Aslında
@Mune bunlara bunların anladığı dilden cevap vermeliydin sen çok kibar yazmışsın.
Z
Zaza74
British sana hasta başına kaç para öneriyor? Hatta kuvvetli muhtemel hiti karalaman sayesinde de ekstra prim alıyor olmalısın. İlaçları da sen mi satıyorsun?
Peki sen
M
Murakami
Çekya Çekya diye diye klavyende Ç harfi eskidi. Sen kaç Euro alıyorsun her Çekya yazdığında? Yoksa tedavi olan hasta başına mı ödeme yapıyorlar? Sana göre herkesin bir fiyatı var. Abi tavsiyesi herkesi kendin gibi bilme, bizi henüz satın alamadılar ama mutlaka bizimde bir fiyatımız vardır, anladın sen beni.
ey gariban
C
Cewlik1212
sen daha neden ceza aldığını, cezayı sana kimin verdiğini dahi bilmiyorsun. Bu sebeple seni çok eziklemeyeceğim.
gidin önce o pis kalplerinizi temizleyin, sonra gelin yazın.
Bir konu bu kadar mı yanlış anlatılır ve üzerine yalanlar katarak devam ettirilir.
C
Cewlik1212
, Kazen beni hiti eleştirdim diye yasakladı diyor vay sen misin yasaklayan. Allah akıl fikir vermiş ey
C
Cewlik1212
madem bundan dolayı yasaklandın neden gelip te yüzümüze tükürmedin? Beni bu sebeple sen nasıl engellersin diye? O zaman neden sormadın seni kaça satın aldıalr diye... Sende haklısın daha neden ceza aldığını bilmeyen garibansın ben sana ne diyeyim ki...
Hayır
M
Murakami
de diyor ki 2 kez ben yazdım, eleştirdim. Eee sen bundan ceza aldın mı ? Almadın, uzaklaştırıldın mı ? yoooo
Allah akıl vermiş değil mi sence sen ceza almıyorsan sadece
C
Cewlik1212
ceza alıyorsa bunda bir hata olmalı.
C
Cewlik1212
denen kişiye kıl mı oluyoruz da ona özel ceza verdik? hayır
@Mune yazdı yukarıda cezayı ben verdim, cezasınında bahsettiği olay ile alakası yok diye.
Böyle ortalık karışsın, sinir olduğunuz merkeze laf geçirin çok hoşunuza gidiyor... Siz bu sebeple olanları sorgulamıyorsunuz.
Bu mesajı okuyup ta hala burada üye olarak kalıyorsanız da helal olsun size... sizi elimden geldiğince siteden atmayacağım. Zira biraz özel duygulara sahipseniz defolup gidersiniz.
Bu mesaja uvvv diyorsanız sildiğimi görseniz neler olurdu hayal bile edemiyorum,
Bir avuç terbiye sizsiniz! (bakın arada boşluk var doğru okuyun yazdığımı)
Dağına göre kar kuluna göre kader veren MEVLAM,
Sen ki bize şah damarından yakınsın,
İmtihanlarımızı kolaylaştır, şerleri bizlerden uzaklaştır,
Bir nefes alıp verecek kadar olan ömrümüzü,
Hayırlı, afiyetli, bereketli kıl,
Bilirim ki açılan elleri edilen duaları boş çevirmezsin,
Kimin nerede bir duası,
Beklediği bir muradı varsa kabul eyle..