Aynen öyle çocuk oyuncağı gibi, bakalım yarın ne karar çıkacak , bizler için izin alınsa da bakalım uçak olucak mı bu uygulama uçak biletlerinide iptal ettirir, bizim uçuş perşembe olucaktı
Yurtdışından gelenlere turkiyede bile karantina olayı yok binlerce turist giriş yaptı direk otellerine yerleştirildi karantina yapılmadı ki turkiyede vaka sayısı pik yapmış durumda düşünün kibrista vaka sayısı az dediler ona rağmen dışardan gelenlere karantina pes vallahi😠😠😠😠

Rabbim beklemekte olan tüm arkadaşlarımın yüzünü güldürsün
Tedavide olan tüm arkadaşlarımın yüzünü güldürsün
Tedaviye başlayan tüm arkadaşlarımın yüzünü güldürsün
Hepimiz anne olalım ve musmutlu,sağlıklı hayat yaşayalım
Kovid19 hayatımızdan deff olsun gitsin
Amiiiiiiinnnn🤲🤲🤲🤲
Amin bebeğim Amin inşallah yavrularına dönersin gidip gelen tüm arkadaşlarımız inşallah hepsi hamile kalıp sağlıkla kucaklarına alırlar bebişlerini allahım çok amin

Bu kış kapalı olursa kıbrıs yandık! Ya da boyle karantına olursa cok fena. Kıbrıs halkı karantınayı 14 gune cıkarın diye devlete baskı yapıyo saglık bakanlığının sitesınden okudum

Bu kış kapalı olursa kıbrıs yandık! Ya da boyle karantına olursa cok fena. Kıbrıs halkı karantınayı 14 gune cıkarın diye devlete baskı yapıyo saglık bakanlığının sitesınden okudum
Evet evet 7 gün karantinayı olumlu gelişme olarak yazmış basın😔

Kendi ayarladıkları yerde mi alıcaklar karantinaya?
Evet karantina otelleri var 3 yıldızlı moteller oralarda kalınır ama bu gidişle uçak seferleri olmaz tüp bebek için kaç kişi gidiyor ki uçakları doldursun, o yüzden bizim için izin alınsa dahi gidecek uçak olmaz diye düşünüyorum, 7 gün karantinalı gidişe zaten Çok az insan ok der, bu gidişle önümüzdeki bahara kalırız gibime geliyor

Benim tedavi seneye bahara ertelenecek herhalde bu gidişle yaaaa

Bız merkezle konustuk hanımlar ıptal oldu tedavı dedı karantına suan 7 gun mus donorde gelemıyo bu durumda tedavı ıptal oldu bızde zaten ıptal etmek ıstıyorudk tam merkeze mesal attım oda zaten ıptal oldu dedı tum hastaların ıptal dedı zaten donor de gelınce dırek karantınaya gırecek gelınce upo yapamayacagımız ıcın zaten olmayacak dedı hayırlısı artk ne zaman olur bu kıs zaten olmaz vakalar arttı ya bahara yada yaza belkı olur keske ılk acıldıgında gıtseydım eylule bırakmasaydım dıyorum ama keskenın ucu bası yok

A
Evet karantina otelleri var 3 yıldızlı moteller oralarda kalınır ama bu gidişle uçak seferleri olmaz tüp bebek için kaç kişi gidiyor ki uçakları doldursun, o yüzden bizim için izin alınsa dahi gidecek uçak olmaz diye düşünüyorum, 7 gün karantinalı gidişe zaten Çok az insan ok der, bu gidişle önümüzdeki bahara kalırız gibime geliyor
Aynen katılıyorum sana canim benimde bu gidişle seneye bahara kalacak🙁🙁🙁🙁

Bız merkezle konustuk hanımlar ıptal oldu tedavı dedı karantına suan 7 gun mus donorde gelemıyo bu durumda tedavı ıptal oldu bızde zaten ıptal etmek ıstıyorudk tam merkeze mesal attım oda zaten ıptal oldu dedı tum hastaların ıptal dedı zaten donor de gelınce dırek karantınaya gırecek gelınce upo yapamayacagımız ıcın zaten olmayacak dedı hayırlısı artk ne zaman olur bu kıs zaten olmaz vakalar arttı ya bahara yada yaza belkı olur keske ılk acıldıgında gıtseydım eylule bırakmasaydım dıyorum ama keskenın ucu bası yok
Sıkma canını bak benimkide belli deil bende seneye bahara kalıcam vardır bundada bir hayır canim ne coronaymis yaaa bütün hepimizin hayatını allak bullak etti geç olsun güç olmasın.🙁🙁🙁🙁

Cok sacma oldu dgru soyluyosun yumurta donasyonuna gidenler ne yapcak cok sacma. Eşler sperm vermeye gidemicek o yumurtalar ne olacak ki🙄Bunu bi şekilde iptal edıcekler bence yarın saglık için gelenler için en azından..
Az önce merkezimle konuştum perşembe transferim gerçeklecşecekmi diye
Evet dediler kıl payı kurtardınız
Ama çok moralleri bozulmuş
Tedaviye başlayan donörler ve hastalar her şey yarım kaldı.

