• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün baya araştırma yaptım eski yazışmaları okudum. Okadar gerçekçi yazdı ki gece gündüz demeden sorularıma cevap vermişti hala ınanamıyorum.
Sonuçta amacı burada "müşteri " toplamak. Tedaviler dolar bazın da olduğu için Muhtemelen kişi başı bu reklamcılar da dolar olarak prim alıyorlardır.tabi ki gece gündüz tüm soruları cevaplıyacak. Ben 2017 den beri bu topikteyım çok fazla böyle müşteri kovalayan sahte kişiler çıktı.Sanırım 4 tanesini ben takıp edip şikayet ettim.Ancak ilginç olan şey bu av peşinde koşan kişiler çoğunlukla bakü de ki merkezler den çıkıyor.Belli aralıklarla hep birileri sinsi sinsi aramıza sızıyor.Baküyü övüp hatta toplu gidelim indirim alalım diyorlar.Çakal tabi bir kere de prim vurgununu vuracak : ) Buradaki insanların iyi niyetini kullanmayın merkez avcıları.Kokunuz eninde sonun da çıkıyor.Dikkatli olun arkadaşlar.Mesela bu sayfadan tanıdığımız a68 nick name kişi gayet güvenilirdir.O bakü ye gitti negatif olmuş ama yine gidecek.Ondan bakü hakkındaki izlenimlerini sorabilirsiniz.Herkesin şanşı açık olsun 🙏

Sonuçta amacı burada "müşteri " toplamak. Tedaviler dolar bazın da olduğu için Muhtemelen kişi başı bu reklamcılar da dolar olarak prim alıyorlardır.tabi ki gece gündüz tüm soruları cevaplıyacak. Ben 2017 den beri bu topikteyım çok fazla böyle müşteri kovalayan sahte kişiler çıktı.Sanırım 4 tanesini ben takıp edip şikayet ettim.Ancak ilginç olan şey bu av peşinde koşan kişiler çoğunlukla bakü de ki merkezler den çıkıyor.Belli aralıklarla hep birileri sinsi sinsi aramıza sızıyor.Baküyü övüp hatta toplu gidelim indirim alalım diyorlar.Çakal tabi bir kere de prim vurgununu vuracak : ) Buradaki insanların iyi niyetini kullanmayın merkez avcıları.Kokunuz eninde sonun da çıkıyor.Dikkatli olun arkadaşlar.Mesela bu sayfadan tanıdığımız a68 nick name kişi gayet güvenilirdir.O bakü ye gitti negatif olmuş ama yine gidecek.Ondan bakü hakkındaki izlenimlerini sorabilirsiniz.Herkesin şanşı açık olsun 🙏
Kimin ne olduğunu bilemeyiz sonuçta sanal bir ortamda derdimize derman arıyoruz. Nesaybu kimdi neydi bilemem bana bir numara verdi bende irtibata geçtim. Allah var ilk izlenimim de çok iyi di merkeze karşı. Telefonla da olsa sıcak karşıladılar. Mesela az önce başka bir ülke de bir merkezi aradım resmen Merdiven altı bir yermiş gibi geldi. Arka fonda pop müzik gayri ciddi sorularıma doğru düzgün cevap bile alamadım. Herkes istediği kadar reklam yapsın ilk görüşme çok önemli. İçimize sinerse gideriz sinmezse 100 tane reklamcı soksalar aramıza nafile.

Kimin ne olduğunu bilemeyiz sonuçta sanal bir ortamda derdimize derman arıyoruz. Nesaybu kimdi neydi bilemem bana bir numara verdi bende irtibata geçtim. Allah var ilk izlenimim de çok iyi di merkeze karşı. Telefonla da olsa sıcak karşıladılar. Mesela az önce başka bir ülke de bir merkezi aradım resmen Merdiven altı bir yermiş gibi geldi. Arka fonda pop müzik gayri ciddi sorularıma doğru düzgün cevap bile alamadım. Herkes istediği kadar reklam yapsın ilk görüşme çok önemli. İçimize sinerse gideriz sinmezse 100 tane reklamcı soksalar aramıza nafile.
Merkez çalışanı diye kendi numarasını veriyormuş. Büyük ihtimalle zaten siz merkez çalışan diye aradığınız kişi Nesaybu dur.Kadınlar kulübü yöneticisi söylemişti numarasını verdiğini.

