Mazaret derken beyefendi???bunu yazamazsınız bu iftiradır, böyle düşünüyorsunuz diye bunu yazıya dökemezsiniz.
Ben sizin hakkınızda aklımdan geçenleri yazsam ama elimde kanıt yok diyip sıyrılabilir miyim? Benim düşüncem bu yönde desem ama bu sadece düşüncelerim desem ? Kanıt mı oda neymiş? Ben böyle düşünüyorum diyip yazabilirmiyim?
bunu yaparsam bu nedir biliyor musunuz ? Bunun adı terbiyesizliktir, iftiradır. Bende yukarıda mesajlarda bu terbiyesizliği yaptım ama sizin hiç umrunuzda değil hala mazeretler sunuyorsunuz.
Ben ilk mesajımı sizi normal bir uye sanip yazdım. Bu mesajdan alıntı yapip duruyorsunuz. Mazaret sunmadim. Empati yaptım. Ben fikrimi beyan etmistim ama haklisiniz bu iftiradır. Elimde kanit olmadan iftira oluyor yazdim. Siz de bunu alintiliyirsunuz ama hala ne yazdigimi anlamiyorsunuz. Evet bu terbiyesizliktir katiliyorum. Ben benim kanitsiz böyle bir sey yazmamin haksizlik,iftira ve yanlış oldugunu kabul etmisim. Siz hala neyin oesindesiniz. Ama siz hala benim şahsıma hakaret ediyorsunuz. Bu çok fazla. Fesatsiniz diyorsunuz. Ben niye para olayı oldugunu dusundugumu yazdım. Bahceci meselesi ile ve Hit ile yazilanlarin yasaklaasi ileboyle bir intiba olustu bende. Bunu olgunca açıklayın iste. Az önce bir aciklama yaptiniz mesela. Yok ama siz aciklama yapmak yerine karsinizdaki insana hakaret yağdırıyor ve iftira ediyorsunuz. Bu kadar zor mu normal yazısmak. Hakaret etmeden yazısmak. Hayır site kime ait,isleyisiniz nasıl bilmek zorunda miyim? Bakın benden tavsiye hakliyken haksiz duruma dusuyorsunuz bu sekilde. Benim kalemimden bir tane kötü söz çıkmadı burada. Hatta tam tersine kanitsiz böyle yazmanin yanlış oldugunu kabul edip siz hakaretler yagdirmadan cooook önce haklısınız yazdım. Ama siz doymadiniz. Hakaretlere devam ediyorsunuz. Size katılıyorum. Bu terbiyesizliktir. Beni sabah sabah isimden gucumden alıp sinirden üzüntüden kıpkırmızı yanaklarla bu satırları yazdırmak ayıptır. Gercekten cok ayip ettiniz. Biraz bekleseydiniz büyüklük sizde kalacaktı. Öfkeyle kalkan zararla oturur. Yazdığınız tüm kötü seyleri size iade ediyorum.