• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hee hersey sevab bir bu günahh bir bu caiz degil. Arkadasim neyse ne günahiyla sevabiyla biz kabul etmisiz.Bize gelince herseye bir kup takiliyor. He bide bilmiyom bilgim yok arastirdinizmi felan da filanda kusura bakma bunu bilmeyen yok. Ben burda biktim böle seylerden yaaa bir ton derdimiz var tedaviler iptal olmus gidemiyoz zatenn birakin arkadasim neyse ne

Bu salgin yine costu ya anlamiyom sicaktan bukadar cogaldi galiba almanya bugun 1045 vaka 😞 ve devamli konusuluyor cevremde eylül ayi kapanabilirmis heryer yine

Dinimizin boyutunu arastirdiniz mi bu donor olayinda falan anladığım kadarıyla başkasinin yumurtası ile eşinizin spermi birleşiyo yanlış mı anliyorum 🤔
çoğu kişi biliçli olarak bu sayfada birbirlerine yardımcı oluyor.sizin böyle soru sormanız hiç hoş olmamış

Bu salgin yine costu ya anlamiyom sicaktan bukadar cogaldi galiba almanya bugun 1045 vaka 😞 ve devamli konusuluyor cevremde eylül ayi kapanabilirmis heryer yine
Yok canim sıcaktan bazı insanlar dikkkat etmiyor maalesef hala deniz kenarları tıklım tıklım biz bayramda tatildeydik otel maşşallah tıklım tıklım sahillerde maske yok sosyal mesafe sıfır ben korkudan maskeyle dolaştım abartmıyorum günde 4 maske degistirmisimdir ama insanlar orali bile deil bize öcü gozuyle dikdik bakanigordum yaa sorumsuzluk boyle olursa bu virüs hic bitmez ben yoruldum insanları uyarmaktan pes ettim.

Sizin tedavi gordugunuz klinigin basari orani iyi demistiniz.
Rahim ile ilgili herhangi bir sorununuz varmiydi?
Rahim ile ilgili bir sorun yok bildiğim kadarıyla klinikten çok memnun kaldım başarı oranı iyi laboratuvar ı iyi mesela embriyolar hiç bozulma olmadan çözüldü ki bu benim için en önemli kriterdi

H Hugul canım transfer öncesi hazırlık konusunda vita altera seni bir doktora mı yönlendirdi? Anlaşmalı doktorları mı var nasıl hazırlandın?

H Hugul canım transfer öncesi hazırlık konusunda vita altera seni bir doktora mı yönlendirdi? Anlaşmalı doktorları mı var nasıl hazırlandın?
Hayır ben evime yakın bir hastanenin tüp bebek bölümüne gidip transfer hazırlığı yaptım zaten bu konuda tecrübeli olduğum için iki kere gittim transfere kadar bir adet olunca bir de transferden 5 gün önce testler yapıldı endimetrium ölçüldü tamam denildi sonra ben Kıbrıs taki merkezi arayıp bilgi verdim yani kendim koordine ettim :)

Hayır ben evime yakın bir hastanenin tüp bebek bölümüne gidip transfer hazırlığı yaptım zaten bu konuda tecrübeli olduğum için iki kere gittim transfere kadar bir adet olunca bir de transferden 5 gün önce testler yapıldı endimetrium ölçüldü tamam denildi sonra ben Kıbrıs taki merkezi arayıp bilgi verdim yani kendim koordine ettim :)
Hiç donasyondan bahsetmedin sanırım ölçüm yapan doktora?

Rahim ile ilgili bir sorun yok bildiğim kadarıyla klinikten çok memnun kaldım başarı oranı iyi laboratuvar ı iyi mesela embriyolar hiç bozulma olmadan çözüldü ki bu benim için en önemli kriterdi
Senin ilk donasyon mu? 5500 euro mu ödedin canım

Peki gelişen yumurtanız varmıydı? Onun çatlamasını mı takip ettiniz?

Eski çalıştığım acentadan aldim canim arkadaşlarım hala orda çalışıyorlar turistler gelecek hazırlık yapılıyor acentada onlar söyledi birde yurtdışı turları aktif oldu yani açıldı ordan biliyorum
Keske senin soyledigin gibi olsa. Ben konsoloslukla konuştum. Gelisler açıktır. Zaten biz turist alıyoruz. Bizde sıkıntı yok o açıdan. Ama avrupa vatandaşı degilseniz veya avrupa birlogindeki herhangi bir ülkede oturma,calisma izniniz yoksa turistik vizeyle gidilmiyor. Avrupa birliginin 15 günde bir guncelledigi bir liste var. Onu takip etmeye başladım. Orada da güvenli ülke listesinde degiliz hala. Güvenli ülkelerin girisine izin veriyorlar sadece. ☹️

Keske senin soyledigin gibi olsa. Ben konsoloslukla konuştum. Gelisler açıktır. Zaten biz turist alıyoruz. Bizde sıkıntı yok o açıdan. Ama avrupa vatandaşı degilseniz veya avrupa birlogindeki herhangi bir ülkede oturma,calisma izniniz yoksa turistik vizeyle gidilmiyor. Avrupa birliginin 15 günde bir guncelledigi bir liste var. Onu takip etmeye başladım. Orada da güvenli ülke listesinde degiliz hala. Güvenli ülkelerin girisine izin veriyorlar sadece. ☹
Yaaa işin komiği ingiltere abd ye sertbest yazıyodu orda 😬😬😬 murakami yeşil pasaporta serbest mi canım çekya?

Ben H
Arkadaslar ben halil icin yasadiklarimi yazdigimda birinizde girip ya banada sunu yapti böyle oldu demediniz. Kazen beni engelledi hicbirinizde bisey yazmadiniz. Keske ozamanda bu yasadiginiz olunsuzluklari yazsaydiniz
Ben Halilde yaşadığım olumsuzlukları daha önce 2 defa daha yazdım bu foruma. 2018 sonu gibi ve 2019 ortası yazmisimdir herhalde. Forumu bastan sona okuyanlar hatırlar belki. Yani aslında burada tecrubelerini paylasmak isteyen paylaşıyor. Ki bu tecrubeler bizlerin karar vermesine yardımcı oluyor bu yüzden onları çok faydalı buluyorum. Fakat herkes tecrübesini paylasmak istemeyebilir. Ona da anlayış göstermek lazım 🙂 Fakat bir tecrube paylasildiktan sonra onu yazan niye engelleniyor? Hiç hoş değilmiş bu. Kazen'in seni engelledigini bile farketmedim ben. Forumu biraktigim kisa bir dönem oldu. O zamana denk gelmis olabilir. Fakat kimse farketmemis de olabilir Cewlik cim. Kazen bizden degil miydi yahu. Niye yorum yazanları engelliyor ki. 🧐

Back
X