Merkez çalışanı diye kendi numarasını veriyormuş. Büyük ihtimalle zaten siz merkez çalışan diye aradığınız kişi Nesaybu dur.Kadınlar kulübü yöneticisi söylemişti numarasını verdiğini.
öyleymiş okudum yazılanları dün akşam.

Gürcistan Batum da Batumi İvf de tedavi gören var mı forumda ?

Sanki Melis arkadaşımız orda başarısız bi tedavi görmüştü geçmişte öyle bisey okumustum. Eşimde dedi bana bi ara batuma gidelim mi diye ama ne bileyim hic aramadım

Zazacım selammlarr, kasimdan beri girmiyordum. Hatirlarsin beni eskiden :) Gecen sefer her gün yorumlari okuyordum, zaten bütün yazismalari da okumustum, bu sefer yeni yorumlari okumadan stressiz hazirlanacagim dedim. Subatta bir transfer daha yaptık. Yine Çekya'da. Bir de korona stresiyle eve döndük. Bu sefer atesim çıkmadı ama yine negatif. Şimdi tekrar baslayacagim. Bu sefer Kibris olsun yakinda daha kolay olur dedim. Gecen sefer Kibrista bir merkeze icim ısınmıştı onlarla konuşuyorum. Ama bu 5.gun embryo transferi isi canimi sıkıyor. Yine kararsiz kaldım. Cekyadaki bütün merkezler garantilerini 5.gun embryosu üzerinden veriyor. Benim 3 embryom olmuştu. 5.gune 2 tanesi gitti. 3.embryo icin basindan bu 5.gune gitmeyecek gibi dediler. Kibrista transferleri 3.gunde yapmalari bana guvensizlik veriyor. Off :KK43:
Kuzum 5 güne getirmesini talep et merkezden
Bu senin doğal hakkın

Arkadaşlar kıbrısda dünya tüp bebek merkezinde kontak kurabileceğim bi numara var mı sizde
Evet. Tugce Hanim var. Özelden c
Kuzum 5 güne getirmesini talep et merkezden
Bu senin doğal hakkın
Zazacim dogru diyorsun ben de baska türlüsünü kabul etmek istemiyorum. Şimdi 3.deneme için Kibrista 2 merkezle görüştüm. Ikisi de bunun garantisi olamaz, 3 .gun de transfer edebiliriz sizin durumunuza bağlı dedi. Geçen 2 sefer Çek Cumhuriyetindeki merkezi secmemin birinci sebebi garanti kapsamlariydi. Çek'de 3.gun embryosunu asla transfer etmiyor. Kıbrısta nasil oluyor bilmiyorum henuz ama Cekdeki merkez ile anlasinca bize imzalı bir protokol yolladilar. Verdigimiz para ile ne garanti ediyorlar yaziyor bu kagitta. Ve orada 2 blastocyst yani 5.gun embryosu yaziyor garantisine. Bu arada o dönem Cekdeki bütün merkezlerle konusmustum,hepsinin garantisi 2 adet 5.gun embryosu. Bugun merkezlere soruyorum garanti kapsamlarini 10-12 yumurta dediler. Gerisinin garantisini veremeyiz diyorlar. Benim kafa yine Çek'e kaymaya basladı. Bugün kibristaki merkezlerden biriyle konusurken 5.gune gidebilecekken niye 3.gun embryosu koyuyorsunuz diye konusurken 5.gune gidemeyecek embryolari 3.gunde koyduklarinda hem gikir olduk. Bu embryo disarda 5.gune gidemeyecekse neden transfer sonrasi 5.gune gitsin ki diye irdeledim fakat onun mantigi oyle değil. Tutabiliyor da dediler. Simdi bana sadece yumurta garantisi veren bir merkez karsima gecip 3.gun embryosu transfer edecegiz diye israr eder ve ben ısrarla 5.gun embryosu istersem garanti kapsamini zaten sagladigi icin kendimi nasil dinleteyim. Elimde yaptirim için birsey olmayacak. O yuzden bu garanti meselesine takildim. Çekdeki merkezler nasil blasto garantisi verebiliyor. Demekki kendilerime güveniyorlar. Zazaa kafam karisti. Tabiki kimse kimseye şu merkezi seç diyemez ama bu anlattiklarimdan size neresi yakin geliyor kizlar?