Kendi ayarladıkları yerde mi alıcaklar karantinaya?
Aynen öyleymiş
Kendileri istedikleri odaya bizi kitliyecek ve parasınıda bizden alıcakmış
Buna kim razı gelirki
Ve bence bunlar 2 hafta diyorlar ama uzatıcaklar
Burda her kes streste
Asla karantina olmayacak dediler,ama yaptılar
Burası küçük ada ve geliri ancak turistlerdendir
Otellerin çoğusu kapalı
İşsiz baş alıp gidiyor
Cratosun önünden geçtik kapalı
91 bin kişi turizm sektöründe işsiz kaldı
Allah bu belayı çabuk yok etsin
İnsanlar çok zor durumda
Ve devleten destek yok

Sıkma canını bak benimkide belli deil bende seneye bahara kalıcam vardır bundada bir hayır canim ne coronaymis yaaa bütün hepimizin hayatını allak bullak etti geç olsun güç olmasın.🙁🙁🙁🙁
Sagol canm bıraz uzuldum ama vardır bundada bır hayır rabbım hayırlı zamanda nasıp etsın hepımıze zararın neresınden donersek kar oldu bu durum yarın obur gun14 gune cıkarmayacaklaı bellı degıl o zman daha kotu hayırlısı artık bahara mı olur yazamı ne zman duzelır allah bılır

Allah ne zaman nasip ederse ogun gidilir artık. Buzlerı corona vurdu zaten bana gore bu vırus ortamında herkese donmuş yumurta kullanıyorlardır. Olsun ondanda herkes hamıle kalıyo. Taze yapıp defalarca gebelık oluşmayan var. Herseyın hayırlısı. Bızım için en uygun zaman ne zamansa o zamn gıdelım İnşl. Uçağa epilasyon aletımızı valızımıze koyabılıyormuyuz.

Kızoşşşşlaaaarr
Kovid testim negativ çok şükür
QR kodumuda çıkardım
Yumurtalıklarda ve rahim yolunda
Pazar 6 eylül bende kıbrısa yolcuyum
Perşembe 10 eylül transferim var
Biliyorsunuz 4 tane dondurulmuş embriyolarım var
Hasan beye yalvardım dördünüde koysunlar,ama katiyyen razı olmadı
İkisini transfer edicekler
İnşallah bu defa artık kucağıma alırım evladımı🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
inşallah zazacım saglıkla mutlu haberlerini bekliyoruz :KK200::KK200::KK200:

Caaan
Vardım çok şükür.o bir haftalık karantina yarından işe geçiyormuş bizi etkilemedi çok şükür
Otel odasında test sonucumuzu bekliyoruz😄
bacım ne yaptın kalacak yer konumun nasıl insanar doktorla iletişim felan anlat kız müsait zamanda bekliyorum

Aslına kalırsa adaya ğç günlük ziyaret edenlere karantina yok
Sadece yumurta donasyonunda eşker gelip sperm vericek ve embriyo transferine sonradan eşler gelicek
Sperm donasyonundada gelip yumurtaları verip sonra embriyo oluşumunu bekliyip döne bilirsiniz
Yani oluşan embriyoları dondurup sonra istediğiniz zaman transfere gelip alıp gide nilirsiniz
Masraf artı
Uçaklarla git gel
bacım ben bişi dicem hesap yaparken adeti hesaba koymadan bilet aldım yasmin kulanıyorum adet için ben nomral içiminme göre ekimin 10 yada 12 de ilaç bitiyor ama ben bileti ayın 30 almışım sence yasmine 10 ara verip iki üç günde içmeden geçsem adetim düzgün olurmu tarihi

bacım ne yaptın kalacak yer konumun nasıl insanar doktorla iletişim felan anlat kız müsait zamanda bekliyorum
Her şey normal
Dün british damla hanımla konuştum transferim perşembe gerçekleşecek
Biz merit crystal cove otelindeyiz
Deniz şahane
Sakinlik vak
Adam insan az
Tatilin tadını çıkarıyoruz😂
Dün kktc türkiyeden askeri helikoptelleri girmiş
Kızlar bence bu covid19 olayı değil
Daha çok akdeniz petrol olayı

Back
X