2 gün sonra kan tahlilinde çıkmıştı. hemen bir kanaate varmayın bekleyin birkaç gün daha. en doğrusunu kan tahlili verir.

Kacc kez yaptirdin sen canim? Hangi merkezde? Embriyolarin gretlerini biliyomusun? Kusura bakma pespese dizdim sorulari

Kızlar günaydın
güzel bir hafta diliyorum hepimize... C.tesi gynolıfe tan aradılar 1 temmuz da işlemlere başlıyorlarmış çok heyecanlandım :) inşallah hepimiz için hayırlısı olur rabbim dualarımızı kabul eder inşallah

Kızlar günaydın
güzel bir hafta diliyorum hepimize... C.tesi gynolıfe tan aradılar 1 temmuz da işlemlere başlıyorlarmış çok heyecanlandım :) inşallah hepimiz için hayırlısı olur rabbim dualarımızı kabul eder inşallah

Gözümüz aydın canım ☺️ ☺️ ☺️
Bana da haber verdiler 1 temmuzda Kıbrıs uçuşlari olacak diye ve 25 haziranda ilaca başlıcam 🤲
Hersey iyi olur inşallahhhh 🤲

Back
X