Zazacim dogru diyorsun ben de baska türlüsünü kabul etmek istemiyorum. Şimdi 3.deneme için Kibrista 2 merkezle görüştüm. Ikisi de bunun garantisi olamaz, 3 .gun de transfer edebiliriz sizin durumunuza bağlı dedi. Geçen 2 sefer Çek Cumhuriyetindeki merkezi secmemin birinci sebebi garanti kapsamlariydi. Çek'de 3.gun embryosunu asla transfer etmiyor. Kıbrısta nasil oluyor bilmiyorum henuz ama Cekdeki merkez ile anlasinca bize imzalı bir protokol yolladilar. Verdigimiz para ile ne garanti ediyorlar yaziyor bu kagitta. Ve orada 2 blastocyst yani 5.gun embryosu yaziyor garantisine. Bu arada o dönem Cekdeki bütün merkezlerle konusmustum,hepsinin garantisi 2 adet 5.gun embryosu. Bugun merkezlere soruyorum garanti kapsamlarini 10-12 yumurta dediler. Gerisinin garantisini veremeyiz diyorlar. Benim kafa yine Çek'e kaymaya basladı. Bugün kibristaki merkezlerden biriyle konusurken 5.gune gidebilecekken niye 3.gun embryosu koyuyorsunuz diye konusurken 5.gune gidemeyecek embryolari 3.gunde koyduklarinda hem gikir olduk. Bu embryo disarda 5.gune gidemeyecekse neden transfer sonrasi 5.gune gitsin ki diye irdeledim fakat onun mantigi oyle değil. Tutabiliyor da dediler. Simdi bana sadece yumurta garantisi veren bir merkez karsima gecip 3.gun embryosu transfer edecegiz diye israr eder ve ben ısrarla 5.gun embryosu istersem garanti kapsamini zaten sagladigi icin kendimi nasil dinleteyim. Elimde yaptirim için birsey olmayacak. O yuzden bu garanti meselesine takildim. Çekdeki merkezler nasil blasto garantisi verebiliyor. Demekki kendilerime güveniyorlar. Zazaa kafam karisti. Tabiki kimse kimseye şu merkezi seç diyemez ama bu anlattiklarimdan size neresi yakin geliyor kizlar?

Evet.sahsen bende okadar paralar ve emek veriyorsam 3. Veya 5. Gun embriyosu secmeliyim hic bunu.dusunup arastirmamistim ama onemli.bir konu cekde hangi.merkezle gorustun bana özelden yazarmisin bakuyu dusunmeye baslamistim orasi ticarete donmedigini dusunuyordum ama bu reklam olayi yine arayis icine soktu beni.tam bir yilan hikayesine dondu klinik işi offf

Ben Kıbrısla görüştüğümde 5.güne giden isteyeceğim hep başından beri kafamda bu var. Bana 3.gün koydukların da tutmadığında ah vah demek istemiyorum. En azından 5. Günde turkıyeden hazırlıklı gittigimde tutmazsa nasıp değilmiş diyeceğim. Az Bi para değil riske atmak istemiyorum. Bakalım merkezlerın tavrı ne olacak. Bide korkum donorden 3-4 yumurta çıkması.
Bide bu 5.günü merkezlerın hiçbiri kabul etmezse diyorum.

selam canım ben geçen sene gittim buradan iki arkadaş daha vardı onlar şimdi çocuklarını kucaklarına aldılar benimki negatif oldu iki defa denedim üçüncü gün embriyosu koyuyorlar genelde bu sefer beşinci gün embriyosu istedim bakalım nasıl olacak hala kapılar kapalı türkiyenin pandemi sorunu bitene kadar da açılmayacak gibi

