İnşallah en az senin kadar heyecanla bekliyoruz:) idrar yaptın mı hiç ben dayanamayıp 7. Gün yapmıştımHanımlar merhaba, yarın benim için çok büyük gün kan vereceğim inşallah pozitif göreceğim. Lütfen benim için çok dua edin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah en az senin kadar heyecanla bekliyoruz:) idrar yaptın mı hiç ben dayanamayıp 7. Gün yapmıştımHanımlar merhaba, yarın benim için çok büyük gün kan vereceğim inşallah pozitif göreceğim. Lütfen benim için çok dua edin.
İnşallah canım kardeşimHanımlar merhaba, yarın benim için çok büyük gün kan vereceğim inşallah pozitif göreceğim. Lütfen benim için çok dua edin.
Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah bebeginiz tutunmusturHanımlar merhaba, yarın benim için çok büyük gün kan vereceğim inşallah pozitif göreceğim. Lütfen benim için çok dua edin.
Rabbim ınsallah yüzünü güldürsün canim ınsallah bütün duaların kabul olsunHanımlar merhaba, yarın benim için çok büyük gün kan vereceğim inşallah pozitif göreceğim. Lütfen benim için çok dua edin.
Ne çıkmıştı peki idrar daİnşallah en az senin kadar heyecanla bekliyoruz:) idrar yaptın mı hiç ben dayanamayıp 7. Gün yapmıştım
Sabah bir bakayım dedim de be gördüm zazam zazam kuzucuklarını almış gelmiş maşallah maşallah maşallah Allah nazardan korusun o kadar mutlu oldum ki bu ne güzel birgün artık bukez bukez Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıklı gebelik nasip etsin bizlere güzel haberlerini vermeyi nasip etsin gözlerim doldu zazam Zor günlere denk geldi Rabbim çabalarının karşılığını versin inşallah hayırlısı olsun zazamBenim güzel geraniyim❤❤❤❤
gizli takip ediyorsun beni
Biliyorum güzel sonucumu dört gözle bekleyenlerden biride sensin kuzum
Bebiş nasıl?
Büyümüş inşallah![]()
CanımsınSabah bir bakayım dedim de be gördüm zazam zazam kuzucuklarını almış gelmiş maşallah maşallah maşallah Allah nazardan korusun o kadar mutlu oldum ki bu ne güzel birgün artık bukez bukez Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıklı gebelik nasip etsin bizlere güzel haberlerini vermeyi nasip etsin gözlerim doldu zazam Zor günlere denk geldi Rabbim çabalarının karşılığını versin inşallah hayırlısı olsun zazam
zazcım rabbim bu sefer ol dıcek ve sen sağlıkla kucağına alacaksın inşallahCanım tamaram okadar iyi geliyorki bana böyle yazılarınız.iki gündür transferim olmuş dünden yeni planlar çiziyorum olmasa ne yapayım diye.nolursun azarlama beni.hakikatan bıktım diye bilirim bu defa.etime batırdığım iğne kalbime giriyor gibi sonra boğazıma düyün veriyor ve boğuyor beni,oysa ne acılara katlandım bu yolda inanamazsın.
Yaş 46
Saysız tüp bebek tedavileri
Saysız ameliyatlar
Sayısını bile unutupum donasyonlar.hamilelikler ve düşükler.
Vay be ben nakadar dayanıklı kadınmışım
İlk defadır kendime acıyorum
Bazen burda yazılanları okuyunca,küçük bir baryer görende yollarında sabırsız davranmalarını,kızmıyorum desem yalan derim
Bunları yazarken göz yaşlarımı siliyorum
Artık o gözlerde umutsuz bakıyor bu işlere
Keşke farklı olsada farklı şekilde içimi döksem
Ama inan bu benim kalbimin sesidir parmaklarımda sesi dinliyerek yazıyor
Zazacıgımmm transferden sonra nelere dıkkat edıyosun ne yiip ne içiyosunCanımsın
Ayyy inşallah sevindirim sizi inşallan❤
İdrar pozitifti.Donasyonla hamile kalan arkadaşlar
Donasyon sonrasın da kan vermek sonucu beklerken arada geçen o 12 günlük süre de normal hamilelikte olan belirtileriniz oldu mu herhangi birşey bulantı baş dönmesi hafif kanama gibi yoksa tam tersi mi donasyon da farklı mı oluyor
Kan verdin mi MYA ne çıkacak acabaHanımlar merhaba, yarın benim için çok büyük gün kan vereceğim inşallah pozitif göreceğim. Lütfen benim için çok dua edin.
Sonucunuz ne çıktı inşallah pozitiftirHanımlar merhaba, yarın benim için çok büyük gün kan vereceğim inşallah pozitif göreceğim. Lütfen benim için çok dua edin.
Şu anda ikiz ama biri durabilir demişti doktor cuma günü gideceğim o zaman belli olur
Ayyyy inşallah ikiside olsun inşallah inşallahŞu anda ikiz ama biri durabilir demişti doktor cuma günü gideceğim o zaman belli olur
Hayırlısı olsun ben ikisinin de sağlıkla doğacağına inanıyorum:) hepimiz hepimiz anne olalım inşallahAyyyy inşallah ikiside olsun inşallah inşallah![]()