Bende dusunuyorum her zaman pozitif dusunmek lazım evrene pozitif seyler gonderelım🥰
Evren hiç bir anne olmak isteyen kadını eli boş burakmasın
Bende ilk başlarda hep pozitiv düşünürdüm,ama malesef bazen evrene göndermekle olmuyor bu işler

Evren hiç bir anne olmak isteyen kadını eli boş burakmasın
Bende ilk başlarda hep pozitiv düşünürdüm,ama malesef bazen evrene göndermekle olmuyor bu işler
Evren senin elini de boş bırakmıcak ki bebişim az kaldı Sadece mücadelen biraz uzun sürdü.

Olmadı diye düşünüp pozitivi yaşayanda az olmadı
Yani evrene ne gönderirsen gönder Allah diyen oluyor
Tabı oradı oyle zaten bakıyosun 5. Gun cok guzel emb tutmuyo 2. Gun emb tutuyo ya da bakıyosun 3. Gunde 2. Kalitede olan emb 5. Gunde 1. Kalite emb oluyo hiç belli olmuyo Allah hangisine ol dedyse o olacak.. ama canım yınede negatif olursan tutuncak bebek bıle etkılenır hep pozitif olmaya calış🌸

Amin canım inşallah era yi acıbadem de yaptırdım 2000 euro civarında ama iki yıl oldu o zaman kur düşüktü. Bu klinige 5500 euro ödedik ama ekstra testler istedik biz onlarla 7000 ni buldu. Evet yumurta donasyonu benim
Merhaba sonucunuz kaç güne geldi era nın bende bu ay acıbademde yaptıracağım

Maalesef negatif hanımlar olmamış tutmamış.

Çok can acısı cnm ama durmak yok Allahım uğraşan bu yolda emek veren dua eden hepimize evlat verecek inşallah zaten Allah kuluna birşeyi nasip etmeyecekse o isteğini dilediğini gönlünden kalbinden soğuturmuş o yüzden sakın istemekten dilemektem vazgeçme

Back
X