Evet.sahsen bende okadar paralar ve emek veriyorsam 3. Veya 5. Gun embriyosu secmeliyim hic bunu.dusunup arastirmamistim ama onemli.bir konu cekde hangi.merkezle gorustun bana özelden yazarmisin bakuyu dusunmeye baslamistim orasi ticarete donmedigini dusunuyordum ama bu reklam olayi yine arayis icine soktu beni.tam bir yilan hikayesine dondu klinik işi offf
Yenibaharcım benim eski mesajlarimi oku istersen. Merkezleri araştırdiktan sonra ben cok detaylı bir mesaj yazmıştım. Ukrayna ve Cek ile ilgili goruslerimi de yazmıştım. Ben Çek de Repromeda'da oldum 2 transfer. Negatif sonuç aldim ama birincisi hiç saymıyorum keza Dr.Halil İbrahim Tekin sagolsun hidrosalpenksin yok dedigi ve beni de inandirdigi için transfere hidrosalpenksli halimle gittim ben. Çek'deki merkezi de inandirdim hidrosalpenks yokmuş diye. Onlar da uzaktan olunca benim söyledigime inandılar. 2.transfer oncesi hidrosalpenks ameliyati oldum. Yani 1 deneme diyebilirim gonul rahatligi ile. Yine de onlara kayıyor aklim. Yalniz Cek'e seyahat iznimiz baslamamis henuz bizim :( Canım iyice sıkıldı. Yaa bir de kızlar kendimi Kıbrısa ikna etmeye çalışıyorum ama içime garanti kriterleri sinmiyor. Neden blasto garantisi vermiyorlar ki 😡 Bir de Kıbrısta merkezlerin size ödeme karsiliginda alacaginiz hizmeti imzali olarak verdigi bir belge var mı? Çek de boyle bir belge de vermislerdi bize.

Ben Kıbrısla görüştüğümde 5.güne giden isteyeceğim hep başından beri kafamda bu var. Bana 3.gün koydukların da tutmadığında ah vah demek istemiyorum. En azından 5. Günde turkıyeden hazırlıklı gittigimde tutmazsa nasıp değilmiş diyeceğim. Az Bi para değil riske atmak istemiyorum. Bakalım merkezlerın tavrı ne olacak. Bide korkum donorden 3-4 yumurta çıkması.
Ben de ona takıldım. Dün bir tanesiyle konustum bu konuyu o belli olmaz dediler. Israr edecegim. Tekrar konusayim bakalim ne diyecekler.

Bak 3 günlük embriyoda tutuyor ve büyüyor
Ama mesela 12 döllenmiş embriyo 3 güne 12 side gitse,5 güne kadar 4-5 kalıyor
Burdan mantığını çıkar
3 günlük embriyo grade değerlenmesi zor

Donörden az yumurta çıkarsa tedavini iptal et

Merkezlerin % 90 blast koyuyor

Yenibaharcım benim eski mesajlarimi oku istersen. Merkezleri araştırdiktan sonra ben cok detaylı bir mesaj yazmıştım. Ukrayna ve Cek ile ilgili goruslerimi de yazmıştım. Ben Çek de Repromeda'da oldum 2 transfer. Negatif sonuç aldim ama birincisi hiç saymıyorum keza Dr.Halil İbrahim Tekin sagolsun hidrosalpenksin yok dedigi ve beni de inandirdigi için transfere hidrosalpenksli halimle gittim ben. Çek'deki merkezi de inandirdim hidrosalpenks yokmuş diye. Onlar da uzaktan olunca benim söyledigime inandılar. 2.transfer oncesi hidrosalpenks ameliyati oldum. Yani 1 deneme diyebilirim gonul rahatligi ile. Yine de onlara kayıyor aklim. Yalniz Cek'e seyahat iznimiz baslamamis henuz bizim :KK43: Canım iyice sıkıldı. Yaa bir de kızlar kendimi Kıbrısa ikna etmeye çalışıyorum ama içime garanti kriterleri sinmiyor. Neden blasto garantisi vermiyorlar ki 😡 Bir de Kıbrısta merkezlerin size ödeme karsiliginda alacaginiz hizmeti imzali olarak verdigi bir belge var mı? Çek de boyle bir belge de vermislerdi bize.
British veriyor

Back
X